בעיה בויסטה מדיה סנטר... שום מדריך לא עוזר...
אני לא מצליח לנגן שום קובץ וידאו בVMC לא משנה מאיזה סוג.
ניסיתי את המדריך עם תוכנת ה- media control ועדיין כל פעם
שאני רוצה להפעיל קובץ וידאו הוא רושם לי שאין קודקים.
חשוב לציין שבכל שאר התוכנות כל הסרטים רצים חלק כולל סרטי HD
והכל. איך אני פותר את הבעיה כי אני כבר מייואש...
ניסיתי את המדריך עם תוכנת ה- media control ועדיין כל פעם
שאני רוצה להפעיל קובץ וידאו הוא רושם לי שאין קודקים.
חשוב לציין שבכל שאר התוכנות כל הסרטים רצים חלק כולל סרטי HD
והכל. איך אני פותר את הבעיה כי אני כבר מייואש...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
המקרים בהם נתקלתי שבהם ה VMC הודיע את ההודעה הזאת, למרות שהקבצים נוגנו באופן תקין ב WMP 11 או MPC היו בגלל בעיית הגדרה של פילטרי האודיו של ffdshow דווקא.
נתקלתי בהם כאשר התקן בררת המחדל של האודיו היו הרמקולים (לא היציאה הדיגיטאלית) והפרמטר של Uncompressed היה ב enabled בחלק של ה codecs.
נתקלתי בהם כאשר התקן בררת המחדל של האודיו היו הרמקולים (לא היציאה הדיגיטאלית) והפרמטר של Uncompressed היה ב enabled בחלק של ה codecs.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
קודם כל אני מריץ ויסטה 64 ביט.
דבר שני אני מנסה להציג קבצי avi, mkv בעיקר והוא אומר לי שחסרים קודקים ולכן אי אפשר להציג את הוידאו.
מותקנת אצלי חבילת המקודדים של k-lite ובנוסף יש לי גם את core-avc החדש בשביל קבצי ה MKV.
Catskinner, ניסיתי את ההגדרה עם האודיו ועדיין זה לא עובד..
דבר שני אני מנסה להציג קבצי avi, mkv בעיקר והוא אומר לי שחסרים קודקים ולכן אי אפשר להציג את הוידאו.
מותקנת אצלי חבילת המקודדים של k-lite ובנוסף יש לי גם את core-avc החדש בשביל קבצי ה MKV.
Catskinner, ניסיתי את ההגדרה עם האודיו ועדיין זה לא עובד..
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
תתקין ויסטה מחדש, הפעם ויסטה 32 ביט, ואל תתקין K-Lite אלא רק FFDShow Tryuouts + Haali Matroska Splitter.
ויסטה 64 ביט ידוע כבעייתי בנושא קודקים.
ויסטה 64 ביט ידוע כבעייתי בנושא קודקים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
בניתי את המחשב כדי שאני יעבוד עם מערכת הפעלה של 64 ביט,pixies כתב:תתקין ויסטה מחדש, הפעם ויסטה 32 ביט, ואל תתקין K-Lite אלא רק FFDShow Tryuouts + Haali Matroska Splitter.
ויסטה 64 ביט ידוע כבעייתי בנושא קודקים....
אז להגיד לי תתקין מערכת הפעלה של 32 ביט זה קצת לא פרקטי.
אם יש פיתרון נוח יותר אשמח לשמוע.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

romanhit, מערכת ההפעלה Vista 64Bit לא מתאימה לשימוש כ HTPC לצפייה בקבצי MKV דרך ה VMC. אתה יכול להשתמש ב VMC כדי לצפות בקבצי AVI או WMV או DVD או שאתה יכול לצפות ב MKV דרך נגנים אחרים (שרובם המכריע 32bit דרך אגב).
אם אתה צריך מערכת הפעלה 64bit כי אתה מתעסק עם ניהול מסדי נתונים גדולים, או עוסק בגרפיקה באופן מקצועי, אז כנראה תצטרך להתפשר על מה אפשר להפיק מהמחשב שלך בתור HTPC. אם המחשב משמש רק לשימושים ביתיים רגילים, משחקים ו HTPC אז לא רק שמערכת ההפעלה של 64bit מתבזבזת על מטלות כאלו אלא שהיא גם איטית יותר ומגבילה יותר. לשיקולך.
אם אתה צריך מערכת הפעלה 64bit כי אתה מתעסק עם ניהול מסדי נתונים גדולים, או עוסק בגרפיקה באופן מקצועי, אז כנראה תצטרך להתפשר על מה אפשר להפיק מהמחשב שלך בתור HTPC. אם המחשב משמש רק לשימושים ביתיים רגילים, משחקים ו HTPC אז לא רק שמערכת ההפעלה של 64bit מתבזבזת על מטלות כאלו אלא שהיא גם איטית יותר ומגבילה יותר. לשיקולך.
טוב תודה, נמשיך להשתמש בMPC הישן והטוב.Catskinner כתב:romanhit, מערכת ההפעלה Vista 64Bit לא מתאימה לשימוש כ HTPC לצפייה בקבצי MKV דרך ה VMC. אתה יכול להשתמש ב VMC כדי לצפות בקבצי AVI או WMV או DVD או שאתה יכול לצפות ב MKV דרך נגנים אחרים (שרובם המכריע 32bit דרך אגב).
אם אתה צריך מערכת הפעלה 64bit כי אתה מתעסק עם ניהול מסדי נתונים גדולים, או עוסק בגרפיקה באופן מקצועי, אז כנראה תצטרך להתפשר על מה אפשר להפיק מהמחשב שלך בתור HTPC. אם המחשב משמש רק לשימושים ביתיים רגילים, משחקים ו HTPC אז לא רק שמערכת ההפעלה של 64bit מתבזבזת על מטלות כאלו אלא שהיא גם איטית יותר ומגבילה יותר. לשיקולך....
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
לפי בדיקה שאני עשיתי, התקנת המקודדים הנ"ל לא עובדת עם סרטי HD במדיה סנטר.pixies כתב:תתקין ויסטה מחדש, הפעם ויסטה 32 ביט, ואל תתקין K-Lite אלא רק FFDShow Tryuouts + Haali Matroska Splitter.
ויסטה 64 ביט ידוע כבעייתי בנושא קודקים....
רק אחרי שהתקנתי את K-Lite הכל התחיל לעבוד, איך יכול להיות ?
בנוסף הבנתי שהUncompressed כן אמור להיות בEnable, לא כך ?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

יכול להיות אם זה לא היה הדבר היחיד שהתקנת.
יצא לי כבר להרכיב לא 3 מחשבי HTPC גם עם MCE 2005 וגם עם Vista בשנה האחרונה ובכל המקרים התקנה של ffdshow + Haali מנגן הכל במדיה סנטר, מלבד סרטי BD ו HDDVD מקוריים. זה מתייחס כמובן רק לגרסאות ה 32bit.
אני אישית מתרחק מ K-LITE כאילו שהייתה נגועה בדבר.
יצא לי כבר להרכיב לא 3 מחשבי HTPC גם עם MCE 2005 וגם עם Vista בשנה האחרונה ובכל המקרים התקנה של ffdshow + Haali מנגן הכל במדיה סנטר, מלבד סרטי BD ו HDDVD מקוריים. זה מתייחס כמובן רק לגרסאות ה 32bit.
אני אישית מתרחק מ K-LITE כאילו שהייתה נגועה בדבר.