בלו ריי ל HTPC ?
שלום לכולם...
אז יש לי HTPC חדש ומגניב, ובקרוב אשדרג את הטלויזיה לגודל רציני יותר ול FUllHD, ונראה לי שהגיע הזמן לבלו ריי. כיוון שאני חלוק בין ה 360 ל PS3 קשה לי להוציא את הכסף על ה PS3 בינתיים, ואז חשבתי - מה עם כונן בלו ריי ל HTPC? בדיקה העלתה שהם עולים 150-200$ שזה לא מעט אבל אפשר לעמוד בזה. השאלה שלי היא - האם אני מפסיד משהו ככה, או שאני אקבל חוויית בלו ריי מלאה?
תודה!
אז יש לי HTPC חדש ומגניב, ובקרוב אשדרג את הטלויזיה לגודל רציני יותר ול FUllHD, ונראה לי שהגיע הזמן לבלו ריי. כיוון שאני חלוק בין ה 360 ל PS3 קשה לי להוציא את הכסף על ה PS3 בינתיים, ואז חשבתי - מה עם כונן בלו ריי ל HTPC? בדיקה העלתה שהם עולים 150-200$ שזה לא מעט אבל אפשר לעמוד בזה. השאלה שלי היא - האם אני מפסיד משהו ככה, או שאני אקבל חוויית בלו ריי מלאה?
תודה!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
בקינפוג נכון ובחומרה מספיק חזקה (אם מדובר במחשב חדש אז כנראה שכן, אבל לא ציינת מפרט שלו), תקבל חוויית בלו ריי מלאה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
אני חייב לציין, במידה והבלוריי יכיל פס קול בתצורה חדשה כמו TRUEHD ושות', יהיה לך קשה מאוד להעביר זאת למגבר.
כיום מעט מאוד כרטיסי קול\לוחות תומכים בפונקציה הזאת.
כיום מעט מאוד כרטיסי קול\לוחות תומכים בפונקציה הזאת.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
המחשב הוא מחשב חדש ויחסית חזק (לא מפלצת) אז אני מתאר לעצמי שמהבחינה הזאת אני בסדר.
לגבי הסאונד - כאן אכן תתכן בעיה. כבר היום אני בבעיה עם משחקים שמוציאים רק סטריאו במקום סראונד על ה SPIDF. בקבצים שמקודדים AC3 אין בעיות. לא בדקתי את העניין, אבל האין זה נכון שרוב הסרטים בבלו ריי מכילים גם ערוץ "מיושן" יותר, כמו דולבי או משהו?
ועוד שאלה, אם כבר: לא ראיתי שמוכרים אז הכוננים הללו בארץ ופשוט הנחתי שעדיף להביא מארה"ב - נכון?
לגבי הסאונד - כאן אכן תתכן בעיה. כבר היום אני בבעיה עם משחקים שמוציאים רק סטריאו במקום סראונד על ה SPIDF. בקבצים שמקודדים AC3 אין בעיות. לא בדקתי את העניין, אבל האין זה נכון שרוב הסרטים בבלו ריי מכילים גם ערוץ "מיושן" יותר, כמו דולבי או משהו?
ועוד שאלה, אם כבר: לא ראיתי שמוכרים אז הכוננים הללו בארץ ופשוט הנחתי שעדיף להביא מארה"ב - נכון?
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
המחשב ממש לא צריך להיות מפלצת כדי לפענח BD. מה שכן, צריך כרטיס גרפי מהדורות האחרונים שלוקחים את העיבוד על עצמם.
יש לי AMD3200+ עם כרטיס מסדרת ATI HD והוא אוכל ריפים של בלו ריי ללא מלח. יש לו בעיות רק עם mkv ב 1080p
יש לי AMD3200+ עם כרטיס מסדרת ATI HD והוא אוכל ריפים של בלו ריי ללא מלח. יש לו בעיות רק עם mkv ב 1080p
Need more cowbell
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
יש ציבור רחב מאוד של בעלי רסיברים (נגיד, 95%?...) שמקבלים רק סיגנל אודיו דיגיטלי מהדור ה"ישן", כלומר AC3 ו-DTS רגיל, ולכן קשה לי להאמין שימכרו כותרי בלו ריי רק בפורמטים החדשים.
אם זה בכל זאת מאוד חשוב לך, אז לא נוכל לענות לך אם לא תגיד מהו מפרט המחשב שלך.
אם זה בכל זאת מאוד חשוב לך, אז לא נוכל לענות לך אם לא תגיד מהו מפרט המחשב שלך.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
נכון לעכשיו בעולם ה HTPC אף אחד עדיין לא תומך בצורה מלאה ביכולת הזאתChura כתב:אני חייב לציין, במידה והבלוריי יכיל פס קול בתצורה חדשה כמו TRUEHD ושות', יהיה לך קשה מאוד להעביר זאת למגבר.
כיום מעט מאוד כרטיסי קול\לוחות תומכים בפונקציה הזאת....
(ואגב, downsample ל 48KHz/16bits ב LPCM 7.1 לא נחשב)