כול אלו שרוצים באס אדיר מאוזניות
-
truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
החלום שלכם התגשם . העליתי סקירה לאתר על אוזניה שקניתי לפני כמה זמן , ועברה ברייק אין , ועכשיו עשיתי לה בדיקה מעמיקה
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... t&pid=1913
אם יש שאלות אני כאן
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... t&pid=1913
אם יש שאלות אני כאן
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- anatoli15
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2303
אני הייתי בטוח שהחלום הזה כבר התגשם עם ה-DT770
(בתקציב ההגיוני).
- Rino
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
מחיר בסקירה 350 ש"ח
מחיר ב B&H הוא 350$ ... כבר חשבתי שאני קונה ושולח לאחותי שמגיעה שבוע הבא לארץ
מחיר ב B&H הוא 350$ ... כבר חשבתי שאני קונה ושולח לאחותי שמגיעה שבוע הבא לארץ
-
truejoker
-
- חבר מכור קשה

איזה נתונים ?MartinHSabag כתב:תודה.
אין צורך להכניס את הביקורת כמה פעמים.
אתה פשוט לא רואה אותה כי היא צריכה לעבור אישור של מנהל הקטגוריה (guyezra).
במקרה שלך למשל, חסרים המון נתונים (תמונה למשל)....
את התמונה יש בקישור שנתתי , אני יכול כמובן לעשות לה שמירה אצלי אבל אז אני לא יודע איך אני מצמיד אותה לביקורת
-
truejoker
-
- חבר מכור קשה

לא קניתי DT770 ולא התכוונתי , אם אז אני אקנה את האוזניה שאתה מוכר , את האוזניה הזו קניתי באינטרנט בגלל שהייתי צריך אוזניה לאייפוד .anatoli15 כתב:אני הייתי בטוח שהחלום הזה כבר התגשם עם ה-DT770(בתקציב ההגיוני).
...
ולשים אוזניה למגבר שלי זה לשנות את כול הסטנד למערכת , כי אחרת לא אגיע למגבר הספק , וגם לבדוק אם יש שם יכולת להכניס אוזניה כזו , (וגם כמןבן שאוכל לנסוע למרחק שבו אתה גר
ולרינו , לא רשמתי מחיר בשקלים כי המחיר היה בדולרים , שער הדולר השתנה , וגם עשיתי טעות שביקשתי משלוח דרך חברת השילוח (ששדדה אותי בעוד 400 ש"ח ), כך שהמחיר ששילמתי בשקלים הוא לא רלבנטי לרוכש המצוי
- anatoli15
-
- חבר ותיק

אני מוכר אוזניות? ספר לי, אולי אני אקנה אותן מעצמי 
בכל מקרה, ה-DT770 היא גודל מלא ולא מתאימה לניידות. אבל ברמות המחיר ההגיוניות יש לה את הבאס הטוב ביותר ששמעתי. שילוב נכון של כמות עם איכות. בכלל הסאונד שלהן כיפי מאוד ונעים מאוד. אולי אני זוג כזה שישכב בצד לימים שחורים.
בכל מקרה, ה-DT770 היא גודל מלא ולא מתאימה לניידות. אבל ברמות המחיר ההגיוניות יש לה את הבאס הטוב ביותר ששמעתי. שילוב נכון של כמות עם איכות. בכלל הסאונד שלהן כיפי מאוד ונעים מאוד. אולי אני זוג כזה שישכב בצד לימים שחורים.
-
truejoker
-
- חבר מכור קשה

אין לך יותר K340 שעברו מודינג ? כי אם כך הפסדתי וחבלanatoli15 כתב:אני מוכר אוזניות? ספר לי, אולי אני אקנה אותן מעצמי
בכל מקרה, ה-DT770 היא גודל מלא ולא מתאימה לניידות. אבל ברמות המחיר ההגיוניות יש לה את הבאס הטוב ביותר ששמעתי. שילוב נכון של כמות עם איכות. בכלל הסאונד שלהן כיפי מאוד ונעים מאוד. אולי אני זוג כזה שישכב בצד לימים שחורים....
וד"א הDT 770 לא ממש מתאימה לנגנים ניידים עד כמה שהבנתי . אאל"ט היא זקוקה למגבר כדי למצות את הפוטנציאל שלה
- anatoli15
-
- חבר ותיק

כל אוזנייה צריכה מגבר כדי למצות את הפוטנציאל שלה. לדעתי ה-770 נשמעת אחלה גם בלי מגבר. גרסת ה-80 אוהם שאני שמעתי הייתה מאוד קלה לדחיפה.