לכל בעלי Yamaha בכלל, ולבעלי RX-V450 בפרט: איך המכשיר?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
E60B5 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

צליל, הנדסת אנוש, תמורה לכסף, ביחס למתחרים, אמינות, איכות שירות.
לאור ניסיון קודם, נאלץ אני לבקש: בבקשה, רלוונטיות לפני הכול (תובנות לגבי איכות המכשירים של NAD לא תעזרנה פה) ולנסות להישאר בגבולות החיים האמיתיים (אני לא מחליף רמקולים ואין לי טנדר או כוח לנייד את הרמקולים שלי ברחבי הארץ...). בנוסף, יש לדעת שברשותי, מה לעשות, חמישיית רמקולי Morel Solus 5 + Sub "8, ושאני שומע רק מוסיקה.
אגב, אם מישהו מחפש למה אני אשווה את המכשיר הבא שלי, אחשוף רק שהמגבר שהיה פה עד עכשיו הוא JVC DUTY FREE...
ואם למישהו מועמד ראוי וזול אחר (???DENON 1705/1604), אודה לו אם יפרט את היתרונות האובייקטיביים של המכשיר על-פני ה-Yamaha ("ימאהה חלש במוסיקה..." וכו'...)
יד-שנייה לא יתקבל בברכה (בסכומים כאלו אני רוצה לקבל אחריות), כמו גם מגבר סטריאו (שכשהממון ישכון בכיסי אני אחזור אליכם בעניינו...).
כל עזרה תתקבל בברכה.

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #2 

לא הבנתי , אם אתה שומע רק מוזיקה למה אתה צריך חמישיית רמקולים ? ולמה אתה שולל מגבר סטיראו, בתקציבך פחות או יותר יש מגברים משולבים שלבטח יתנו לך תוצאות בסטיראו שעולות גם על רסיברים שעולים הרבה יותר מתקציבך.

nvinyl66
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 826
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

אני התרשמתי שימהא חלש במוזיקה. וכן NAD נשמע יותר טובה...וכן, נדמה לי שכבר כתבנו את זה בעבר.
נועם

crusader
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1952
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #4 

ימאהה בייחוד הסדרות החדשות נחשבים למגברים חזקים מאוד לסראונד,אני אישית מאוד מרוצה מהם גם למוסיקה אבל זה הכל יחסי.
יצא לך לשמוע אותם ביחד עם הסט שלך?
עם זיכרוני אינו מטעני אני חושב שבHIFI בתל אביב יש להם את הסט שלך כולל המגבר שאתה מחפש,בכל מקרה זה מגבר טוב,שבהחלט יתן לך תמורה טובה מאוד לכסף.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”