מעוניין לרכוש מקרן ואני דיי חדש בזה אז יש כמה שאלות פתוחות..
-
RUJI
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 816
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
- יצירת קשר:
קודם כל ככה...
מרחק צפייה: 4 מטר
תקציב: 8k
שימושים: סרטים בלבד כולל כמובן HD!
שאלות:
1. איזה חברה הכי כדאית.
2. מאיפה עדיף להזמין מהארץ או מחו"ל ומה זה BH האלה שאני רואה שאנשים קונים הרבה מהם...
3. חיי מנורה, מה הקטע של מצב חיסכון למה צריך להשתמש בזה ואם לא אז כמה זמן חיה מנורה בד"כ וכשצריך להחליף אותה אז כמה עולה חדשה.
4. איזה טכנולוגיה הכי כדאית מבחינת התקציב והשימושים.
תודה מראש.
מרחק צפייה: 4 מטר
תקציב: 8k
שימושים: סרטים בלבד כולל כמובן HD!
שאלות:
1. איזה חברה הכי כדאית.
2. מאיפה עדיף להזמין מהארץ או מחו"ל ומה זה BH האלה שאני רואה שאנשים קונים הרבה מהם...
3. חיי מנורה, מה הקטע של מצב חיסכון למה צריך להשתמש בזה ואם לא אז כמה זמן חיה מנורה בד"כ וכשצריך להחליף אותה אז כמה עולה חדשה.
תודה מראש.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- moshikantebi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 210
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
1. איזה חברה הכי כדאית
תלוי בתקציב,
חברות טובות , JVC, Sony, Panasonic, Mitsubishi , ועוד רבות אחרות.
2 . מאיפה עדיף להזמין מהארץ או מחו"ל ומה זה BH האלה שאני רואה שאנשים קונים הרבה מהם...
חו"ל יותר זול, אם הכל בסדר, אז הרווחת בגדול, אם יש בעיה, אתה מתחיל עם כאב הראש (גם אם יש ביטוח בין לאומי).
חנות מומלצת ששולחת לארץ - B&H.
http://www.bhphotovideo.com/
במצב חיסכון משתמשים או שמקרינים על מסך קטן, אן שעוצמת האור של המקרן גבוהה (או ששני התנאים מתקיימים).
בקיצור כשה FL הכללי נע בין 15 ל 25 עוברים למצב חיסכון, שמאריך את חיי הנורה ב50% (תאורטי).
אלא אם אתה רוצה לראות כשהחדר מואר אז צריך עוצמת תאורה חזקה יותר.
חיי נורה - במצב רגיל נע סביב 2000 שעות (וקראתי ב AVS פורום שזה נע בין 700 ל1500 שעות)
אם אתה רואה סרטים בלבד אזי יוצא 2000/2 בערך 1000 סרטים.
מה התקציב?
מושיק
תלוי בתקציב,
חברות טובות , JVC, Sony, Panasonic, Mitsubishi , ועוד רבות אחרות.
2 . מאיפה עדיף להזמין מהארץ או מחו"ל ומה זה BH האלה שאני רואה שאנשים קונים הרבה מהם...
חו"ל יותר זול, אם הכל בסדר, אז הרווחת בגדול, אם יש בעיה, אתה מתחיל עם כאב הראש (גם אם יש ביטוח בין לאומי).
חנות מומלצת ששולחת לארץ - B&H.
http://www.bhphotovideo.com/
במצב חיסכון משתמשים או שמקרינים על מסך קטן, אן שעוצמת האור של המקרן גבוהה (או ששני התנאים מתקיימים).
בקיצור כשה FL הכללי נע בין 15 ל 25 עוברים למצב חיסכון, שמאריך את חיי הנורה ב50% (תאורטי).
אלא אם אתה רוצה לראות כשהחדר מואר אז צריך עוצמת תאורה חזקה יותר.
חיי נורה - במצב רגיל נע סביב 2000 שעות (וקראתי ב AVS פורום שזה נע בין 700 ל1500 שעות)
אם אתה רואה סרטים בלבד אזי יוצא 2000/2 בערך 1000 סרטים.
מה התקציב?
מושיק