המחיר של ה-KDL P3000E , בגודל 32 אינטש
מישהו יודע באיזה מחיר אפשר להשיג את הסוני P3000E?
אני מנסה במכירות אישיות בינתיים ללא הצלחה. יש הבדלים בין המחיר הנמוך ביותר במכירה אישית בין האתרים? עדיף בחנות?
אני מנסה במכירות אישיות בינתיים ללא הצלחה. יש הבדלים בין המחיר הנמוך ביותר במכירה אישית בין האתרים? עדיף בחנות?
נערך לאחרונה על ידי marko90 ב 06/06/2008 21:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני רכשתי אותה לפני כחצי שנה ב8500 שח!טוב או לא טוב היום אני לא יודע אם המחיר רלוונטי!! 
Re: המחיר של ה-KDL P3000E
לא רשמת באיזה גודל אתה מתעניין,marko90 כתב:מישהו יודע באיזה מחיר אפשר להשיג את הסוני P3000E?
אני מנסה במכירות אישיות בינתיים ללא הצלחה. יש הבדלים בין המחיר הנמוך ביותר במכירה אישית בין האתרים? עדיף בחנות?...
אני רכשתי 37' ב- 6840 לפני כחודשיים.
איפה קנית אותה במחיר הזה? ואיך הטלוויזיה אתה מרוצה ממנה?shlompis כתב:לא רשמת באיזה גודל אתה מתעניין,marko90 כתב:מישהו יודע באיזה מחיר אפשר להשיג את הסוני P3000E?
אני מנסה במכירות אישיות בינתיים ללא הצלחה. יש הבדלים בין המחיר הנמוך ביותר במכירה אישית בין האתרים? עדיף בחנות?...
אני רכשתי 37' ב- 6840 לפני כחודשיים....
כמה עולה כזאת 40 אינצ'?
חפש ב אתר של ZAPbomgarten כתב:איפה קנית אותה במחיר הזה? ואיך הטלוויזיה אתה מרוצה ממנה?shlompis כתב:לא רשמת באיזה גודל אתה מתעניין,marko90 כתב:מישהו יודע באיזה מחיר אפשר להשיג את הסוני P3000E?
אני רכשתי 37' ב- 6840 לפני כחודשיים....
כמה עולה כזאת 40 אינצ'?...
www.zap.co.il