עזרה סניו PLV Z2000

מקרנים קידמיים - Front Projector.
שלח תגובה
יעקב71 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
בימים הקרובים אני מעוניין לרכוש מקרן חדש. קראתי כל שיכולתי על המקרנים בתחום היכולת הכלכלית שלי וכרגע אני בפני בדילמה הבאה: ברור לי כי האפסון TW2000 הוא הבחירה העדיפה מבחינה טכנולגית אך בשל מבצע מחיר הסניו כרגע הוא כ1600 דולר (חצי ממחיר האפסון) ולכן השאלות הבאות:
1. לא ניתן ממש להחשיך את החדר שבו אני מעוניין להקרין (למרות שאת רוב שעות הצפייה שלי אני אעשה בשעות הלילה) האם ההבדל בעוצמת ההארה (1200 סניו לעומת 1600 אפסון) משמעותי מאוד?
2. מרחק הקרנה, אני מעוניין להקרין 100 אינטש ממרחק צפייה והקרנה של 3.20 האם אבחין בבעיה של אפקט דלת הרשת בסניו?
3. איכות תמונה- האם ההבדל יהיה משמעותי לטובת האפסון גם לטירון מקרנים שכמוני (כרגע אני צופה בפלזמה 50 אינטש סוני)?
4. אני רגיש לעניין רעש הבנתי שלאפסון צמצם שעלול להוות בעיה בתחום הרעש (המקרן יותקן כמטר וחצי מעל לראשי הצופים) לגבי הסניו קראתי כי המקרן שקט עד מאוד? הערות?
בעיקר אני מחפש לקרוא הערות בנוגע לשאלה הראשונה ורשמים בכלל לגבי המקרן מכל מי שראה או שיש בבעלותו. המבחנים באתר התייחסו רק למיצו' לאפסון ןלפנסוניק מה שהשאיר אותי די בערפל (בארה"ב הביקורות היו חיוביות...)
בכל מקרה תודה

pup26
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2813
נתן תודות: 60 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #2 

אני חושב שבמידה והחדר לא יהיה חשוך לחלוטין במהלך הצפיה רוב האנשים פה יסכימו שמקרן זאת לא הבחירה הנכונה בשבילך
פרופיל מאומת זה אחד הדברים אם לא ה

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

1. אם החדר לא מוחשך אז מקרן לא בשבילך.
לא משנה מה עוצמת ההארה (וההפרשים בללו כלל לא משמעותיים) עבור ק"ב כי מה שיידפק לך זה השחורים ולא בעית הלבנים...

2. לא מכיר את הסניו. אני מניח שלא תהיה בעיה מיוחדת, אבל ממליץ לך לצפות במקרן לפני הרכישה.

3. איכות תמונה (וגם סאונד) אינה קשורה ל"מקצועיות". זה עיניין של אם ראית את שניהם אחד ליד השני, אתה תבחין בהבדל, השאלה היחידה תהיה האם ההבדל יהיה שווה את ההפרש בכסף, אבל לא מעבר לזה.

4. האפסון שקט מאוד מאוד, אני לא מכיר את הסניו המדובר, אבל ממרחק של מטר וחצי, לא תשמע את האפסון.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”