הדבקת כתוביות, נואשתי מחיפושים
אציג את הסיפור במלואו,
אני מנסה למצוא תוכנה שתוכל להמיר קבצי MKV לMP4 ובו בזמן תוסיף כתוביות בעברית(!!), לצערי לא מצאתי תוכנה כזאת, אם למישהו יש שיציע.
הבנתי שהעסק לא יעבוד ולכן על הקבוץ להפוך להיות AVI להצמיד לו את הכתוביות ואז להמירו להיות קובץ MP4
עמלתי קשות ובדקתי 6 תוכנות שונות אך בחלקם לא הצלחתי ואילו בAllok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter הצלחתי לשים כתוביות
אבל בג'יבריש.
יכול להיות שזה בגלל שאני משתמש (ממש לא מרוצה) של ווינדוס ויסטה אולטימייט? יש לי תמיכה בעברית אך הכתוביות יוצאות בג'יבריש.
אם יש לכם משהו להתקין שזה יעבוד על ויסטה כלומר ללא ג'יבריש או קודק מסוים אני פתוח להצעות...
תודה רבה,
אני מנסה למצוא תוכנה שתוכל להמיר קבצי MKV לMP4 ובו בזמן תוסיף כתוביות בעברית(!!), לצערי לא מצאתי תוכנה כזאת, אם למישהו יש שיציע.
הבנתי שהעסק לא יעבוד ולכן על הקבוץ להפוך להיות AVI להצמיד לו את הכתוביות ואז להמירו להיות קובץ MP4
עמלתי קשות ובדקתי 6 תוכנות שונות אך בחלקם לא הצלחתי ואילו בAllok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter הצלחתי לשים כתוביות
אבל בג'יבריש.
יכול להיות שזה בגלל שאני משתמש (ממש לא מרוצה) של ווינדוס ויסטה אולטימייט? יש לי תמיכה בעברית אך הכתוביות יוצאות בג'יבריש.
אם יש לכם משהו להתקין שזה יעבוד על ויסטה כלומר ללא ג'יבריש או קודק מסוים אני פתוח להצעות...
תודה רבה,
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ומדוע שלא תשתמש ב mkvmerge GUI ותוסיף את הכתוביות לאריזת ה MKV? או שזה חייב להיות MP4 כי אתה מכוון לכיוון של נגנים ניידים?
והכתוביות יוצאות לך בזבל כי כנראה לא הגדרת את ה charset הנכון בפילטר הכתוביות. אתה משתמש ב ffdshow במקרה?
והכתוביות יוצאות לך בזבל כי כנראה לא הגדרת את ה charset הנכון בפילטר הכתוביות. אתה משתמש ב ffdshow במקרה?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
mkvmerege התקנתי כבר את התוכנה הזאת אבל לא הצלחתי למצוא איך אני שם שם כתוביות. ניסיתי וכל הקידוד לקח 21 שניות בלי כתוביות, איך מוסיפים כתוביות בתוכנה הזאת?
לא משנה לי אם זה יומר כMKV AVI או כMP4, רק שיהיו כתוביות בעברית,
אני לא משתמש FFDSHOW
לא משנה לי אם זה יומר כMKV AVI או כMP4, רק שיהיו כתוביות בעברית,
אני לא משתמש FFDSHOW
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אז אם תמתין בסבלנות יפורסמו כאן באתר סדרה של מדריכים שכתבתי בנושא כתוביות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
לא צריך להמתין, אני ממיר כמעט כל יום.. עם המדריך שלי:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 552#408552
תוכל להמיר כל פורמט ל AVI עם כתוביות מוטמעות בגוף הסרט.
אם אתה מתעקש על MP4 תצטרך להתקין MP4 ENCODER ולבחור בו במקום ב DIVX HD כפי שאני מציין במדריך.
יש לך שם גם דוגמית של סרט עם כתוביות מוטמעות להורדה.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 552#408552
תוכל להמיר כל פורמט ל AVI עם כתוביות מוטמעות בגוף הסרט.
אם אתה מתעקש על MP4 תצטרך להתקין MP4 ENCODER ולבחור בו במקום ב DIVX HD כפי שאני מציין במדריך.
יש לך שם גם דוגמית של סרט עם כתוביות מוטמעות להורדה.
עשיתי שהשמות יהיו אותו דבר , הוספתי סיומות, אבל לא קורה שום דבר, אותו קובץ באותו פורמט (בתיקייה שונה) ובלי כתוביות.
אם אפשר להמיר את הקובץ כMKV זה עדיף, יש לי תוכנה שממירה MKV TO MP4
אתה מדביק את הכתוביות עם MKVMERGE או עם תוכנה אחרת?(אני חייב להמיר את הקובץ לAVI כדי לעבוד עם המדריך הזה, אתה ציינת שאפשר לעשות זה עם MKVMERGE כאשר הקובץ הוא MKV מקורי)
Catskinner,
יש לך קישורים למדריכים?
תודה על העזרה
אם אפשר להמיר את הקובץ כMKV זה עדיף, יש לי תוכנה שממירה MKV TO MP4
אתה מדביק את הכתוביות עם MKVMERGE או עם תוכנה אחרת?(אני חייב להמיר את הקובץ לAVI כדי לעבוד עם המדריך הזה, אתה ציינת שאפשר לעשות זה עם MKVMERGE כאשר הקובץ הוא MKV מקורי)
Catskinner,
יש לך קישורים למדריכים?
תודה על העזרה
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
אם ברצונך להדביק כתוביות על סרט, התוכנה הכי נוחה וטובה לדבר כזה היא POCKETDIVXENCODER
בדגש על הגירסה - PocketDivXEncoder 0.3.96
חפש את זה בגוגל ותמצא. היא פשוטה לשימוש, שים לב שתרצה לשים כתוביות יהיה לך אייקון של פונט, תלחץ עליו, תנווט לספריית ה FONTS שנמצאת בתוך תיקיית WINDOWS ןתבחר בגופן האהוב עליך (אצלי DAVID).
תוכל בתוכנה לבחור פרופילים שונים להמרה, החל מהמרה לנגני MP4, טלפונים, מחשב ומסכי HD.
לאחר שתדביק, יהיה לך קובץ AVI עם כתובית עברית, וכל תוכנה פשוטה של המרה תהפוך לך אותו ל MP4. (כגון ANYVIDEOCONVERTER).
בהצלחה.
בדגש על הגירסה - PocketDivXEncoder 0.3.96
חפש את זה בגוגל ותמצא. היא פשוטה לשימוש, שים לב שתרצה לשים כתוביות יהיה לך אייקון של פונט, תלחץ עליו, תנווט לספריית ה FONTS שנמצאת בתוך תיקיית WINDOWS ןתבחר בגופן האהוב עליך (אצלי DAVID).
תוכל בתוכנה לבחור פרופילים שונים להמרה, החל מהמרה לנגני MP4, טלפונים, מחשב ומסכי HD.
לאחר שתדביק, יהיה לך קובץ AVI עם כתובית עברית, וכל תוכנה פשוטה של המרה תהפוך לך אותו ל MP4. (כגון ANYVIDEOCONVERTER).
בהצלחה.