tdl rtl 3
חברה הרמקולים האלה נצלים הם לא דורשים הגברה כזו יקרה מספיק הנאד וזה פותח אותה כמו שצריך נכון שכול האי אנד היו יותר טובים
אבל הרמקול מנוצל ויוכל להסתדר עם הרבה מגברים ודרך הגב אני מדבר עם הבן אדם ואני אומר לו שאמרו שדורש הגברה חזקה
אז הוא צחק ואמר תבוא תשמע וזהו
באמת אחרי כול מה שבדקתי רמקולים ברמה גובה ברמות טובות מאוד לא נופל מה b@W ולא מהפרדים ולא מהרבה רמקולים היקרים מימנו רמקולי דומיננטי וחזק עם אלמנטים גדולים רמקול איכותי גימור הנדסת אנוש הכול פשוט מושלם חוץ מי זה שהוא קצת ממגעיל ברמה הנותן לי לוק של בית כלאסי מה שהבית שלי הכי לא
רצתי לדעת עם שווה 1600 שקל לפני 8 שנה או עדיף לחפש משהו אחר אולי תוכלו לתת לי מציאות יותר וטובות
תודה לכם והייתי רוצה שכמה חברה עדין יתנו יותר חוות דעת על הרמקול למשל עם איזה רמקול הוא מתחרה שהיה חדש באיזה רמה או hi end פשוט או בינוני או נמוך או שבכלל לא נכנס לקטגוריה והא נחשב לרמקול סבבה לא יותר מזה
אבל הרמקול מנוצל ויוכל להסתדר עם הרבה מגברים ודרך הגב אני מדבר עם הבן אדם ואני אומר לו שאמרו שדורש הגברה חזקה
אז הוא צחק ואמר תבוא תשמע וזהו
באמת אחרי כול מה שבדקתי רמקולים ברמה גובה ברמות טובות מאוד לא נופל מה b@W ולא מהפרדים ולא מהרבה רמקולים היקרים מימנו רמקולי דומיננטי וחזק עם אלמנטים גדולים רמקול איכותי גימור הנדסת אנוש הכול פשוט מושלם חוץ מי זה שהוא קצת ממגעיל ברמה הנותן לי לוק של בית כלאסי מה שהבית שלי הכי לא
רצתי לדעת עם שווה 1600 שקל לפני 8 שנה או עדיף לחפש משהו אחר אולי תוכלו לתת לי מציאות יותר וטובות
תודה לכם והייתי רוצה שכמה חברה עדין יתנו יותר חוות דעת על הרמקול למשל עם איזה רמקול הוא מתחרה שהיה חדש באיזה רמה או hi end פשוט או בינוני או נמוך או שבכלל לא נכנס לקטגוריה והא נחשב לרמקול סבבה לא יותר מזה
ורמקול סבבה לא טוב
אם אתה מחפש מוסיקה , מה איכפת לך האם זה היי אנד או לא.
במידה והוא גורם לך אושר זה בטוח טוב יותר מאשר יהיה רמקול שבהגדרה היי אנד ונימע לא טוב.
אני אישית לא מכיר את הרמקול לכן לא אוכל לחוות דיעה .
אל תלך שולל אחרי הי אנד או לא ... זה לא יתן לך כלום , מה גם שאתה מחפש רמקול ב 1600 ש"ח לא ב 160000 ש"ח.
קח תנסה , נופל טוב עשית אחלה עיסקה .....
הלוואי והיתי גומר עם רמקול ב 1600 ש"ח הגברה ב 500 ומקור ב 200.
אם אתה מחפש מוסיקה , מה איכפת לך האם זה היי אנד או לא.
במידה והוא גורם לך אושר זה בטוח טוב יותר מאשר יהיה רמקול שבהגדרה היי אנד ונימע לא טוב.
אני אישית לא מכיר את הרמקול לכן לא אוכל לחוות דיעה .
אל תלך שולל אחרי הי אנד או לא ... זה לא יתן לך כלום , מה גם שאתה מחפש רמקול ב 1600 ש"ח לא ב 160000 ש"ח.
קח תנסה , נופל טוב עשית אחלה עיסקה .....
הלוואי והיתי גומר עם רמקול ב 1600 ש"ח הגברה ב 500 ומקור ב 200.
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
שתמצא רמקול מדהים ב1600 ספר לי{אני ישר קונה
}
התקציב שלך נמוך ואין הרבה אופציות!!!
אגב לדעתי הרמקול הזה שווה אלף ש'ח{הוא נמכר גם בפחות...}
אם זה התקציב שלך יש גם בלוחות AR 310HO {שיש לי אותו והוא רמקול מעולה לדעתי}
אם אתה אוהב רמקולים ישנים יש גם כיף קונצ'רטו בתקציב שלך{שהוא גם רמקול נחמד}
אם אין לך בעיה עם מדפיים יש את הטאנוי בלוחות{אני אישית מאד התרשמתי ממנו}
אבל קח בחשבון שהתקציב שלך לא הכי גבוהה אז תמיד תהיה חייב להתפשר .
בהצלחה.
התקציב שלך נמוך ואין הרבה אופציות!!!
אגב לדעתי הרמקול הזה שווה אלף ש'ח{הוא נמכר גם בפחות...}
אם זה התקציב שלך יש גם בלוחות AR 310HO {שיש לי אותו והוא רמקול מעולה לדעתי}
אם אתה אוהב רמקולים ישנים יש גם כיף קונצ'רטו בתקציב שלך{שהוא גם רמקול נחמד}
אם אין לך בעיה עם מדפיים יש את הטאנוי בלוחות{אני אישית מאד התרשמתי ממנו}
אבל קח בחשבון שהתקציב שלך לא הכי גבוהה אז תמיד תהיה חייב להתפשר .
בהצלחה.