מה באמת לפי דעתכם התקליט שיש לו את הסאונד הכי טוב ששמעתם?
אני אישית מהלל את
DARK SIDE OF THE MOON
לשמוע אותו בווליום זה צלילה אחת גדולה לעונג של סאונד ובסים מרעידים.
למרות זאת יש לי תקליט תוצרת חוץ של פול סיימון
STILL CRAZY AFTER ALL THESE YEARS
אולי הוא פשוט התקליט במצב הכי שמור שיש ליP:...בכל מקרה אני נותן לו את התואר התקליט עם הסאונד הכי טוב ששמעתי. נשמע חם צלול ומלטף.
סמפלים יתקבלו בברכה!
נערך לאחרונה על ידי המוח ב 03/06/2008 17:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני צעיר בימים בעולם האנלוגי
אבל התקליט עם הסאונד הכי טוב שיש לי זה ה THE WALL תוצרת חוץ הדפסה 1979
כלומר עד כמה שזה ישמע מוזר התקליט נראה שבקושי שמעו בו
או שהחליפו לפטיפון שלהם מחט כל שבוע
הנסיון והפטיפון שלי רחוקים להגיד מהו "הסאונד הטוב ביותר" אבל באמת יש לי כאן תקליט של אלביס, כנראה הוצאה מחודשת. קניתי אותו בשוק הפשפשים (כן כן) ואין עליו אפילו שריטה אחת.
התקליט נקרא pure gold וזה מין אוסף כזה של בערך 10 שירים.
כשאני שם את השיר fever אני יכול לקבל צמרמורת... בקטעים שאלביס לא שר אפשר פשוט "לשמוע" את השקט עד לפרטים שזה פשוט מדהים... וכשהוא כן שר... הוא פשוט נמצא בחדר, שר רק בשבילך. הקול שלו נשמע כל כך ברור שזה כל פעם מפליא אותי מחדש איך הוא הסכים לבוא להופעה פרטית
MadCow כתב:הנסיון והפטיפון שלי רחוקים להגיד מהו "הסאונד הטוב ביותר" אבל באמת יש לי כאן תקליט של אלביס, כנראה הוצאה מחודשת. קניתי אותו בשוק הפשפשים (כן כן) ואין עליו אפילו שריטה אחת.
התקליט נקרא pure gold וזה מין אוסף כזה של בערך 10 שירים.
כשאני שם את השיר fever אני יכול לקבל צמרמורת... בקטעים שאלביס לא שר אפשר פשוט "לשמוע" את השקט עד לפרטים שזה פשוט מדהים... וכשהוא כן שר... הוא פשוט נמצא בחדר, שר רק בשבילך. הקול שלו נשמע כל כך ברור שזה כל פעם מפליא אותי מחדש איך הוא הסכים לבוא להופעה פרטית
...
יש לי גם אוסף של אלביס במצב מעולה והוא באמת נשמע ממש טוב .סאונד מושקע
אני הייתי מצרף את אל סיוארט, THE YEAR OF CAT,הדפסה אמריקנית בת יותר מ-30 שנה אך נשמע פשוט מצויין!
אבל קשה לי להצביע על אחד, יש לי עשרות תקליטים שנשמעים מעולה, כמו דייב ברובק, רולינג סטונס - SATANIC MAJESTIES (הוצאה 2007) ועוד רבים..
roeek כתב:אני הייתי מצרף את אל סיוארט, THE YEAR OF CAT,הדפסה אמריקנית בת יותר מ-30 שנה אך נשמע פשוט מצויין!
אבל קשה לי להצביע על אחד, יש לי עשרות תקליטים שנשמעים מעולה, כמו דייב ברובק, רולינג סטונס - SATANIC MAJESTIES (הוצאה 2007) ועוד רבים..
...
דווקא אל סטיוארט ברוב ההדפסות מאוד חלש מבחינה עוצמתית... אולי אצלך במערכת זה נשמע שונה, אולי המערכת טובה. אני יודע שגם בתקליט וגם בסידי לאחר עריכה דיגיטלית הוא נשמע חלש!
אחד הטובים באיכות הסאונד היה ללא ספק NOTHING LIKE THE SUN של STING. זה לא התקליט של פיליפס שציינתי בהודעה קודמת כי עדיין לא הכנתי סאמפלר. אבל כן יש לי סאמפלר מחרוזת של התקליט של STING מהדפסה צרפתית (תקליט של חבר). STING השקיע 12 שירים באלבום כפול מה שהעלה את איכות הצליל לרמה מעולה בגלל יחס האות לרעש המשופר מאוד. היתה אפשרות "להתפרע" עם הקאטר ביצירת המאסטר ועומק ולרוחב פי שניים מאשר בתקליט נורמלי.
הסאמפלר נוקה ועובד בעזרת האמצעים הדלים שלי. להנאתכם ואני חייב לכם עוד אחד. אתן לכם לנוח כדי לעכל את החומר http://www.fileflyer.com/view/pE87xBl
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
יש לי תקליט של BLACK SABATTH מהתקופה הטובה שלהם שהוא שקוף,עבה יחסית אבל מה שיותר מעניין שיש אולי 2 קטעים באורך כולל של 15 דקות בכל התקליט,
והסאונד....מ-ד-ה-י-ם!