אקסטנדר לVMC מי רוצה לנסות ??
הבאתי מארה"ב אקסטנדר לVMC לינקסיס DMA2100 .
מכיוון שעדין לא הרכבתי מחשב עם VMC ואני עדיין עובד עם MCE2005 אין לי מה לעשות עם המכשיר כרגע
אם מישהו רוצה אני מוכן להשאיל אותו לכמה ימים כדי שיבדוק אותו וכמובן יבצע סקירה מלאה עבור חברי הפורום
מכיוון שעדין לא הרכבתי מחשב עם VMC ואני עדיין עובד עם MCE2005 אין לי מה לעשות עם המכשיר כרגע
אם מישהו רוצה אני מוכן להשאיל אותו לכמה ימים כדי שיבדוק אותו וכמובן יבצע סקירה מלאה עבור חברי הפורום
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אני מוכן לשאול אותו ואף לכתוב סקירה קטנה. אני גר בתל אביב. יש לי בבית VMC מותקן ועובד, אך מעולם לא התנסיתי עם אקסטנדרים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

מדובר במכשיר קטן, בגודל של ממיר בערך, שמצד אחד הוא מחובר לרשת (חוטי או אלחוטי), ומצד שני אתה מחבר טלוויזיה/מסך ו/או מגבר/רמקולים. המכשיר יודע להתחבר דרך הרשת הביתית למדיה סנטר שיש לך בבית, ולנגן את החומר שיש עליו, לרבות ההקלטות שעשית איתו. ממשק המשתמש שלו אמור להיות זהה לזה שיש על המדיה סנטר הראשי שלך.amirbaro כתב:מה זה האקסטנדר ?...
כמו כן, הוא יודע לנגן גם Live TV, ולכן ניתן גם לוותר על הממיר ולשים בחדר השינה רק אקסטנדר.
דוגמא לשימוש: בסלון יש לך HTPC שבו אתה עושה את כל ההקלטות שלך, ובחדר השינה אתה שם אקסטנדר שמאפשר לך לצפות בהקלטות גם מהמיטה...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

באזור ה-200-250 דולר.
- dror_caspi
-
- חבר פעיל