גודל שוק מסכי ה-LCD בישראל ל-2008
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
לפי הערכות בשוק בשנת 2008 ימכרו בישראל כ-300,000 מסכים למגזר הפרטי.
לפי המידע שקיבלתי, השוק הממסדי צפוי להגדיל את האומדן הזה ביותר מ- 100-150 אלף מסכים נוספים.
שוק הפלזמות וה-LCD בישראל נאמד בכ-2 מיליארד ₪ בשנת 2008, ונמצא בגידול של כ-25% לעומת 2007
לפי המידע שקיבלתי, השוק הממסדי צפוי להגדיל את האומדן הזה ביותר מ- 100-150 אלף מסכים נוספים.
שוק הפלזמות וה-LCD בישראל נאמד בכ-2 מיליארד ₪ בשנת 2008, ונמצא בגידול של כ-25% לעומת 2007
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
זה נתון די מדהים. סך בתי האב בישראל הוא כ .1.589 מיליון. מה שאתה אומר הוא שלפי הערכות השוק רק ב 2008 יעברו 20% מבתי האב למסכים רחבים כך שבסוף 2009 הם בטח יהיו כבר הרוב - אם נקח בחשבון שגם בשנתיים הקודמות נרכשו לא מעט מסכים לשוק הפרטי.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
oferlaor
- מנהל

catskinner,
בשנים האחרונות דובר על יבוא של בין 250-300 אלף מסכי טלויזיה דקים בשנה. הדולר הזול רק יגרום לכך שהזרם יגבר מכיוון שהמחיר בדולרים כרגע נשאר די יציב.
קח בחשבון שזה כולל את כל המסכים (כולל חדרי שינה). יש רבים שכבר מדברים על שדרוגים (אני כבר שדרגתי את המסך שלי מספר רב של פעמים). יש רבים שמדברים על מספר מסכים לביתם (שדרוג ל-50" והעברת 42" לחדר שינה). מסכים גם מתקלקלים (ראה שרשור בפורום המסכים על מסך 37" בן פחות מ-4 ששבק חיים, אני מניח שזה דבר שבשגרה).
שוק המסכים השנתי בישראל עומד על 600,000 מסכים לערך. כיום כמעט הכל עובר למסכים דקים (ובתוך המסגרת הזו, הרוב זה LCD).
פוטנציאל החדירה של מסכים דקים הוא הרבה יותר גדול מכפי שאתה מעריך.
בשנים האחרונות דובר על יבוא של בין 250-300 אלף מסכי טלויזיה דקים בשנה. הדולר הזול רק יגרום לכך שהזרם יגבר מכיוון שהמחיר בדולרים כרגע נשאר די יציב.
קח בחשבון שזה כולל את כל המסכים (כולל חדרי שינה). יש רבים שכבר מדברים על שדרוגים (אני כבר שדרגתי את המסך שלי מספר רב של פעמים). יש רבים שמדברים על מספר מסכים לביתם (שדרוג ל-50" והעברת 42" לחדר שינה). מסכים גם מתקלקלים (ראה שרשור בפורום המסכים על מסך 37" בן פחות מ-4 ששבק חיים, אני מניח שזה דבר שבשגרה).
שוק המסכים השנתי בישראל עומד על 600,000 מסכים לערך. כיום כמעט הכל עובר למסכים דקים (ובתוך המסגרת הזו, הרוב זה LCD).
פוטנציאל החדירה של מסכים דקים הוא הרבה יותר גדול מכפי שאתה מעריך.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אולי בגלל שאין היצע למסכי CRT המשופרים באיכותם לשידורי YES והוט "רגילים "...oferlaor כתב:catskinner,
פוטנציאל החדירה של מסכים דקים הוא הרבה יותר גדול מכפי שאתה מעריך....
-
oferlaor
- מנהל

רונן,
מסכי CRT כיום מיוצרים באיכות הרבה פחות טובה מכפי שהם היו מיוצרים לפני כמה שנים.
לא כלכלי לייצר מסכי CRT, אין בהם רווח והם לא תחרותיים מול מסכי LCD.
מסכי CRT כיום מיוצרים באיכות הרבה פחות טובה מכפי שהם היו מיוצרים לפני כמה שנים.
לא כלכלי לייצר מסכי CRT, אין בהם רווח והם לא תחרותיים מול מסכי LCD.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אם כך ולנוכח הנתונים המראים שבעלי מסכים שטוחים הופכים עוד השנה לרוב - בהנחה שה"בום" ברכישת מסכים החל ב 2006-2007, האם לא הגיע הזמן לחייב את רשות השידור, יס והוט לעבור לשידורים 16:9 בכל התכנים?
אני מת כבר לשמוע את היללות מכיוון רוממה שיזעקו לשמיים שהמעבר יעלה להם המון כסף ואת ועד העובדים שיראה בזה הזדמנות לשיפור תנאים או הצמדת השכר לפי רוחב השידור.
אני מת כבר לשמוע את היללות מכיוון רוממה שיזעקו לשמיים שהמעבר יעלה להם המון כסף ואת ועד העובדים שיראה בזה הזדמנות לשיפור תנאים או הצמדת השכר לפי רוחב השידור.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: