אני בהתלבטות אם לקנות את ה TVIX 6500 או סוני 3.
אין כסף לשניהם ולכן אלך על אחד מהם.
האם PS3 עושה סטרימינג טוב למוזיקה וסרטי DIVX ?
האם אין בעיה עם קבצי תירגום SRT ?
האם אני יכול לראות DIVX עם ראוטר אלחוטי שמחובר אליו או רק רשת קווית?
האם זה אפשרי לראות קבצי MKV איכשהו על PS3 בסטרימיג ללא המרות ואם לא האם זה יהיה אפשרי בעתיד?
אפשר לחבר לPS3 דיסק קשיח חיצוני וממנו לשדר תכני HD ?
סטרימיג של PS3
-
gizzz
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 740
- eladts
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- שם מלא: אלעד צור
gizzz כתב:אני בהתלבטות אם לקנות את ה TVIX 6500 או סוני 3.
אין כסף לשניהם ולכן אלך על אחד מהם.
האם PS3 עושה סטרימינג טוב למוזיקה וסרטי DIVX ?
האם אין בעיה עם קבצי תירגום SRT ?
האם אני יכול לראות DIVX עם ראוטר אלחוטי שמחובר אליו או רק רשת קווית?
האם זה אפשרי לראות קבצי MKV איכשהו על PS3 בסטרימיג ללא המרות ואם לא האם זה יהיה אפשרי בעתיד?
אפשר לחבר לPS3 דיסק קשיח חיצוני וממנו לשדר תכני HD ?...
לדעתי (וכך גם עשיתי) לך על ה-PS3. הוא נותן הרבה יותר תמורה לכסף פשוט כי סוני מוכרים אותו מתחת למחיר העלות כאשר הרווח אמור לבוא ממכירת משחקים ומהניצחוןשל פורמט ה-BD (של-PS3 חלק לא מבוטל בו).
1. כן, אפשר לעשות STREM לסרטי DIVX, גם ברזולוציות HD.
2. ה-PS3 לא תומך ישירות ב-SRT, אבל בעזרת תוכנות כמו ADDAVIXSUB ניתן להוסיף כתוביות ניתנות לבחירה לסרטי DIVX. הפעולה לא דורשת קידוד מחדש ולוקחת דקה -שתיים בלבד.
3. ניתן לעשות STREAM גם עם רשת אלחוטית, אבל קצב ההעברה יגביל אותך לקבצים ב-BITRATE יחסית נמוך (סרטי SDTV יעבדו בקלות, סרטי HDTV - אולי).
4. כרגע יש צורך להמיר את פורמט MKV ל-M2TS. המרה זו (למשל ע"י TSMUXER) אינה דורשת קידוד מחדש ומתבצעת תוך מספר דקות. אין סיבה עקרונית שמונעת ניגן MKV ישירות מה-PS3, כך שיכול להיות שבלחץ השוק סוני תוסיף יכולת זו ל-PS3 (כמו שהתוספו יכולות ניגון ה-DIVX, התרגום המובנה וה-STREAMING).
5. ניתן לחבר דיסק חיצוני דרך USB, אבל ה-SONY קורא רק את פורמט FAT32 שגודל הקובץ המקסימלי בן הוא 4GB. ניתן גם לראות סרטים מקבצים על דיסקים וכמו כן ניתן להעתיק קבצים (מהרשת, מכונן חיצוני או מדיסק) לכונן הפנימי. ניתן לשדרג לבד את הכונן הפנימי לגדול יותר וזה לא פוגע באחריות (יש בפורום אנשים שעשו זאת, חפש שרשור בנושא).
-
gizzz
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 740
שאלות נוספות
האם כאשר המכשיר מזרים סרטי DIVX הוא יכול לבצע UPSCALE ל 720?
האם המרת MKV ל M2TS פוגעת באיכות התמונה ?
האם המרת MKV ל M2TS פוגעת באיכות התמונה ?
- michael123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
עם כל הצער, כבעל PS3 אני אומר לך שאם אתה רוצה רק סטרימינג ולא צריך נגן blu-ray ולא משחקים, אז כך 6500A
ל-PS3 יש פוטנציאל ואני מקווה שתוך כמה חודשים יהיה פתרון..
Twonkey Media/PacketVision עובדים גרסה 5 שתתחבר ל-ffmpeg ותוכל לעשות transcoding
מעבר לזה, לא ראיתי משהו שיתמוך ב-MKV וכל אותם features של 6500A
אני אישית אקנה 6500A או מודל שאחריו אם הנושא של סטרימינג ב-PS3 לא יפתר עד אוקטובר
ל-PS3 יש פוטנציאל ואני מקווה שתוך כמה חודשים יהיה פתרון..
Twonkey Media/PacketVision עובדים גרסה 5 שתתחבר ל-ffmpeg ותוכל לעשות transcoding
מעבר לזה, לא ראיתי משהו שיתמוך ב-MKV וכל אותם features של 6500A
אני אישית אקנה 6500A או מודל שאחריו אם הנושא של סטרימינג ב-PS3 לא יפתר עד אוקטובר