zovirax כתב:מה אתה מדבר...
היה נפילות יותר גרועות ממנה בשנתיים האחרונות.
בכיף זו סידרה שאפשר לצפות כשיש מחסור.....
...
זה לא מנחם שהיו נפילות גדולות יותר למרות שזה נכון.
כל כך רציתי שהסדרה הזו תצליח וצלחתי את העונה הראשונה שלה כי הרעיון היה מצויין אבל הביצוע היה כל כך רע ומשעמם עם צוות שחקנים לא סוחף ופרקים שלמים שהכלו לאיבוד בשעמום טוטאלי.
שיקחו Crash course מהכותבים והיוצרים של LOST שמצליחים אחרי 4 עונות להשאיר צופים כוססי ציפורניים.
אני ראיתי את העונה הראשונה ואהבתי אותה את האמת...
מאז הספקתי לשכוח אותה, ואז שראיתי שיצאה העונה השנייה, ראיתי את הפרק הראשון של העונה השנייה וזה פשוט לא אותו דבר
לא נורא, יש סדרות אחרות וטובות ממנה
מעריצי יריחו גרמו נזק עצום לחובבי הסדרות.
מעכשיו יהיה קשה הרבה יותר להחזיר סידרה בלחץ מעריצים, כולם יתנו בתור דוגמא את הנפילה של יריחו בעונה השנייה.
חבל מאוד שדווא את הסידרה הלא מוצלחת הזו בחרו כדי לנסות לראות מה שווי הרייטינג של מעריצים רועשים.
ממש לא מסכים. היו סדרות שחזרו בלחץ הקהל (ע"ע STAR TREK שבזמנו בוטלה אחרי עונה, ואח"כ חזרה לעוד שתי עונות בלחץ הקהל והפכה לסדרת קאלט ועם המון סדרות המשך). היו מקרים רבים של סדרות שלחץ הקהל כשל להחזירן (NOWHERE MAN זכורה לי, גם BABYLON 5).
מצד שני היו כאלה שזה חצי הצליח: FARSCAPE צלחה עונה נוספת בזכות לחץ הקהל, אך בוטלה לאחר עונה שוב, והיוצרים לא הצליחו להתאפק ודפקו סוף CLIFFHANGER מעצבן במיוחד. לבסוף הם הצליחו להרים מיני סדרה שסגרה את הפינות.
בקיצור, יש המון מקרים כאלה, ולאו דווקא בתחום ה-SCI FI. חלק מהמקרים הצליחו, חלק כשלו, לא JERICHO תקבע את עתיד הסדרות הבאות.
תראה סדרת מופת כמו CARNIVAL של HBO שנסגרה בכזה בום ועם לסת שלי על הרצפה ועדיין אין לה סוף או אפילו צפי לסוף כלשהו.