אבקש את עזרתכם במספר שאלות:
1)האם ניתן להפסיק את הדיסק הקשיח הפנימי בעזרת "מערכת ההפעלה" של המכשיר או אך ורק בניתוק פיזי של המתח?
2)האם המכשיר מתחמם יתר על המידה עד כדי "קירטועים" בתכנים כבדים עקב התחממות יתר
כאשר מותקן דיסק קשיח פנימי אשר תורם לעליה הכללית של הטמפרטורה הסוררת בתוך המכשיר?אגב, האם ללא קשר לדיסק פנימי מישהוא חווה התחממות יתר עד כדי "קירטועים" בתכנים כבדים?
3)בהמשך לשאלה הקודמת,אני מתכנן להעביר את כל סרטי ה-DVD של הילדים לתוך דיסק קשיח, מה שאומר שבמשך היום אישתי והילדים יצפו בסרטים, האם רצוי לשקול חיבור חיצוני של הדיסק הקשיח? כאשר אני לוקח בחשבון שאני אצטרך לחבר עוד דיסק קשיח שאליו אני מתכוון להעביר את כל סרטי ה-HD
למרות שהשאלות שנשאלות הן סוג של שאלות שצריכות היו להישאל קודם, לקחתי בחשבון (מתוף קריאה מעמיקה ) שהמכשירים הללו באופן כללי הם מה שנקרא WORK IN PROGRESS ולכן למרות שאני משלם מחיר מלא ביותר על ה-DVICO לעומת שאר המזרימים שנימצאים בשוק, לקחתי בחשבון שלא הכל יילך חלק.
והאמת שאישתי לחלצה עלי לקנות את המכשיר אחרי שהיא שמעה שהיא לא תצטרך להחליף כל הזמן את הסרטים ב-DVD
באופן אישי (אשמח להתבדות)נוצר לי הרושם שמדובר על מכשיר שברירי שיש לטפל בו ב"כפפות של משי" ולא להעמיס עליו יתר על המידה (אשמח שתתקנו אותי)
תודה מראש