שבת שלום ומבורך,
איזה טלוויזית פיליפס מומלצת יותר 42PFL7603 או- 9632 42 אינץ' ?
מה ההבדלים בין שני הטלוויזיות? ואיך רמת השחורים שלהם?
הייתי נעול לאחרונה על הסוני 40 אינץ' Sony BRAVIA KDL-X3500
אבל היא יקרה מידי בשבילי, ואני חושב שהפיליפס נותנת תמורה מצויינת לכסף, עם יתרון של 2 אינץ' יותר מהסוני.
התקציב שלי הוא 15K
itzik_vip כתב:שבת שלום ומבורך,
איזה טלוויזית פיליפס מומלצת יותר 42PFL7603 או- 9632 42 אינץ' ?
מה ההבדלים בין שני הטלוויזיות? ואיך רמת השחורים שלהם?
הייתי נעול לאחרונה על הסוני 40 אינץ' Sony BRAVIA KDL-X3500
אבל היא יקרה מידי בשבילי, ואני חושב שהפיליפס נותנת תמורה מצויינת לכסף, עם יתרון של 2 אינץ' יותר מהסוני.
התקציב שלי הוא 15K
...
ה 9 סדרה יותר גבוהה אבל קראתי שיש איזה בעיה בחיבור למחשב,
לא זוכר בדיוק איפה זה צויין אבל שווה לבדוק את הנושא לפני קניה.
דגם ה9632 הוא דגם מצויין עם תמונה אליפות אך מחירה בארץ מעל 15000 לצערי.את הדגם 7603 אני לא מכיר .
הסוני טובה מאוד ב hd ושקלתי לרכוש אותה ומחירה עומד על כ12000 ל40" אבל היא לא קרוב לרמתה של הפיליפס לא בhd ובטח לא ב sd ששם הסוני מאוד חלשה לדעתי
claudia5 כתב:דגם ה9632 הוא דגם מצויין עם תמונה אליפות אך מחירה בארץ מעל 15000 לצערי.את הדגם 7603 אני לא מכיר .
הסוני טובה מאוד ב hd ושקלתי לרכוש אותה ומחירה עומד על כ12000 ל40" אבל היא לא קרוב לרמתה של הפיליפס לא בhd ובטח לא ב sd ששם הסוני מאוד חלשה לדעתי
...
claudia5,
שאלה: האם בצעת השוואה מלאה בין הדגם של סוני לבין הפיליפס? ראית אותם אחת ליד השניה? אתה יכול לבדוק ביקורות מקצועיות על השתיים באתרים נבחרים והתמונה קצת שונה מדעתך.
ראיתי את המסכים אחד ליד השני.כאשר ראיתי את הסוני לבד מאוד אהבתי אותה.
בביג בוקס ניתן לראות את המסכים אחד ליד השני ולי לא היה ספק שמדובר ברמות שונות למרות שהסוני טובה.
כאשר צפיתי בשידורים רגילים הסוני ממש סטנדרתית.
כל מה שרשמתי זאת דעתי האישית בלבד וכן קראתי כמה ביקורות מצוינות על הסוני.
claudia5 כתב:ראיתי את המסכים אחד ליד השני.כאשר ראיתי את הסוני לבד מאוד אהבתי אותה.
בביג בוקס ניתן לראות את המסכים אחד ליד השני ולי לא היה ספק שמדובר ברמות שונות למרות שהסוני טובה.
כאשר צפיתי בשידורים רגילים הסוני ממש סטנדרתית.
כל מה שרשמתי זאת דעתי האישית בלבד וכן קראתי כמה ביקורות מצוינות על הסוני.
...
רק רציתי להבהיר שקשה מאוד להשוות בין שני מסכים אם הם לא מכויילים ברמה טובה במקום המכבד את עצמו (חנויות מתמכות). לדוגמא הדגם Sony 46D3550 מציג תמונה לא טובה במצב ברירת מחדל (ניתן לראות אותה במצב הנ"ל בביג בוקס ובשאר חנויות בלתי מקצועיות) ואישית לאחר כיול קצת יותר מבסיסי רואים תכני SD רגילים בצורה טובה בהרבה.
לגבי הדגם 7603 לפי המפרט היא לא מסוגלת לקבל 1080p כמו כל דגמי ה7000.
ה9632 תומכת גם 1080p כניסה וגם ביציאה ובנוסף היא 100HZ שה 76030לא.
מחירה בשקם אלקטריק כ13900 שקל.
בשקם אלקטריק מוכרים אותה אך המוכר אמר שעד שהם לא מוכרים את התצוגות אז לא יהיה ניתן לראותה פיזית.
הייתי שם היום וביררתי על 9632 וכאשר הוא דיבר עם הסוכן של אלקטרה הנ"ל המליץ על ה 7603 שהגיעה לדבריו לפני שבוע וחצי לארץ.