טלויזית 28 אינטץ איכותית- יש חיה כזאת? 2.8K
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אבקש לא להקפיץ כ"כ הרבה.
יש כזו חיה בכלל 28" ? מה ההיגיון של רכישה של מסך כזה פצפון?
מתחת ל-32" אין היגיון בכלל...
מה מרחק הצפיה שלך?
יש כזו חיה בכלל 28" ? מה ההיגיון של רכישה של מסך כזה פצפון?
מתחת ל-32" אין היגיון בכלל...
מה מרחק הצפיה שלך?
- oferlaor
- מנהל

32" זה הגודל המומלץ למרחק כזה. יש סקירות רבות באתר לגודל זה של מסך.
מה היחס בין טלוויזיה למחשב - אם יותר מחשב אז אולי עדיף צג מחשב 27/28 אינטש איכותיShakedd כתב:מצטער אבל הדיון ירד לתחתית הדף.
מרחק הצפייה יהיה משהו כמו מטר מטר וחצי....
עם כניסות טלוויזיה ,מה שכן זה יעלה לך הרבה יותר מטלוויזית ''LCD 32 .
גם אני יושב ממרחק 1.35 ואולי 32 זה מעט גדול יותר.
עופר 32 אינטש למרחק ממוצע של 1.25 זה לא גדול מידי בהנחה שהבחור לא צופה רק ב-H.D ?oferlaor כתב:32" זה הגודל המומלץ למרחק כזה. יש סקירות רבות באתר לגודל זה של מסך....
ערן
- oferlaor
- מנהל

לדעתי זה לא גדול, לא לשכוח שמדובר במסכים רחבים והגובה שלהם לא הכי גדול.
לאחרונה היה לי מסך 65" בבדיקה וצפיתי בו בקלות ממרחק 1.5 מ' בלי שזה יותר מדי הפריע לי. אם המסך איכותי אז זה לא משנה.
לאחרונה היה לי מסך 65" בבדיקה וצפיתי בו בקלות ממרחק 1.5 מ' בלי שזה יותר מדי הפריע לי. אם המסך איכותי אז זה לא משנה.
זה יהיה יותר למחשב.
כעקרון אני רק בן 15 ורציתי 32" (חשבתי על A01) אבל אבא שלי חושב שזה גדול מידי, ומכיוון שאני קונה את זה מהכסף שלי אמרתי שאם כבר אני אקנה יותר קטן אני אהנה גם מהעובדה שזה זול יותר, אבל פשוט לא שמעתי על כזה גודל של טלויזיה איכותית שלא עולה יותר מ3 אלף.
זה יהי בערך 70 אחוז מחשב (אינרנט משחקים וכאלה, לא סרטי HD) והשאר סרטי HD וכבלים.
כעקרון אני רק בן 15 ורציתי 32" (חשבתי על A01) אבל אבא שלי חושב שזה גדול מידי, ומכיוון שאני קונה את זה מהכסף שלי אמרתי שאם כבר אני אקנה יותר קטן אני אהנה גם מהעובדה שזה זול יותר, אבל פשוט לא שמעתי על כזה גודל של טלויזיה איכותית שלא עולה יותר מ3 אלף.
זה יהי בערך 70 אחוז מחשב (אינרנט משחקים וכאלה, לא סרטי HD) והשאר סרטי HD וכבלים.