צפייה איטית בסרט HD
היי ,
יש ברשותי סרט (HD 720P (4.5G
אני מצליח לראות 10 שניות ראשונות של הסרט בצורה נורמאלית אבל אח"כ הסרט הופך ל SLOW MOTION ולא תואם לסאונד.
זאת לא הפעם הראשונה שאני מנסה להפעיל קבצי MKV על המחשב, עד עכשיו הכל היה תקין.
יש למישהו רעיונות למה זה קורה?
יש ברשותי סרט (HD 720P (4.5G
אני מצליח לראות 10 שניות ראשונות של הסרט בצורה נורמאלית אבל אח"כ הסרט הופך ל SLOW MOTION ולא תואם לסאונד.
זאת לא הפעם הראשונה שאני מנסה להפעיל קבצי MKV על המחשב, עד עכשיו הכל היה תקין.
יש למישהו רעיונות למה זה קורה?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
בדוק מהי צריכת המעבד תוך כדי ניגון הסרט ב-Task Manager, בלשונית Performance. אם הצריכה היא מעל 90%, אז המעבד שלך חלש מדי מכי לנגן את הקובץ הזה.
עוד אפשרות זה שרצות אצלך ברקע תוכנות כמו אנטיוירוס, אנטי ספייוור, תוכנת אימייל ומסנג'רים למיניהם, ומעמיסות על המחשב.
ייתכן גם שהקובץ מתנגן עם קודק פחות יעיל כתוצאה מהתקנה שעשית לאחרונה, שיותר מעמיס על המחשב.
עוד אפשרות זה שרצות אצלך ברקע תוכנות כמו אנטיוירוס, אנטי ספייוור, תוכנת אימייל ומסנג'רים למיניהם, ומעמיסות על המחשב.
ייתכן גם שהקובץ מתנגן עם קודק פחות יעיל כתוצאה מהתקנה שעשית לאחרונה, שיותר מעמיס על המחשב.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
עוד אפשרות זה שהורדת קידוד לא טוב של הסרט, כי אתה טוען שכל קבצי ה-MKV האחרים שיש לך בהארד דיסק מתנגנים באופן תקין.
אני מניח כמובן שאתה מנגן את הסרט מההארד דיסק ולא מדיסק צרוב. אם לא, להעתיק להארד דיסק ולנסות שוב!
אני מניח כמובן שאתה מנגן את הסרט מההארד דיסק ולא מדיסק צרוב. אם לא, להעתיק להארד דיסק ולנסות שוב!
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"