ב LCD יראו טוב יותר מפלסמה בשידורי HD?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
בכלליות ב-LCD רואים חד יותר בתכני HD מאשר בפלאזמה אבל זה רחוק מלהסתיים כאן. למה אתה שואל?roeish כתב:אני מדבר על מסכי HD READY, לא בהיי קלאס, אלא במחיר של 7.5K בערך.
רואים טוב יותר ב LCD ברגלל הרזולוציה העדיפה?...
כי אני מתלבט בין פלאזמה ל LCD , וזה אחד השיקולים, אחרי הכל לדעתי בשנה שנתיים הקרובות יהיו הרבה ערוצי HD וזה חשוב.nils3373 כתב:בכלליות ב-LCD רואים חד יותר בתכני HD מאשר בפלאזמה אבל זה רחוק מלהסתיים כאן. למה אתה שואל?roeish כתב:אני מדבר על מסכי HD READY, לא בהיי קלאס, אלא במחיר של 7.5K בערך.
רואים טוב יותר ב LCD ברגלל הרזולוציה העדיפה?......
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

זה לא מסתכם ברזולוציה בלבד. מה התקציב? סוגי תכנים (אחוזי צפיה)? מרחק צפיה?roeish כתב:כי אני מתלבט בין פלאזמה ל LCD , וזה אחד השיקולים, אחרי הכל לדעתי בשנה שנתיים הקרובות יהיו הרבה ערוצי HD וזה חשוב.nils3373 כתב:בכלליות ב-LCD רואים חד יותר בתכני HD מאשר בפלאזמה אבל זה רחוק מלהסתיים כאן. למה אתה שואל?roeish כתב:אני מדבר על מסכי HD READY, לא בהיי קלאס, אלא במחיר של 7.5K בערך.
רואים טוב יותר ב LCD ברגלל הרזולוציה העדיפה?.........
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

זה מאוד גבולי בשבילך - פלאזמה או LCD.roeish כתב:50% כבלים, 25% סרטים מהמחשב, 25% פלייסטישן, 2.8 מ' מרחק צפיה, 7000 שח תקציב....
פלאזמה תתאים לך לשידורי הכבלים (איכות SD) כמובן ולסרטי מחשב אך קיימת סכנת צריבה במשחקי PS שכן קיימים אלמנטים קבועים במשחקים ותצטרך לשלם על כך בחדות הצפיה (תכני HD).
לעומת זאת, LCD תיתן לך חדות בצפיה בשידורי HD והנאה צרופה במשחקי PS ללא דאגה לצריבה כל שהיא אך עם זאת תכני SD רגילים (כבלים) יראו פחות טוב ומגורענים ביחס לפלאזמה.
עכשיו זה לשיקולך...