בוקר טוב!
היום בבוקר לפני שיצאתי לעבודה שמתי לב שנדלקה לי במקס נורית חיווי ירוקה מתחת לנורית הסטנד-ביי האדומה מצידו הימני של השעון.
מעולם לא נתקלתי במנורה הזו ואפילו לא ידעתי שהיא קיימת
יש למישהו מושג על מה מדובר?
תודה על התשובה עפר.
אתה אף פעם לא שמת לב לנורית הזו?
מוזר לי שבמשך 4 החודשים שהמקס אצלי היא פעם לא דלקה גם כאשר קיבלתי הודעות.
וכמו שאמרתי לא ידעתי שהיא קיימת בכלל.
אולי היא מעידה על בעייה כלשהיא במקס? אולי בדיסק?
yes-man,
אתה בטוח?
אמנם לא היה לי הרבה זמן בבוקר לפני העבודה אבל כשהדלקתי את המסך הממיר היה על ערוץ 56 (אני זוכר שראיתי את אלי אילדיס) ועדיין המנורה דלקה.
לא היה לי כל כך זמן להתעסק איתו בבוקר אבל אני זוכר בוודאות שהוא לא היה על ערוצי רדיו.
אם יש בעיה כלשהיא במקס או בדיסק אין נורית חיווי פרט להודעות על המסך?
הנורית הירוקה יחד האדומה,היא תופעה נפוצה בממירים דיגיטלים של כל החברות.הממיר ממשיך לעבוד ברוב הזמן בצורה סדירה.אם הדבר מציק,והממיר מקרטע יש פיתרון פשוט שכל המשתמשים עשו זאת בעבר.
הנורית הירוקה יחד האדומה,היא תופעה נפוצה בממירים דיגיטלים של כל החברות.הממיר ממשיך לעבוד ברוב הזמן בצורה סדירה.אם הדבר מציק,והממיר מקרטע יש פיתרון פשוט שכל המשתמשים עשו זאת בעבר.
זורו44 כתב:הנורית הירוקה יחד האדומה,היא תופעה נפוצה בממירים דיגיטלים של כל החברות.הממיר ממשיך לעבוד ברוב הזמן בצורה סדירה.אם הדבר מציק,והממיר מקרטע יש פיתרון פשוט שכל המשתמשים עשו זאת בעבר.
...
לא הבנתי אותך.
מה זאת אומרת תופעה נפוצה?
אמנם הממיר עדיין לא מקרטע אבל אני מפחד שזה מעיד על איזושהיא תקלה.
דיברתי עם יס והם אומרים שאם זה לא הודעה אז אין להם מושג מה זה אומר
לאיזה פתרון פשוט אתה מתכוון?
זורו44 כתב:הנורית הירוקה יחד האדומה,היא תופעה נפוצה בממירים דיגיטלים של כל החברות.הממיר ממשיך לעבוד ברוב הזמן בצורה סדירה.אם הדבר מציק,והממיר מקרטע יש פיתרון פשוט שכל המשתמשים עשו זאת בעבר.
...
לא הבנתי אותך.
מה זאת אומרת תופעה נפוצה?
אמנם הממיר עדיין לא מקרטע אבל אני מפחד שזה מעיד על איזושהיא תקלה.
דיברתי עם יס והם אומרים שאם זה לא הודעה אז אין להם מושג מה זה אומר
לאיזה פתרון פשוט אתה מתכוון?
...
אין להם מושג???
אז למי יש?
תזמין טכנאי אם זה מפריע , אל תוותר.