בעיה בחיבור Sharp WD1E 32" למחשב

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Lost227 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן,
הבעיה שלי היא כזו, כשאני מחבר את המסך למחשב (VGA) אני לא מצליח לעלות לרזולוציה גבוהה מ1024X768, וראיתי פה שאנשים הגיעו לרזולוציות גבוהות בהרבה עם המסך הנ"ל..
כשאני מנסה להעלות המסך הופך שחור ומופיעה הודעה "Unsupported format", אשמח אם תוכלו לעזור לי בעניין.
בנוסף, עד היום הייתי מחובר עם כרטיס מסך GeForce FX5200, ופתאום היום פתחתי את המחשב, ומופיע לי הלוגו של windows', אך כשעולה מערכת ההפעלה, המסך שחור ומופיעה ההודעה הנ"ל, וכעת אני יכול להתחבר עם הכרטיס On-Board בלבד.. מבאס ביותר..

אשמח לתגובות :)

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4687
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #2 

המסך שלך תומך ברזולוצית מחשב של עד 768 על 1360. תנסה לדייק עם הרזולוציות הנתמכות ובמקביל תשנה גם את ה-Refresh Rate וזה צריך להספיק לך. בנוסף תבדוק לכל מקרה אם האותות נתמכים גם בחיבור VGA רגיל.

Lost227 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אני מבין מה אתה אומר, אבל אני לא יודע איך לעשות את זה בpowerstrip, כל ההודעות שמדברות על זה רק אומרות "לשחק עם powerstrip"', אבל כשאני נכנס לAdvanced Timing Option כל תנודה קטנה בTotal משחירה לי את המסך ומופיעה הכתובית "Unsupported format", ואז אני צריך לרסט..
אגב, פעם אחת באמת הופיעה הודעה של המסך "WXGA 1360X768", אבל המסך עדיין היה שחור, ואחרי כמה שניות זה חזר להיות Unsupported..
רעיונות?
נ.ב. - אם אני מנסה לראות סרטים של 720P או 1080P דרך VGA אני מקבל רק את הפריים הראשון, ואז הסאונד רץ והתמונה תקועה...

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”