Pioneer DV-383
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תוריד את הקובץ הזה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... pic&t=5369
יש הסבר מצורף לקובץ העידכון (אתה לא צריך לעדכן).
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... pic&t=5369
יש הסבר מצורף לקובץ העידכון (אתה לא צריך לעדכן).
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

רשום בהסבר שמצורף לקובץ!!!
רבותיי המומחים טיפה סבלנות
כרגע סיימתי לצרוב את הסרט+תרגום הראשון שלי. לא ללעוג אני טירון.
ובכן, עבדתי על פי ההוראות של סיקבוי [התותח יש לציין], אבל לא הצלחתי בשום פנים ואופן למצוא את נתון הFps של קובץ התרגום שאותו הורדתי באימיול ולא בשום אתר שיכל לספק לי את אינפורמציה.
באין נתון הותרתי את נתוני ברירת המחדל וצרבתי.
כצפוי אין סנכרון
מה ואיך עושים עכשיו?
ובכן, עבדתי על פי ההוראות של סיקבוי [התותח יש לציין], אבל לא הצלחתי בשום פנים ואופן למצוא את נתון הFps של קובץ התרגום שאותו הורדתי באימיול ולא בשום אתר שיכל לספק לי את אינפורמציה.
באין נתון הותרתי את נתוני ברירת המחדל וצרבתי.
כצפוי אין סנכרון
מה ואיך עושים עכשיו?
- eytan99
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 489
- שם מלא: eytan99
אני אנסה לענות בקצרה.
במידה והורדת את התרגום המתאים לגרסת הסרט לדוגמא:
Movie.DvdRip.RelTeam.avi
Movie.DvdRip.RelTeam.Hebrew.sub
אתה יכול לדעת את הקצב של התרגום לפי הקצב של הסרט הם אמורים להיות זהים.
בנוסף לפני שאתה מבצע המרה וניסויים , קודם כל תבדוק שהסרט עם התרגום רץ ועובד תקין במחשב.
אחרי שאתה מבין שהתרגום תקין והסרט תקין. רק אז תתחיל בניסויים והשינויים עד שאתה מצליח.
במידה והורדת את התרגום המתאים לגרסת הסרט לדוגמא:
Movie.DvdRip.RelTeam.avi
Movie.DvdRip.RelTeam.Hebrew.sub
אתה יכול לדעת את הקצב של התרגום לפי הקצב של הסרט הם אמורים להיות זהים.
בנוסף לפני שאתה מבצע המרה וניסויים , קודם כל תבדוק שהסרט עם התרגום רץ ועובד תקין במחשב.
אחרי שאתה מבין שהתרגום תקין והסרט תקין. רק אז תתחיל בניסויים והשינויים עד שאתה מצליח.
או. מעניין. אל נא באפך - אבל המשך שאלות.
1. האם יש דרך לדעת את הנתון המספרי של FPS?
2. מה זה אומר התרגום מתאים לסרט? אם הורדתי בתכנת שיתוף סרט. סתם דוגמה matrix. שמו הוא matrix.avi. והתרגום שהורדתי נקרא matrix.sub; איך אני יודע אם התרגום "מתאים"?
3. שאלה שלישית ועיקרית איך "מריצים" קודם במחשב. פתחתי את הסרט והוא רץ בלי כתוביות במדיה פלייר. רק בנגן רצו הכתוביות איתו אבל לא בקצב הנכון.
כולי תקווה שסבלנות באמתחותיכם להשיב לטירון.
והמון תודה עד הנה.
BIV
2. מה זה אומר התרגום מתאים לסרט? אם הורדתי בתכנת שיתוף סרט. סתם דוגמה matrix. שמו הוא matrix.avi. והתרגום שהורדתי נקרא matrix.sub; איך אני יודע אם התרגום "מתאים"?
3. שאלה שלישית ועיקרית איך "מריצים" קודם במחשב. פתחתי את הסרט והוא רץ בלי כתוביות במדיה פלייר. רק בנגן רצו הכתוביות איתו אבל לא בקצב הנכון.
כולי תקווה שסבלנות באמתחותיכם להשיב לטירון.
והמון תודה עד הנה.
BIV
2 עיצות
1. עשה לעצמך טובה וחפש מדריכים לכל נושא הסרטים, ככה תוכל ללמוד הכל בלי לחכות לתשובות ויש מדריכים מצויינים ברשת.
תתחיל כאן: http://guides.cszone.co.il ותמשיך כאן:http://lionetwork.net/modules.php?name= ... ct=SC&c=12 (חפש מידע בפורומים).
2. המלצתי לסנכרון כתוביות היא לעבוד עם Subtitle Workshop (תמצא לה מדריך...), תוכנה עם ממשק ידידותי, משוכללת ונוחה.
בתוכנה זו אתה יכול פשוט לגרור קובץ תרגום וקובץ סרט לחלון התוכנה, היא מייד תציג לך את נתוני הFPS של שניהם ובלחיצת כפתור אתה משנה כל מה שבא לך.
לגבי השאלה על התרגום המתאים: יש כל מיני אנשים\קבוצות שמוציאים תרגומים ויש כל מיני גרסאות (קידודים שונים) לסרטים, ולכן בד"כ יש להתאים א הסרט לתרגום מבחינת מבנה הקובץ (CD1 או 2) או הקבוצה ששחררה אותו.
לא תמיד תראה אם התרגום מתאים עד שתריץ אותו (נסה עם mv2player, תוכנה מצויינת).
תחפור ותשכיל.
תתחיל כאן: http://guides.cszone.co.il ותמשיך כאן:http://lionetwork.net/modules.php?name= ... ct=SC&c=12 (חפש מידע בפורומים).
2. המלצתי לסנכרון כתוביות היא לעבוד עם Subtitle Workshop (תמצא לה מדריך...), תוכנה עם ממשק ידידותי, משוכללת ונוחה.
בתוכנה זו אתה יכול פשוט לגרור קובץ תרגום וקובץ סרט לחלון התוכנה, היא מייד תציג לך את נתוני הFPS של שניהם ובלחיצת כפתור אתה משנה כל מה שבא לך.
לגבי השאלה על התרגום המתאים: יש כל מיני אנשים\קבוצות שמוציאים תרגומים ויש כל מיני גרסאות (קידודים שונים) לסרטים, ולכן בד"כ יש להתאים א הסרט לתרגום מבחינת מבנה הקובץ (CD1 או 2) או הקבוצה ששחררה אותו.
לא תמיד תראה אם התרגום מתאים עד שתריץ אותו (נסה עם mv2player, תוכנה מצויינת).
תחפור ותשכיל.
אהלן
1. בדרך כלל ישנם שני קצבי פריימים שאמורים לעניין אותך, שהם מתאימים לשיטת השידור שיש לנו והיא PAL. הקצבים הם, 25 ו 23.976. כל השאר שייך לשיטות שידור אחרות כגון NTSC.
2.שוב, ה-FRAME RATE שנמדד ב-FPS של הסרט, חייב להיות תואם ל-FRAME RATE של התרגום שהורדת. בדרך כלל זה כתוב על יד התרגום. בדוק לפני שאתה מוריד.
3.אתה צריך תוכנה שמראה לך את התרגום בזמן אמת על גבי מסך המחשב. תוכנה טובה למטרה הזאת היא VOB-SUB. תמצא אותה בגוגל.
חשוב לדעת!
ברוב המקרים התרגום והסרט הם לא מסונכרנים ודורש התערבות מצד המשתמש על מנת להתאימם יחד. ישנן המון תוכנות שעושות את זה, כאשר העדיפה עלי היא SUBTITEL-WORKSHOP
1. בדרך כלל ישנם שני קצבי פריימים שאמורים לעניין אותך, שהם מתאימים לשיטת השידור שיש לנו והיא PAL. הקצבים הם, 25 ו 23.976. כל השאר שייך לשיטות שידור אחרות כגון NTSC.
2.שוב, ה-FRAME RATE שנמדד ב-FPS של הסרט, חייב להיות תואם ל-FRAME RATE של התרגום שהורדת. בדרך כלל זה כתוב על יד התרגום. בדוק לפני שאתה מוריד.
3.אתה צריך תוכנה שמראה לך את התרגום בזמן אמת על גבי מסך המחשב. תוכנה טובה למטרה הזאת היא VOB-SUB. תמצא אותה בגוגל.
חשוב לדעת!
ברוב המקרים התרגום והסרט הם לא מסונכרנים ודורש התערבות מצד המשתמש על מנת להתאימם יחד. ישנן המון תוכנות שעושות את זה, כאשר העדיפה עלי היא SUBTITEL-WORKSHOP
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

בכל הסרטים החדשים ישנו הסבר קצר שהוא חלק משם הקובץ (.XVID.TC.SCREENER) ... תחפש את הכתוביות לפי שם כזה, כמו ש eytan99 רשם לך. אין היום סרטים שהם פשוט MATRIX.AVI וזהו. אין דרך לדעת את ה FPS מקובץ כתוביות עצמו. וגם אין צורך בזה.
פשוט תפתח את הסרט אצלך במחשב עם תוכנה BSPLAYER (מומלץ) ותגרור את הקובץ כתוביות לחלון של התוכנה עצמה (במהלך הסרט). וככה תגלה האם הוא מתאים לו. במידה וכן, תמשיך לצרוב לפי המדריך שלי. את ה FPS תקבל מקובץ של הסרט.
פשוט תפתח את הסרט אצלך במחשב עם תוכנה BSPLAYER (מומלץ) ותגרור את הקובץ כתוביות לחלון של התוכנה עצמה (במהלך הסרט). וככה תגלה האם הוא מתאים לו. במידה וכן, תמשיך לצרוב לפי המדריך שלי. את ה FPS תקבל מקובץ של הסרט.