סטרימר מול HTPC
- המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
HTPC זה מחשב עם כל המשתמע מכך.
ההבדל העיקרי בין שתי האופציות זה התעסקות.
אם אתה לא רוצה להתעסק עם תוכנות ומקודדים אז הבחירה הטובה ביותר בשבילך הוא סטרימר.
אם אתה מתכוון לראות סרטים מוגנים אז מחשב יהיה עדיף.
ההבדל העיקרי בין שתי האופציות זה התעסקות.
אם אתה לא רוצה להתעסק עם תוכנות ומקודדים אז הבחירה הטובה ביותר בשבילך הוא סטרימר.
אם אתה מתכוון לראות סרטים מוגנים אז מחשב יהיה עדיף.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תודה על הלינק
האם הדיסק הקשיח שמגיע עם חלק מהסטרימרים ניתן לשליפה וחיבור למחשב ממנו אני מעוניין להעביר את התכנים הרצויים?
או לחילופין האם יש שיטה אחרת להעביר תכנים בין המחשב לסטרימר מלבד דרך הרשת או האינטרנט?
אני פשוט יוצא מתוך הנחה שאלו תכניי HD שלא ניתן להעבירם באמצעות הרשת עקב גודלם הרב.
האם הדיסק הקשיח שמגיע עם חלק מהסטרימרים ניתן לשליפה וחיבור למחשב ממנו אני מעוניין להעביר את התכנים הרצויים?
או לחילופין האם יש שיטה אחרת להעביר תכנים בין המחשב לסטרימר מלבד דרך הרשת או האינטרנט?
אני פשוט יוצא מתוך הנחה שאלו תכניי HD שלא ניתן להעבירם באמצעות הרשת עקב גודלם הרב.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אין שום בעיה להעביר דרך רשת תקשורת מקומית את כל התכנים, גם כאלה שהם כמה עשרות GB. בדכמה ממזרימי המדיה יש גם אפשרות לחיבור דיסק חיצוני דרך USB ולהעביר ממנו ואליו תכנים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
בתור אחד שעשה מעבר מסטרימר לHTPC לפני שבוע אני יכול להמליץ דבר אחד, תהיה מוכן.
בסטרימר אתה מקבל קופסא אחת שעושה הכל, סאונד על HDMI (עם תמיהכ בהכל) בעוד שבמחשב אתה צריך לוח ספציפי או כ. מסך עם מקודד אודיו, לא תמיד סימפטי.
איחסון, בסטרימר קופסא קטנה עם מאוורר יחיד לרוב, בעוד שHTPC ספק כח, מאווררים, מארז גדול (יחסית לסטרימר) וכך הלאה.
וזה עוד לפני שנכנסו לחלק של התוכנה (מקודדים, תוכנות הפעלה, דרייברים, ועוד ועוד).
כמובן שלצד כל זה יש את הייתרון של הנוחות והגמישות, אבל אתה צריך לעשות חשבון 1+1 ולראות מה יותר משתלם לך מבחינת זמן להשקיע, רצון להשקיע וידע (וכח סבל !! ).
חן
בסטרימר אתה מקבל קופסא אחת שעושה הכל, סאונד על HDMI (עם תמיהכ בהכל) בעוד שבמחשב אתה צריך לוח ספציפי או כ. מסך עם מקודד אודיו, לא תמיד סימפטי.
איחסון, בסטרימר קופסא קטנה עם מאוורר יחיד לרוב, בעוד שHTPC ספק כח, מאווררים, מארז גדול (יחסית לסטרימר) וכך הלאה.
וזה עוד לפני שנכנסו לחלק של התוכנה (מקודדים, תוכנות הפעלה, דרייברים, ועוד ועוד).
כמובן שלצד כל זה יש את הייתרון של הנוחות והגמישות, אבל אתה צריך לעשות חשבון 1+1 ולראות מה יותר משתלם לך מבחינת זמן להשקיע, רצון להשקיע וידע (וכח סבל !! ).
חן
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload