המשך שאלת כבלים
בוקר אור,
אחרי שהבנתי שממתג לרמקולים שלי הוא עסק טיפה יקר החלטתי לשנס מותניים ולדאוג לכושר הגופני שלי, לכן הפתרון לעת עתה יהיה לחבר בקצוות הכבלים שיוצאים הן מהמגבר והן מהרסיבר בננות לחיבור וניתוק מהיר מהרמקול.
כך אוכל להנות גם ממוסיקה איכותית בסטריאו וגם מסרואנד מלא בסרטים ומשחקי PS2
עכשיו השאלה, בדקתי וברמקולים שלי (מישן M35) ניתן לשלוף מכסה פלסטיק קטן ונגלה קדח שמיועד כנראה לבננות. כמה להשקיע בחיבור הזה? האם ממש חשוב לקנות בננות מצופות זהב וכו'? או כמו בכבל הרמקול להשקיע סכום סביר והגיוני מבלי להסחף?
עד כמה חשוב שהבננות יהיו מבודדות?
תודה ויום נעים לכולם
אחרי שהבנתי שממתג לרמקולים שלי הוא עסק טיפה יקר החלטתי לשנס מותניים ולדאוג לכושר הגופני שלי, לכן הפתרון לעת עתה יהיה לחבר בקצוות הכבלים שיוצאים הן מהמגבר והן מהרסיבר בננות לחיבור וניתוק מהיר מהרמקול.
כך אוכל להנות גם ממוסיקה איכותית בסטריאו וגם מסרואנד מלא בסרטים ומשחקי PS2
עכשיו השאלה, בדקתי וברמקולים שלי (מישן M35) ניתן לשלוף מכסה פלסטיק קטן ונגלה קדח שמיועד כנראה לבננות. כמה להשקיע בחיבור הזה? האם ממש חשוב לקנות בננות מצופות זהב וכו'? או כמו בכבל הרמקול להשקיע סכום סביר והגיוני מבלי להסחף?
עד כמה חשוב שהבננות יהיו מבודדות?
תודה ויום נעים לכולם
צחי ניצני
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
lironk, הן בהחלט יכולות להיות מצופות זהב אמיתי, מדובר על ציפוי של כמה מיקרונים בודדים, זה לא יותר יקר.
זה גם לא זהב עם קראט גבוה.
tnitzani,
קנה בננות של הלחמה, שיש להן בנוסף להלחמה גם אבטחה של הכבל ע"י לחיצה, חייב שיהיו מבודדות, אתה לא רוצה שבטעות כשהכבלים ייגעו אחד בשני הם ישרפו את המגבר שלך.
וודא שיש להם אזור יחסית גדול ועבה לאחיזה.
לדעתי זו טעות. הסיכון בשריפת מגבר בגלל קצר בטעות, הבלאי שתיצור לחיבורי הרמקול (בכל זאת יופעל לחץ על המחברים שם) והכאב ראש של הדלקה, כיבוי, שינוי החיבורים, ממש לא שווה את זה.
כמה חשבת שממתג כזה יעלה, למיטב ידיעתי מדובר על עשרות ש"ח עד מאות ש"ח בודדים.
זה גם לא זהב עם קראט גבוה.
tnitzani,
קנה בננות של הלחמה, שיש להן בנוסף להלחמה גם אבטחה של הכבל ע"י לחיצה, חייב שיהיו מבודדות, אתה לא רוצה שבטעות כשהכבלים ייגעו אחד בשני הם ישרפו את המגבר שלך.
וודא שיש להם אזור יחסית גדול ועבה לאחיזה.
לדעתי זו טעות. הסיכון בשריפת מגבר בגלל קצר בטעות, הבלאי שתיצור לחיבורי הרמקול (בכל זאת יופעל לחץ על המחברים שם) והכאב ראש של הדלקה, כיבוי, שינוי החיבורים, ממש לא שווה את זה.
כמה חשבת שממתג כזה יעלה, למיטב ידיעתי מדובר על עשרות ש"ח עד מאות ש"ח בודדים.
במקום היחיד שמצאתי ממתג כמו שאני צריך עולה 600 ש"ח, אמנם ממתג איכותי מאוד אבל נראה לי מוגזם מעט להוציא סכום כזה על מכשיר כה פשוט.MartinHSabag כתב:lironk,
כמה חשבת שממתג כזה יעלה, למיטב ידיעתי מדובר על עשרות ש"ח עד מאות ש"ח בודדים....
ייתכן ואשקול להכין ממתג כזה באופן עצמאי במידה ואוכל למצוא את כל החלקים הדרושים.
בנתיים או שאחליף בין הכבלים של הרסיבר והמגבר בכל פעם שארצה לראות סרט, או שאצפה בסרטים כששני הרמקולים הקדמיים מקבלים מיקס של 5 ערוצים.
אם יש פתרון אחר אשמח לדעת. (אין לי יציאות PRE OUT ברסיבר ואני מעדיף שלא לעשות)
צחי ניצני