המשך שאלת כבלים

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
tnitzani פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 128
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

בוקר אור,
אחרי שהבנתי שממתג לרמקולים שלי הוא עסק טיפה יקר החלטתי לשנס מותניים ולדאוג לכושר הגופני שלי, לכן הפתרון לעת עתה יהיה לחבר בקצוות הכבלים שיוצאים הן מהמגבר והן מהרסיבר בננות לחיבור וניתוק מהיר מהרמקול.
כך אוכל להנות גם ממוסיקה איכותית בסטריאו וגם מסרואנד מלא בסרטים ומשחקי PS2
עכשיו השאלה, בדקתי וברמקולים שלי (מישן M35) ניתן לשלוף מכסה פלסטיק קטן ונגלה קדח שמיועד כנראה לבננות. כמה להשקיע בחיבור הזה? האם ממש חשוב לקנות בננות מצופות זהב וכו'? או כמו בכבל הרמקול להשקיע סכום סביר והגיוני מבלי להסחף?
עד כמה חשוב שהבננות יהיו מבודדות?
תודה ויום נעים לכולם
צחי ניצני

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #2 

חשוב שהחיבור יעשה כמו שצריך כדי שלא תסבול מהפרעות, לגבי סכום אין צורך להיסחף ולהשקיע יותר מידי, אם הבננות שמוכרים ( בגרושים ) באמת היו מצופות זהב ההיתי היום מיליארדר .

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

lironk, הן בהחלט יכולות להיות מצופות זהב אמיתי, מדובר על ציפוי של כמה מיקרונים בודדים, זה לא יותר יקר.
זה גם לא זהב עם קראט גבוה.

tnitzani,
קנה בננות של הלחמה, שיש להן בנוסף להלחמה גם אבטחה של הכבל ע"י לחיצה, חייב שיהיו מבודדות, אתה לא רוצה שבטעות כשהכבלים ייגעו אחד בשני הם ישרפו את המגבר שלך.
וודא שיש להם אזור יחסית גדול ועבה לאחיזה.

לדעתי זו טעות. הסיכון בשריפת מגבר בגלל קצר בטעות, הבלאי שתיצור לחיבורי הרמקול (בכל זאת יופעל לחץ על המחברים שם) והכאב ראש של הדלקה, כיבוי, שינוי החיבורים, ממש לא שווה את זה.
כמה חשבת שממתג כזה יעלה, למיטב ידיעתי מדובר על עשרות ש"ח עד מאות ש"ח בודדים.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

itzo
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1347
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

מרטין,

שליחה #4 

הבלאי על הבננות הוא לדעתי לא מהותי (אלא אם כן אתה מחליף 10 פעמים ביום), פעילות ההחלפה אפילו עוזרת בניקיון
הבננה והשקע. :idea:

עבורי, זה באמת לא מהווה עול, אופן החיבור הזה.

tnitzani פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 128
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

MartinHSabag כתב:lironk,
לדעתי זו טעות. הסיכון בשריפת מגבר בגלל קצר בטעות, הבלאי שתיצור לחיבורי הרמקול (בכל זאת יופעל לחץ על המחברים שם) והכאב ראש של הדלקה, כיבוי, שינוי החיבורים, ממש לא שווה את זה.
כמה חשבת שממתג כזה יעלה, למיטב ידיעתי מדובר על עשרות ש"ח עד מאות ש"ח בודדים.
...
במקום היחיד שמצאתי ממתג כמו שאני צריך עולה 600 ש"ח, אמנם ממתג איכותי מאוד אבל נראה לי מוגזם מעט להוציא סכום כזה על מכשיר כה פשוט.
ייתכן ואשקול להכין ממתג כזה באופן עצמאי במידה ואוכל למצוא את כל החלקים הדרושים.
בנתיים או שאחליף בין הכבלים של הרסיבר והמגבר בכל פעם שארצה לראות סרט, או שאצפה בסרטים כששני הרמקולים הקדמיים מקבלים מיקס של 5 ערוצים.
אם יש פתרון אחר אשמח לדעת. (אין לי יציאות PRE OUT ברסיבר ואני מעדיף שלא לעשות)
צחי ניצני

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”