שאלה- חיבור מחשב לרסיבר

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
KOOP פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שוב, שלום לכולם!!!!

אני מעוניין לחבר את המחשב שלי,שיש בו כרטיס קול של CREATIVE LIVE 5.1
לרסיבר אונקיו 501.

1. הייתי מעונין לדעת כיצד עושים זאת בלי יותר מידי מושגים של אודיופילים (אין לי מספיק ידע בתחום)

2. יש לי רמקולים של ALTEC LANSING 2.1 שמחוברים למחשב... האם זה אפשרי שהם ישארו מחוברים גם כאשר הרסיבר כביכול יהיה מחובר? אם בכרטיס קול שלי ספציפית לא ניתן לעשות זאת, האם ניתן בכרטיס קול אחר?

3. האם ישנו הבדל משמעותי בסאונד בין הכרטיסים החדשים כגון ה-AUDIGY 2 ZS לבין הכרטיס שנמצא בשימוש אצלי...?

מקווה שתעזרו לי... :?
תודהההה

doron_amedey
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3149
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #2 

שלום,

בפשטות.

1. אם יש לך יציאה אופטית (SPDIF) בכרטיס קול פשוט חבר סיב אופטי בין המגבר לכרטיס (או COXIAL) <-- רשום על הכרטיס כך שאתה לא צריך לפחד.
אם אין לך יציאות אלו קנה מפצל פשוט (משהו בין 5-10ש"ח תלוי איפה קונים מ-PL ל-RCA) וחבר את הרמקולים והמגבר עם RCA.
(או קנה מפצל PL ל-2 PL ואז חבר את הרמקולים שלך כמו היום, וקנה חוט PL ל-RCA וחבר אותו מהיציאה השניה למגבר).

2. אם יש לך יציאה אופטית\COX בנוסף לחיבור של הרמקולים כן, אם לא (חיבור פשוט), אתה יכול לקנות מפצל פשוט מהכרטיס קול למגבר ולרמקולים (כך שזה גם כן).

3. בגדול אם אתה תשתמש ביציאה האופטית רו COX אין הבדל, ביציאה האנלוגית יש, תלוי כמה אתה רגיש (וכמה כסף פנוי יש לך).
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”