היי..
אני ממש מתלבט בין שתי הדגמים אבל בינתיים בעדיפות ראשונה הכי חשוב לי לדעת האם הם יעבדו בארץ מבחינת השיטת שידור pal/NTSC.. או שיש מגבלות..
שנית אם תוכלו להמליץ על היותר טוב והיתרונות של 120hz..לעומת ה led
תודה בכל מקרה
אחי ln-46a650 רביעית ב טופ של cnet ושייכת לדור ה6 ו ln-t4681f שישית.. הביקורות עליהם מצוינות..
מה אני עושה עם הם ntsc הם לא יעבדו עם יס ?.. אני לא יכול להביא משם שום דגם של סמסונג?! .. ואם לא.. איזה חברות כן אפשר להביא.. פיוניר?..
אתה ראית תמסכים?.. לא הגיוני לפי מה שאתה אומר שהוא יקבל 8 בcnet :
"Superb black-level performance; highly accurate color; improved 120Hz de-judder video processing; fine standard-definition processing"
shayelbaz כתב:היי..
אני ממש מתלבט בין שתי הדגמים אבל בינתיים בעדיפות ראשונה הכי חשוב לי לדעת האם הם יעבדו בארץ מבחינת השיטת שידור pal/NTSC.. או שיש מגבלות..
שנית אם תוכלו להמליץ על היותר טוב והיתרונות של 120hz..לעומת ה led
תודה בכל מקרה
ה 46f81 מסך מצויין והתמונה שלו לדעתי מהטובות בשוק.אני צפיתי בה מספר פעמים בחנות בחיפה .המחיר שלה בארץ גבוהה פי 3 מארה"ב אך לצערי לא ניתן להזמינה משם כי היא לא תומכת בשידורים שבארץ.
claudia5 כתב:ה 46f81 מסך מצויין והתמונה שלו לדעתי מהטובות בשוק.אני צפיתי בה מספר פעמים בחנות בחיפה .המחיר שלה בארץ גבוהה פי 3 מארה"ב אך לצערי לא ניתן להזמינה משם כי היא לא תומכת בשידורים שבארץ.
claudia5 כתב:ה 46f81 מסך מצויין והתמונה שלו לדעתי מהטובות בשוק.אני צפיתי בה מספר פעמים בחנות בחיפה .המחיר שלה בארץ גבוהה פי 3 מארה"ב אך לצערי לא ניתן להזמינה משם כי היא לא תומכת בשידורים שבארץ.
...
מה הדגם המקביל לה בארץ? ו אם אני יביא את המקבילה של LN46A650 מאנגליה היא תהיה טובה כמו האמריקאית?... או שעדיף להביא את המקבילה של LN-T4681F מאנגליה ?.
claudia5 כתב:ניתן לרכוש את ה81f 40 " במחיר של 15000 ברשת אל"מ.המבצע עד סוף השבוע
...
ה-F81 הוא מסך מעולה לפי הביקורות והנתונים היבשים אך מחירו די מטורף יחסית לגודלו. עם כל הצער שבדבר הוא אינו מצדיק את המחיר כך שנשאר לבחור מסך אחר או להמתין בסבלנות לירידת מחירים - מחיר הדגם "הישן" M81 גם הוא התחיל בסביבות ה-15 אלף שקל אך תוך כחצי שנה (פלוס מינוס) אפשר היה ניתן להשיגו בכ-10K שקלים.
...
מה הדגם המקביל לה בארץ? ו אם אני יביא את המקבילה של LN46A650 מאנגליה היא תהיה טובה כמו האמריקאית?... או שעדיף להביא את המקבילה של LN-T4681F מאנגליה ?.
...
מצאתי את המסך בזול באתר בשם זולסייל שמקושר גם לזאפ. www.zolsale.co.il.
אתמול בלילה רכשתי באינטרנט את המוצר ואני ממתין לשמוע מהם.לגבי המחיר -כמו בחו"ל .
המחיר באתר הוא 10500 במזומן לדגם 46" אז הוא שיש באמת הורדת מחירים או שמישהו טעה כאן
claudia5 כתב:מצאתי את המסך בזול באתר בשם זולסייל שמקושר גם לזאפ. www.zolsale.co.il.
אתמול בלילה רכשתי באינטרנט את המוצר ואני ממתין לשמוע מהם.לגבי המחיר -כמו בחו"ל .
המחיר באתר הוא 10500 במזומן לדגם 46" אז הוא שיש באמת הורדת מחירים או שמישהו טעה כאן
...
ראיתי את האתר וזו טעות. אין סיכוי שימכרו לך את המסך במחיר המגוחך הנ"ל - אפילו הדגם הישן יותר (40M81) ועוד ה-40 אינץ' עולה כבר יותר. רק הרמקולים של ה-46F81 עולים יותר מ-10K. המחיר הריאלי שהיא מתומכרת נע סביב ה-25K.
claudia5 כתב:מצאתי את המסך בזול באתר בשם זולסייל שמקושר גם לזאפ. www.zolsale.co.il.
...
ראיתי את האתר וזו טעות. אין סיכוי שימכרו לך את המסך במחיר המגוחך הנ"ל - אפילו הדגם הישן יותר (40M81) ועוד ה-40 אינץ' עולה כבר יותר. רק הרמקולים של ה-46F81 עולים יותר מ-10K. המחיר הריאלי שהיא מתומכרת נע סביב ה-25K.
חברים אני באמת צריך עזרה:(
תענו לי בבקשה על השאלה למעלה .. ואם אתם חושבים שיש מסך טוב יותר שאפשר להביא מחול בתווח מחירים של 2200 דולר שיעבוד בארף אז שווה לציין את זה:)