הגמר הגדול: טושיבה C3500 נגד סוני P3000E
-
marko90
-
- חבר פעיל

- תגובות: 66
השימוש העיקרי הוא טלוויזיה SD וסרטים ב-DVD
מה אתם אומרים? איזו עדיפה מבחינת איכות התמונה, כניסות\יציאות וכולי?
מה אתם אומרים? איזו עדיפה מבחינת איכות התמונה, כניסות\יציאות וכולי?
- uri_av
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 143
אתה בטוח שתוכל להשיג את p3000 כי אני לא ראיתי אותו כבר בשום חנות...
-
marko90
-
- חבר פעיל

מה? יש אותו בוואלהשופס ובלא מעט מקומות באינטרנט. מה גם שראיתי אותו בבסט-ביי. אתה בטוח שאתה מתכוון לדגם הזה?
- uri_av
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 143
כן, למרות שהוא נמצא בכמה אתרים הוא כבר לא במלאי שלהם.
תבדוק את זה.
הבנתי ש- s3000 יותר טוב ממנו, זה המסך החדש שהגיע.
תבדוק את זה.
הבנתי ש- s3000 יותר טוב ממנו, זה המסך החדש שהגיע.
- guy11
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2430
ה S3000 לא חדש,הוא תמיד היה משווק במקביל.
- אהד
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 30
שניהם סבירים לעניות דעתי לצפייה ב DVD ושידורים רגילים, הייתי הולך על הסוני כי היא הייתה יותר לטעמי, אבל כאמור גם היא לא מזהירה ב SD.
האם ראית אותם במו עיניך?
האם ראית אותם במו עיניך?
-
marko90
-
- חבר פעיל

ראיתי את שתיהן. את הסוני ראיתי בגודל של 32 אינטש ואת הטושיבה ראיתי מאותה סדרה אבל בגודל 37 אינטש. (מישהו אמר לי שהנתונים שונים בין הגדלים למרות שמדובר באותה הסדרה). הטושיבה נראתה יותר טוב אבל כאמור זה לא היה בגודל שאני מעוניין לקנות. בכלל, בשידורי SD אף אחת לא נראתה מדהים, הכי סבירה היתה הטושיבה. מבאס
- אהד
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 30
תחפש לראות גם את השארפ לפני שאתה מחליט. אני כבר דיי הייתי סגור על הסוני עד שראיתי את ה PX5M של שארפ שהיא מדהימה, ה WD1 של שארפ היא הגרסה הישנה יותר והיא מאד דומה לסוני לטעמי.
-
marko90
-
- חבר פעיל

- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
תבדוק את הסידרה 4 החדשה של Samsung ואת הדגם LA32A450 בפרט. חוץ מנתונים יבשים מעולים לא ידוע לי איך היא במבחן המציאות אבל בתור מחליפה (פחות או יותר) של ה-R81 היא חייבת להיות קרוצה מחומר טוב...marko90 כתב:יש כאן מישהו שיכול לתת קצת מידע על הטושיבה בגודל 32 C3500?...
בדוק את הקישור הבא:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
- crusader
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
הסוני לדעתי נותנת תמורה מעולה למחיר, אני ערכתי השוואה דומה והממצאים נטו חד משמעית לטובת הסוני, תוודא שאתה בוחר חנות טובה להתרשם בביצועים של כול אחת ואחת מהן.
מעבר לזה עבור שידורי טלווזיה, עד שלא החלפתי לכבילה הולמת השידורים היו על הפנים בלשון המעטה, עכשיו אחרי הצטיידות בכבל SCART של מונסטר החיים נראים אחרת, אני אומנם מאלה שלא ממש מאמינים באיכות כזו או אחרת, אבל כאשר מדובר באות אנלוגי לדעתי ניתן להבחין, בשורה התחתונה, הכבל שהיה לי לא היה ראוי בכלל לחיבור לכן כול כבל סביר ומעלה מבית טוב יתן שיפור משמעותי באיכות.
מעבר לזה עבור שידורי טלווזיה, עד שלא החלפתי לכבילה הולמת השידורים היו על הפנים בלשון המעטה, עכשיו אחרי הצטיידות בכבל SCART של מונסטר החיים נראים אחרת, אני אומנם מאלה שלא ממש מאמינים באיכות כזו או אחרת, אבל כאשר מדובר באות אנלוגי לדעתי ניתן להבחין, בשורה התחתונה, הכבל שהיה לי לא היה ראוי בכלל לחיבור לכן כול כבל סביר ומעלה מבית טוב יתן שיפור משמעותי באיכות.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- Analizer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- שם מלא: eran
מה בדיוק אתה רוצה לדעת ? קיימת סקירה שמתייחסת לדגם הנ"ל בגודל 37"יש כאן מישהו שיכול לתת קצת מידע על הטושיבה בגודל 32 C3500?...
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3514379,00.html
השוני מבחינת תכונות בא לידי ביטוי בזמן תגובה גבוה יותר (8MS) ב 32" וביחס קונטרסט סטטי נמוך יותר 1:950 (דינמי 1:4750) מעבר לזה אין שינויי בתכונות . גם ה 32" נסקר באחד הגיליונות של רייטינג לא זוכר איזה בדיוק .
סאונד טוב לא מחפה על shit music !
- airparker
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 101
באילו חנויות השוואת את הp3000 לדגמים אחרים של טלוויזיות?(גם אני מעוניין בסוני...).crusader כתב:הסוני לדעתי נותנת תמורה מעולה למחיר, אני ערכתי השוואה דומה והממצאים נטו חד משמעית לטובת הסוני, תוודא שאתה בוחר חנות טובה להתרשם בביצועים של כול אחת ואחת מהן.
מעבר לזה עבור שידורי טלווזיה, עד שלא החלפתי לכבילה הולמת השידורים היו על הפנים בלשון המעטה, עכשיו אחרי הצטיידות בכבל SCART של מונסטר החיים נראים אחרת, אני אומנם מאלה שלא ממש מאמינים באיכות כזו או אחרת, אבל כאשר מדובר באות אנלוגי לדעתי ניתן להבחין, בשורה התחתונה, הכבל שהיה לי לא היה ראוי בכלל לחיבור לכן כול כבל סביר ומעלה מבית טוב יתן שיפור משמעותי באיכות....