שלום,
חייב לשתף אותכם בזה ,נסענו לתערוכה אני ועוד 2 חברים ,תצוגה גדולה של מסכים עם כל השמות הגדולים, א ב ל לא היה מסך אחד שהרשים שם מלבד אחד philips LCD הדגם למי שמעוניין 42PFL7603 ,תשמעו ,התמונה שה LCD הזה מוציא לקח את כל המסכים שם בסיבוב,ההתלבטות היחידה היא כסססססססססססססססף,13000 ש"ח מחיר בתערוכה ,המסך עדיין לא הגיע לארץ,ולמי שלא רכש בתערוכה ה LCD יתומחר ב ש"ח15,800. וזה כואב.
ביקור בתערוכת ה LCD והפלזמות בגני התערוכה...
-
klkar
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 28
- itzik_vip
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1014
מה ההבדל בין המסך 42PFL7603 ל- 9632
מי יותר טוב מהם? יש לאחד מהם 100HZ
אם תוכלו לפרט בבקשה
מי יותר טוב מהם? יש לאחד מהם 100HZ
אם תוכלו לפרט בבקשה
- heresjohnny
-
- חבר פעיל

- תגובות: 75
פרסומת סמויה זה נחמד.
-
klkar
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 28
איפוא כאן הפירסומת הסמויה??? תמיד חייב להיות איזה חוכמולוג שכותב משפט מטומטם,אם הייתי שואל מה ההבדל בין מסך פיליפס בדגם מסויים לבין מסך אחר זה כאן לא היתה פירסומת סמויה?
- Rino
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
heresjohnny כתב:פרסומת סמויה זה נחמד....
מה סמוי בזה? הבנאדם ביקר וחולק רשמים, ויש עוד הרבה כאלה,
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
נחמד לדעת... אבל לפי דעתי תערוכה זה לא המקום "האידיאלי" להשוואה... ועדיין אני מכבד דעותklkar כתב:שלום,
חייב לשתף אותכם בזה ,נסענו לתערוכה אני ועוד 2 חברים ,תצוגה גדולה של מסכים עם כל השמות הגדולים, א ב ל לא היה מסך אחד שהרשים שם מלבד אחד philips LCD הדגם למי שמעוניין 42PFL7603 ,תשמעו ,התמונה שה LCD הזה מוציא לקח את כל המסכים שם בסיבוב,ההתלבטות היחידה היא כסססססססססססססססף,13000 ש"ח מחיר בתערוכה ,המסך עדיין לא הגיע לארץ,ולמי שלא רכש בתערוכה ה LCD יתומחר ב ש"ח15,800. וזה כואב....
- uri_av
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 143
אני גם ראיתי את המסך הוא מדהים!!!!!!!!!!!!!!! יקר מאוד אבל
יש לו מנורות אחוריות קטנות לרקע מאחורי המסך למניעת עיניים דומעות , זה יוצר מעין הילה סביב הטלוויזיה.. ממש חזיון דתי כעמט השלתי את נעליי מעל רגליי כי המקום....

יש לו מנורות אחוריות קטנות לרקע מאחורי המסך למניעת עיניים דומעות , זה יוצר מעין הילה סביב הטלוויזיה.. ממש חזיון דתי כעמט השלתי את נעליי מעל רגליי כי המקום....