בשעה טובה התחילו שידורי יורוספורט HD בהוט HD
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
VOOM ירד?
איזה קטע...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=56693
איזה קטע...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=56693
זה לא סימן טוב ל-VOOM עצמם ששיווקו את התכנים הטובים ביותר מהערוצים הללו לרשת VOOM באירופה אשר משדרת גם לישראל דרך HOT HD.
הסברה היא שרשת זו תסיים את חייה גם (עקב חוסר תוכן מקורי) לאחר שרשתות באירופה יסגרו לאט לאט את הברז.
ממליץ ל-HOT לחפש ערוצים אלטרנטיביים בזריזות....
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 05/06/2008 14:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
כרגע בממיר HD של הוט,, אין ערוץ VOOM , ערוץ יורוספורט מחליף אותו. בבוקר הייתה כתובית שמי שרוצה את ערוץ VOOM יצטרך לקבל את הממיר החדש ושם הוא כן יהיה בתדר 500 .
האמת שאם הוא ירד , זה לא יהיה אסון בכלל, זה ערוץ משעמם ומיותר לגמרי. יש מספיק ערוצים שאפשר להביא במקומו....
האמת שאם הוא ירד , זה לא יהיה אסון בכלל, זה ערוץ משעמם ומיותר לגמרי. יש מספיק ערוצים שאפשר להביא במקומו....
- starre
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 287
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
איך השידור? רואים יותר טוב מ-EUROSPORT SD ? השידור קבוע או ניסיוני? תודה!
eyk77 כתב:כרגע בממיר HD של הוט,, אין ערוץ VOOM , ערוץ יורוספורט מחליף אותו. בבוקר הייתה כתובית שמי שרוצה את ערוץ VOOM יצטרך לקבל את הממיר החדש ושם הוא כן יהיה בתדר 500 .
האמת שאם הוא ירד , זה לא יהיה אסון בכלל, זה ערוץ משעמם ומיותר לגמרי. יש מספיק ערוצים שאפשר להביא במקומו.......
אם יש שגיאות בעברית סימן שלאישתי לא היה זמן לבדוק.......
ממה שראיתי עד כה רואים מצויין. למיטב ידיעתי זהו שידור קבוע . עכשיו יש שידור ישיר טניס חצי גמר.
להלן קישור לאתר של הוט ובו פירוט שידורי יורוספורט HD לחודש יוני :
http://www.hot.net.il//HOT.aspx?FolderID=2968&lang=he
http://www.hot.net.il//HOT.aspx?FolderID=2968&lang=he
DOR8
יש לך ממיר HD ???
אם אתה רואה את ערוץ VOOM אז יש לך . אם לא אז יש לך את הממיר הרגיל .
בכל מקרה, למיטב הבנתי בממיר החדש של HD יהיה גם ערוץ VOOM .
יש לך ממיר HD ???
בכל מקרה, למיטב הבנתי בממיר החדש של HD יהיה גם ערוץ VOOM .
ידידי , אכן יש לי ממיר HD . האמן לי אני לא הוזה ולא חולם תאר לעצמך...eyk77 כתב:DOR8
יש לך ממיר HD ???
בכל מקרה, למיטב הבנתי בממיר החדש של HD יהיה גם ערוץ VOOM ....
ועל מנת לחדש לך עוד כמה דברים אומר לך כך :
מבירור בשירות לקוחות הסתבר לי שהייתי אחד הראשונים לקבל את ממיר הטומסון.
אך כרגע לא ממיר הזינוול ולא ממיר הטומסון מסוגלים לשדר יותר מ3 ערוצים. ( בגלל זה הורידו זמנית את VOOM ושמו במקומו את יורוספורט - ערוץ "קצת" יותר מעניין ) .לכן ב10 לחודש יוחלפו כל הממירים שבידי לקוחות הHD לממירי טומסון ( שכנראה זהים למה שיש לי כרגע ) לכאלה שמסוגלים לשדר 5 ערוצים .
אם יש לך ספקות לגבי דברי אתה מוזמן לברר זאת בעצמך בשירות הלקוחות .
מקווה שעשיתי לך קצת סדר בדברים .
חס וחלילה . אין לי שום ספקות .
בהחלט עשית לי סדר בדברים, זאת אומרת שהממיר אצלך כרגע משדר גם HD וגם SD ?
יפה , אז כולנו נקבל בקרוב את הממיר החדש ואני מקווה שהוא הסופי..
קבעתי התקנה ל 15/6 .
קבעתי התקנה ל 15/6 .
לא ! ממיר הטומסון שלי משדר רק HD - שלושה ערוצים כמו שאמרתי .eyk77 כתב:חס וחלילה . אין לי שום ספקות .
קבעתי התקנה ל 15/6 ....
היתרון היחיד שלו על הזינוול הוא שיש לו יציאת HDMI .
הממיר שנקבל בקרוב הוא עדיין לא הסופי , יהיו בו 5 ערוצים של HD .
לאחר מכן אמור להגיע ממיר שמשדר גם HD וגם SD כמו זה של יס , אבל זה גם לא הממיר הסופי כי המטרה הסופית היא כנראה להביא ממיר שעושה הכל גם HD גם SD גם VOD וגם הקלטה , כמו הממירים בחו"ל - רשת סקיי לדוגמא .
מקווה שעשיתי לך עוד יותר סדר בדברים .....
רק רגע , הממיר שנקבל עכשיו הוא גם זמני..
מה זה הדבר הזה? כל חודשיים יחליפו לנו ממיר? למה הטירטור הזה? האם אתה בטוח לחלוטין כי הממיר החדש הוא זמני , לפי הפירסום ב SELECTTV הממיר החדש יהיה הממיר הסופי כולל האפשרות של VOD - להלן הקישור :
http://www.selectv.co.il/community/show ... hp?t=36922
מה זה הדבר הזה? כל חודשיים יחליפו לנו ממיר? למה הטירטור הזה? האם אתה בטוח לחלוטין כי הממיר החדש הוא זמני , לפי הפירסום ב SELECTTV הממיר החדש יהיה הממיר הסופי כולל האפשרות של VOD - להלן הקישור :
http://www.selectv.co.il/community/show ... hp?t=36922
טוב. דיברתי עכשיו עם נציגת שירות לקוחות של הוט.
היא אמרה לי בוודאות כי הממיר החדש שאקבל יחליף את שני הממירים הקיימים אצלי כרגע והוא יוכל לשדר גם SD וגם HD ויהיה לו שידרוי VOD . וזה יהיה הממיר הסופי.
היא אמרה לי בוודאות כי הממיר החדש שאקבל יחליף את שני הממירים הקיימים אצלי כרגע והוא יוכל לשדר גם SD וגם HD ויהיה לו שידרוי VOD . וזה יהיה הממיר הסופי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
dor8 כתב:לא ! ממיר הטומסון שלי משדר רק HD - שלושה ערוצים כמו שאמרתי .eyk77 כתב:חס וחלילה . אין לי שום ספקות .
קבעתי התקנה ל 15/6 ....
היתרון היחיד שלו על הזינוול הוא שיש לו יציאת HDMI .
הממיר שנקבל בקרוב הוא עדיין לא הסופי , יהיו בו 5 ערוצים של HD .
לאחר מכן אמור להגיע ממיר שמשדר גם HD וגם SD כמו זה של יס , אבל זה גם לא הממיר הסופי כי המטרה הסופית היא כנראה להביא ממיר שעושה הכל גם HD גם SD גם VOD וגם הקלטה , כמו הממירים בחו"ל - רשת סקיי לדוגמא .
מקווה שעשיתי לך עוד יותר סדר בדברים ........
לSky אין VOD, יש את Sky Anytime שהוא שירות דמוי VOD שעובד על תשתית אינטרנט (בדומה למה שyes רוצה לעשות).
תראה הלוואי שאתה צודק ואני טועה.. גם אני רוצה שכבר יהיה ממיר סופי ושיוכל לשדר גם SD אבל לי בשירות לקוחות אמרו אחרת... אין להם שם פאקינג מושג !eyk77 כתב:טוב. דיברתי עכשיו עם נציגת שירות לקוחות של הוט.
היא אמרה לי בוודאות כי הממיר החדש שאקבל יחליף את שני הממירים הקיימים אצלי כרגע והוא יוכל לשדר גם SD וגם HD ויהיה לו שידרוי VOD . וזה יהיה הממיר הסופי....
אמרו לי שהממיר החדש לא יוכל לשדר SD אלא רק 5 ערוצי HD , אז או שהטעו אותי או שאותך . ושוב הלוואי שהאינפורמציה שאתה קיבלת היא הנכונה . נחכה ונראה .