הגדרות HTPC עם פלזמה פיוניר

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Bennyl פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
משהו יכול להמליץ לי אלו הגדרות להגדיר מחשב HTPC לטלויזה פיוניר 428 (למשל INPUT PC או VIDEO) בחיבור HDMI

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #2 

מומלץ להגדיר את ה-HTPC לרזולוציה הטבעית של המסך (כלומר, התאמה 1:1 של הפיקסלים).
במקרה של המסך שלך מדובר ב-1024 על 768.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

Star-Blazer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1104
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #3 

לי יש את ה - 4280, אני דווקא הגדרתי 1366
ראשית בהגדרה הטבעית 1024X768 יש את העיוות הטבעי של המסך שמותח את הכל ימינה שמאלה.... וזה מאוד מפריע לי.
בהגדרה של ה - 1366X768 אין את הבעיה הזאת בכלל והתמונה נראית מצוין מבחינת עיוותים (בעיקר אם מסתכלים על ה - DESKTOP) או פנים על המסך
שנית לגבי הטשטוש עקב השימוש לא ברזולוציה הטבעית, להפתעתי הרבה הפגיעה הייתה מינימלית וממרחק של מטר ניתן להבחין בקושי בטשטוש בטח שממרחק ישיבה רגיל שלי של 3 מטר אין שום בעיה. האותיות ברורות גם בגלישה באינטרנט ובדפדפן וגם במסמכים או קבצי טקסט. האייקונים בסדר גמור ואין משהו שמפריע יותר מדי.
לעניות דעתי השטטוש המזערי הרבה פחות מפריע מאשר העיוות עקב צפייה ב - 16:9 על מסך עם פיקסלים מלבניים.

תבדוק את שתי האפשרויות תראה מה נוח לך יותר.
כשאני מול הויסטה מדיה... אני בד"כ משנה דרך הזום של התוכנה את המתיחה כך שתתאים ספציפית לסרט, זה מאוד נוח. שמתי לב שכל סרט צריך מתיחה טיפה שונה.
לגבי החיבור INPUT PC או וידאו, לא זוכר מה מחובר ואם היה בכלל הבדל. כשאני אהיה בבית אני אבדוק.....

Bennyl פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

תודה על התגובות
סרטים 1080p באיזה רזולוציה צריך להגדיר למרות שהמסך הוא HD READY, כי הבנתי שהוא תומך בזה על ידי ביצוע של downscale. באיזה רזולוציה עדיף לראות ?

Star-Blazer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1104
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #5 

עד היום לא ראיתי שם 1080...
720 מספיק לי בינתיים:)

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”