השלב הראשון בפיתרון להתמכרות הוא ההודאה בהתמכרות - אני מודה.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78927
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5399 פעמים
כידוע, השלב הראשון בפיתרון להתמכרות זה להודות שאתה מכור...
בשבוע שעבר סוף סוף נחשפתי לסדרה DAMAGES שדובר עליה טיפה לאחרונה באתר.
לא שמעתי עליה לפני כן ולא היה "באזז" בוודאי לא כמו על סדרות כמו המגן, LOST, דקסטר וכיוצ"ב
אבל אין ספק, זו סדרה שמתחילה די בקטן ובלי שאתה מרגיש בכלל אתה מתמכר אליה בכל כולך. בכל פרק מוסיפים רבדים נוספים הן של רוע, פוליטיקה, טקטיקה, תחמנות וכמובן ידע על מה שקורה, יקרה וקרה.
היוצרים למדו היטב את העקרונות של "LOST" במובן של הפלאשבקים (רק שכאן זה מתממש על ידי הרצת שני קוי עלילה מקבילים - אחד שמתרחש בזמן אמת והשני שמתרחש כאילו כפאלשבק רק שהוא חצי שנה קדימה בזמן). בעוד שהפלאשבקים נשארים עקביים ומנדבים בכל פעם טיפה מהסיפור, הסיפור בזמן אמת מתקרב עוד ועוד לתאריך של הפלאשבקים - וכך אנחנו מנסים להבין מה בדיוק קרה בזמן שלא ראינו, ובמקביל מנסים להבין את כל הסיפור כולו.
כל המכלול הזה מתקתק כמו שעון שוויצרי, בעיקר בגלל שחקנים שכל אחד עושה את תפקידו באופן מדהים (אולי חוץ מטייט דונובן שהיה מאוס עלי עוד מה-OC).
סדרת מופת ואני מוצא את עצמי צופה ב-3 עד 4 פרקים בלילה. מקווה שלא אקבל OVERDOSE...
בשבוע שעבר סוף סוף נחשפתי לסדרה DAMAGES שדובר עליה טיפה לאחרונה באתר.
לא שמעתי עליה לפני כן ולא היה "באזז" בוודאי לא כמו על סדרות כמו המגן, LOST, דקסטר וכיוצ"ב
אבל אין ספק, זו סדרה שמתחילה די בקטן ובלי שאתה מרגיש בכלל אתה מתמכר אליה בכל כולך. בכל פרק מוסיפים רבדים נוספים הן של רוע, פוליטיקה, טקטיקה, תחמנות וכמובן ידע על מה שקורה, יקרה וקרה.
היוצרים למדו היטב את העקרונות של "LOST" במובן של הפלאשבקים (רק שכאן זה מתממש על ידי הרצת שני קוי עלילה מקבילים - אחד שמתרחש בזמן אמת והשני שמתרחש כאילו כפאלשבק רק שהוא חצי שנה קדימה בזמן). בעוד שהפלאשבקים נשארים עקביים ומנדבים בכל פעם טיפה מהסיפור, הסיפור בזמן אמת מתקרב עוד ועוד לתאריך של הפלאשבקים - וכך אנחנו מנסים להבין מה בדיוק קרה בזמן שלא ראינו, ובמקביל מנסים להבין את כל הסיפור כולו.
כל המכלול הזה מתקתק כמו שעון שוויצרי, בעיקר בגלל שחקנים שכל אחד עושה את תפקידו באופן מדהים (אולי חוץ מטייט דונובן שהיה מאוס עלי עוד מה-OC).
סדרת מופת ואני מוצא את עצמי צופה ב-3 עד 4 פרקים בלילה. מקווה שלא אקבל OVERDOSE...
-
oferlaor
- מנהל

guyezra,
לא יודע, אני נהנה מכל רגע. המתח שם נבנה בהדרגה אבל בלינאריות ובהתמדה. לקח לי 2-3 פרקים להבין שזהו, אני מכור.
אתמול פשוט לא הצלחתי להירדם. מת מעייפות סחטתי עוד פרק ובקלות הייתי יכול לראות עוד כמה אם היו כאלה בנמצא.
מקווה שהסוף לא יאכזב את ההתחלה. בינתיים אני באמצע הדרך ומתוח כמו קפיץ.
לא יודע, אני נהנה מכל רגע. המתח שם נבנה בהדרגה אבל בלינאריות ובהתמדה. לקח לי 2-3 פרקים להבין שזהו, אני מכור.
אתמול פשוט לא הצלחתי להירדם. מת מעייפות סחטתי עוד פרק ובקלות הייתי יכול לראות עוד כמה אם היו כאלה בנמצא.
מקווה שהסוף לא יאכזב את ההתחלה. בינתיים אני באמצע הדרך ומתוח כמו קפיץ.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46413
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5082 פעמים
Glenn Close מעבירה בי צמרמורת. היא פשוט לא נעימה לצפייה על מסך, במיוחד ב HD.
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
Re: השלב הראשון בפיתרון להתמכרות הוא ההודאה בהתמכרות - אני מ
עופר, שלא תבוא יותר בטענות שחסרות לך שעות שינה....oferlaor כתב:סדרת מופת ואני מוצא את עצמי צופה ב-3 עד 4 פרקים בלילה. מקווה שלא אקבל OVERDOSE......
אנחנו לא תורמים לך יותר שעות....
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
מחיפוש ב- Newzbin,
לא מצאתי פרקים קודמים לפרק 7...

לא מצאתי פרקים קודמים לפרק 7...
-
oferlaor
- מנהל

ShraGadi,
יש דברים שאני מוכן להקריב עבורם.
ziv_r,
היא מוזרה להפליא, ובסדרה הזו אפילו יותר.
flicker,
אחלה אווטר... אכן ישבתי ואכן חצי הופתעתי (היו כמה וכמה רמזים למה שקרה שם, אבל זה באמת לא היה ממש ניתן לניחוש מלא).
aloni,
בזכות השרשורים הללו נחשפתי לסדרה. KUDOS.
יש דברים שאני מוכן להקריב עבורם.
ziv_r,
היא מוזרה להפליא, ובסדרה הזו אפילו יותר.
flicker,
אחלה אווטר... אכן ישבתי ואכן חצי הופתעתי (היו כמה וכמה רמזים למה שקרה שם, אבל זה באמת לא היה ממש ניתן לניחוש מלא).
aloni,
בזכות השרשורים הללו נחשפתי לסדרה. KUDOS.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
מצטרף
אחלה סידרה
יש RIP של BD של 40 ומשהו ג'יגה
אצלי הוא עשה בעיות
עברתי לפרקים בודדים, לא כולם באותה איכות
מביחנתי זה לא פוגם באיכות הסידרה
ואכן,