חשיפה ראשונה - ASUS Xonar HDAV1.3,כרטיס אודיו HDMI

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
Catskinner פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #1 

חברת ASUS ניצלה את תערוכת Computex 2008 כדי לחשוף את הכרטיס האודיו החדש שלה מסדרת Xonar - ה Xonar HDAV1.3.

כפי שמרמז השם, כרטיס זה תומך בפורמטי האודיו החדשים של HDMI 1.3, לרבות 7.1 ערוצי אודיו, 24bit/192Khz LCPM, Dolby TrueHD ו DTS-HD. בנוסף מצהירה חברת ASUS שהכרטיס יכלול מעבד ווידיאו "Splendid HD" שיוכל לבצע עיבוד מתקדם Postprocessing לווידיאו אחרי הפענוח וללא הגדלת העומס על המעבד הראשי.

אין עדיין פרטים על המועד שבו יחל שיווק הכרטיס או מחירו לצרכן, ההערכות הן שהוא יתומחר מעל לסדרת ה Xonar D2 הקיימת כך שיש להתחיל לחשוב על מכירת אחד מבני המשפחה לצרכי ניסויים רפואיים או שבירת תוכנית הפנסיה.

הכרטיס נחשף בפני חברי האתר AnandTech וניתן לקרוא את הכתבה המלאה כאן: http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=3324

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #2 

יפה מאוד
למה הם היו צריכים ציפ של וידאו on-board?

mikele
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 171
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

Catskinner כתב:ההערכות הן שהוא יתומחר מעל לסדרת ה Xonar D2 הקיימת כך שיש להתחיל לחשוב על מכירת אחד מבני המשפחה לצרכי ניסויים רפואיים או שבירת תוכנית הפנסיה.
...
איזה סדר גודל? מאות? אלפים? (בשקלים, כמובן..)

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #4 

mikele כתב:
Catskinner כתב:ההערכות הן שהוא יתומחר מעל לסדרת ה Xonar D2 הקיימת כך שיש להתחיל לחשוב על מכירת אחד מבני המשפחה לצרכי ניסויים רפואיים או שבירת תוכנית הפנסיה.
...
איזה סדר גודל? מאות? אלפים? (בשקלים, כמובן..)
...
די בטוח שבין 200 ל-250 דולר..
מעניין אם מישהו יתחיל למכור מערכות HTPC מוכנות..

mikele
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 171
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

מחיר "נסבל".

יש צפי לתחילת שיווק? בארץ?

Catskinner פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #6 

אין עדיין צפי אבל אם המוצר נחשף בתערוכה הם כנראה מתכננים בכיוון של סוף הרבעון הבא כדי לא לפספס את עונת החגים בחו"ל.

בארץ המצב יותר קשה. עם שוק צרכנים מקומי המאמין אמונה עיוורת ש Creative זה שיא השכלול והאיכות ומוכנים לשלם מחירים מופקעים עבורם אני באמת לא מצפה לייבוא סדיר בכמויות משמעותיות והמחירים יהיו גם בהתאם. אני לא מאמין שהכרטיסים האלו יגיעו לידיים שלנו בפחות מ 1200 ש"ח.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

creed
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 955
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #7 

באמת מוצר מעניין שסוף סוף ייתן פיתרון להעברת פורמטי סאונד HD ללא כל פיענוח לרסיבר.
נכון להיום ההגבלה לא הייתה רק בחומרה, אלא גם בתוכנה, ASUS מתכוונת לפתור בעייה זו על ידי שיווק הכרטיס עם נגן מדיה שאמור לעבוד עם הפורמטים המתקדמים בצורה מושלמת.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”