בשעה טובה רכשתי DVICO M6500A

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
udi13 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 766
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

לאחר לא מעט התלבטויות בין הישארות עם ה-HTPC שלי ולהריץ חוטים מחדר הטלויזיה לסלון ולבין קניית מזרימדיה, החלטתי ללכת על מזרימדיה והזמנתי את ה-DVICO M6500A מ-DC.

אבקש את עזרתכם במספר שאלות:

1)האם ניתן להפסיק את הדיסק הקשיח הפנימי בעזרת "מערכת ההפעלה" של המכשיר או אך ורק בניתוק פיזי של המתח?

2)האם המכשיר מתחמם יתר על המידה עד כדי "קירטועים" בתכנים כבדים עקב התחממות יתר
כאשר מותקן דיסק קשיח פנימי אשר תורם לעליה הכללית של הטמפרטורה הסוררת בתוך המכשיר?אגב, האם ללא קשר לדיסק פנימי מישהוא חווה התחממות יתר עד כדי "קירטועים" בתכנים כבדים?

3)בהמשך לשאלה הקודמת,אני מתכנן להעביר את כל סרטי ה-DVD של הילדים לתוך דיסק קשיח, מה שאומר שבמשך היום אישתי והילדים יצפו בסרטים, האם רצוי לשקול חיבור חיצוני של הדיסק הקשיח? כאשר אני לוקח בחשבון שאני אצטרך לחבר עוד דיסק קשיח שאליו אני מתכוון להעביר את כל סרטי ה-HD

למרות שהשאלות שנשאלות הן סוג של שאלות שצריכות היו להישאל קודם, לקחתי בחשבון (מתוף קריאה מעמיקה ) שהמכשירים הללו באופן כללי הם מה שנקרא WORK IN PROGRESS ולכן למרות שאני משלם מחיר מלא ביותר על ה-DVICO לעומת שאר המזרימים שנימצאים בשוק, לקחתי בחשבון שלא הכל יילך חלק.

והאמת שאישתי לחלצה עלי לקנות את המכשיר אחרי שהיא שמעה שהיא לא תצטרך להחליף כל הזמן את הסרטים ב-DVD :lol:

באופן אישי (אשמח להתבדות)נוצר לי הרושם שמדובר על מכשיר שברירי שיש לטפל בו ב"כפפות של משי" ולא להעמיס עליו יתר על המידה (אשמח שתתקנו אותי)

תודה מראש

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #2 

1. על ידי כיבוי המכשיר.
2. אם חם מאוד, אז אפשר להגביר את האוורור, אבל מניסיוני זה לא דרוש.
3. תלוי בכמות החומר וגודל הדיסק שלך, לא כ"כ הבנתי את השאלה...

תשקול גם חיבור של רשת שיכול להקל על כל הנושא של דיסק פנימי.

בהחלט לא מרגיש שמדובר במכשיר שברירי, כל המכשירים מהקטגוריה הזו עובדים די טוב כיום.

udi13 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

oferlaor תודה

בנוגע לשאלה 3, יש לי HTPC בחדר אחר והייתי רוצה שתיהיה לי אפשרות לצפות בו בסרטי HD ולשמוע את כל קבצי ה-FLAC, האם כדאי לחבר 2 דיסקים קשיחיםל-DVICO (אחד לסרטי DVD של הילדים שיעבוד כל הזמן ועוד דיסק קשיח לשאר החומרים שיופעל בשעת הצורך) בחיבור USB ובזמן צפיה בסרטי HD ב-HTPC להישתמש ב DVICO ככונן רשת?
מקווה שהסברתי את עצמי טוב יותר

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #4 

udi13,

תלוי מה הגודל. עקרונית אני מעדיף את התכנים הכבדים בכלל להשאיר על המחשב ולהזרים דרך רשת.

udi13 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

oferlaor כתב:udi13,

תלוי מה הגודל. עקרונית אני מעדיף את התכנים הכבדים בכלל להשאיר על המחשב ולהזרים דרך רשת.
...
זה אומר שהמחשב אצלך חייב להיות דלוק כל הזמן או שיש לך NAS?
לדעתי זה מה שאני אעשה, אני אכניס את הדיסק עם כל הסרטים והמוזיקה לתוך מארז שיש לי ואתחבר למחשב בחיבור eSATA ומהמחשב בכבל רשת ל-DVICO ואת הדיסק השני אני אחבר ב-USB ל-DVICO.

בנוגע לגודל הדיסקים, הדיסק שיחובר ב-USB יהיה של 250GB והדיסק השני שיחובר ברשת של 500GB

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”