hrmony one and pioneer vsx lx70 עזרה !
שלום רב,
אני מסתכל בשירשורים ורואה שלא מעט אנשים מתקשים עם התכנות שלו ???
בגדול השלט והתוכנה מאוד ידידותיים אך יש דברים שמסרבים להיפתר .
ולבעיה שלי :
אני מנסה להפעיל את האקטיביטי של הצפייה ביס ומשום מה אני שומע רק קול והכניסה למצב INPUT 3 כמו שמוגדר מסרב להכנס [כלומר אין תמונה רק קול] .
כל ההגדרות באקטיביטי של השלט בסדר בדקתי מספר פעמים,
יש לציין שהבעיה התחילה רק לאחר חיבור הרסיבר החדש של פיוניר,בשלט מוגדרים 3 מצבי אקטיביטי 1.צפייה במחשב 2.צפייה ביס HD וצפיה ביס SD.
כל המקורת מחוברים דרך הרסיבר כלומר יציאה אחת של HDMI למסך וממנו כניסת HDMI אחת למחשב ואחת לYESHD היס מקס הוא היחיד שאינו מחובר עם תמונה דרך הרסיבר,כלומר הוא מחובר ישירות למסך עם SCART וכניסה אופטית לרסיבר .
מהי הבעיה לדעתכם מדוע הכל עובד בסדר מלבד שבאקטיביטי של הצפייה ביס מקס אין תמונה רק קול ?
לפי הגדרות הפעילות באקטיביטי נראה לי שהכל בסדר כאילו הוא מסרב לעבור למצב INPUT 3 שאליו הוא מוגדר.
אשמח לעזרה זה מציק לי מאוד שזה לא עובד כמו שצריך ,
בתודה מראש אלי.
אני מסתכל בשירשורים ורואה שלא מעט אנשים מתקשים עם התכנות שלו ???
בגדול השלט והתוכנה מאוד ידידותיים אך יש דברים שמסרבים להיפתר .
ולבעיה שלי :
אני מנסה להפעיל את האקטיביטי של הצפייה ביס ומשום מה אני שומע רק קול והכניסה למצב INPUT 3 כמו שמוגדר מסרב להכנס [כלומר אין תמונה רק קול] .
כל ההגדרות באקטיביטי של השלט בסדר בדקתי מספר פעמים,
יש לציין שהבעיה התחילה רק לאחר חיבור הרסיבר החדש של פיוניר,בשלט מוגדרים 3 מצבי אקטיביטי 1.צפייה במחשב 2.צפייה ביס HD וצפיה ביס SD.
כל המקורת מחוברים דרך הרסיבר כלומר יציאה אחת של HDMI למסך וממנו כניסת HDMI אחת למחשב ואחת לYESHD היס מקס הוא היחיד שאינו מחובר עם תמונה דרך הרסיבר,כלומר הוא מחובר ישירות למסך עם SCART וכניסה אופטית לרסיבר .
מהי הבעיה לדעתכם מדוע הכל עובד בסדר מלבד שבאקטיביטי של הצפייה ביס מקס אין תמונה רק קול ?
לפי הגדרות הפעילות באקטיביטי נראה לי שהכל בסדר כאילו הוא מסרב לעבור למצב INPUT 3 שאליו הוא מוגדר.
בתודה מראש אלי.
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 120 פעמים
אלי שלום,eli0976 כתב:שלום רב,
..... ולבעיה שלי :
אני מנסה להפעיל את האקטיביטי של הצפייה ביס ומשום מה אני שומע רק קול והכניסה למצב INPUT 3 כמו שמוגדר מסרב להכנס [כלומר אין תמונה רק קול] .כל ההגדרות באקטיביטי של השלט בסדר בדקתי מספר פעמים, יש לציין שהבעיה התחילה רק לאחר חיבור הרסיבר החדש של פיוניר,בשלט מוגדרים 3 מצבי אקטיביטי 1.צפייה במחשב 2.צפייה ביס HD וצפיה ביס SD
בתודה מראש אלי....
בצפיה דרך הייס מקס המסך מוגדר ל-INPUT 3 המתאים?
כאשר יש קול ולא תמונה תוציא את הפלג מהייס מקס ותחזיר אותו, תופעה ידועה וכך פותרים את הבעיה (זה לא אמור להתרחש על בסיס קבוע אלא לעיתים רחוקות - חודשים)
ערן
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אתה לא שכחת במקרה לשלוח למסך את הפקודה להעביר אותו לכניסה המתאימה? עד כמה שאני מבין מההודעה שלך, INPUT 3 מתייחס רק למגבר ואתה מעביר דרכו רק את האודיו. התמונה מועברת ישירות למסך בכבל אחר ואתה צריך להגדיר בפעילות לאיזו כניסה למתג את המסך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
ערן בוקר טוב,
אני לא כלכך מבין לאיזה פלג של היס מקס התכוונת מה שכן הוצאתי את הסקארט ואת הכבל של החשמל ושום דבר זה לא עזר משום מה הסיפור הזה עם הפלג נראה לי קצת מוזר,לא נראה לי שזה הפתרון.
Catskinner שלום ותודה רבה גם לך,אני מציין היס מקס מחובר בסקארט למסך ביציאת INPUT 3 בהגדרות של האקטיביטי זה מוגדר לצפייה במסך של פיוניר עם שימוש לתמונה ב-INPUT 3 וסאונד בסיב אופטי לרסיבר בכניסת T.VSAT ובאונד יש משום מה תמונה אין והוא מסרב לעבור לINPUT 3 מכניסת INPUT 1 שהיא הכניסה של המקורות שמוזרמים דרך הרסיבר .[YESHD,HTPC,PS3 ].
אני מודע לכם מאוד על הניסיון לעזור אשמח באם הגיע לכדי פתרון משהו פה נראה לי מוזר.
תודה רבה מראש ושבוע טוב לכולם,אלי.
אני לא כלכך מבין לאיזה פלג של היס מקס התכוונת מה שכן הוצאתי את הסקארט ואת הכבל של החשמל ושום דבר זה לא עזר משום מה הסיפור הזה עם הפלג נראה לי קצת מוזר,לא נראה לי שזה הפתרון.
Catskinner שלום ותודה רבה גם לך,אני מציין היס מקס מחובר בסקארט למסך ביציאת INPUT 3 בהגדרות של האקטיביטי זה מוגדר לצפייה במסך של פיוניר עם שימוש לתמונה ב-INPUT 3 וסאונד בסיב אופטי לרסיבר בכניסת T.VSAT ובאונד יש משום מה תמונה אין והוא מסרב לעבור לINPUT 3 מכניסת INPUT 1 שהיא הכניסה של המקורות שמוזרמים דרך הרסיבר .[YESHD,HTPC,PS3 ].
אני מודע לכם מאוד על הניסיון לעזור אשמח באם הגיע לכדי פתרון משהו פה נראה לי מוזר.
תודה רבה מראש ושבוע טוב לכולם,אלי.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

וכשאתה מעביר את המסך שלך באופן ידני עם השלט המקורי ש תמונה? כי מה שאתה מתאר כרגע זה שלא לימדת אותו נכון את הפקודה למעבר ל Input3 במסך.
כן ודאי יש תמונה, לא רק עם השלט המקורי גם עם ההרמוני שאני נכנס ל-device של הטלויזיה בהרמוני ומעביר לINPUT 3 הכל עובד בסדר רק חבל שאני צריך להעביר את זה ידנית לאחר שאני מדליק באקטיביטי על צפייה ביס הכניסה שמופיע לי על המסך היא INPUT 1 שאליה מחוברים שאר המכשירים ואז אני נכנס לdevice של המסך ומעביר לINPUT 3 .
מה קורה פה ???
תודה אלי.
מה קורה פה ???
תודה אלי.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אז כנראה שהבעיה היא לא הקוד אלא התזמון שלו.
כשהקוד נשלח המסך כנראה עדיין עסוק או בעיבוד קוד קודם שנשלח אליו או בסריקת קודים שנשלחו ל devices אחרים. אפשר להתגבר על זה בהכנסת השהיות או במשחק עם הפרמטרים של מספר החזרות לפקודה או בסידור מחדש של סדר הפעולות ב activity.
כשהקוד נשלח המסך כנראה עדיין עסוק או בעיבוד קוד קודם שנשלח אליו או בסריקת קודים שנשלחו ל devices אחרים. אפשר להתגבר על זה בהכנסת השהיות או במשחק עם הפרמטרים של מספר החזרות לפקודה או בסידור מחדש של סדר הפעולות ב activity.
Catskinner ערב טוב לך,
משום מה הגעתי הביתה ועשיתי את מה שאמרת לי עם האקטיביטי,כלומר הסרתי אותו והגדרתי מחדש וזה עדין לא פועל.מה עושים אני מיואש.
בבקשה אם יש לך רעיון אז בבקשה שלב אחר שלב כדי שאני אנסה לעשות זאת כמו שצריך.
אני חייב לפתור את הבעיה הזאת.
תודה אלי.
משום מה הגעתי הביתה ועשיתי את מה שאמרת לי עם האקטיביטי,כלומר הסרתי אותו והגדרתי מחדש וזה עדין לא פועל.מה עושים אני מיואש.
בבקשה אם יש לך רעיון אז בבקשה שלב אחר שלב כדי שאני אנסה לעשות זאת כמו שצריך.
אני חייב לפתור את הבעיה הזאת.
תודה אלי.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אני לא בטוח בכלל שהיית צריך להסיר משהו, זה ממש לא מה שאמרתי לך לעשות.
כיצד אתה עובר בין ה INPUT השונים? יש לך כפתור מיוחד לכל INPUT בשלט המקורי או שאתה לוחץ על כפתור INPUT בודד וכל פעם ה INPUT מתחלף?
כיצד אתה עובר בין ה INPUT השונים? יש לך כפתור מיוחד לכל INPUT בשלט המקורי או שאתה לוחץ על כפתור INPUT בודד וכל פעם ה INPUT מתחלף?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

הכיוון שלך היה לא נכון. היה עדיף להשאיר את ה activity כמו שהוא בשלב הראשון ולגשת למסך ה device ולפנות ל troubleshooting של המסך. משם אתה יכול להתאים את מרווח הזמן בין שליחת פקודות, מספר הפעמים שכל פקודה משודרת וכו'. זה בדרך כלל פותר את הבעיה.
ב Activity עצמו יכלת גם לעשות משהו אחר וזה להוסיף פקודה בסוף (או בהתחלה) של שליחה ידנית של הפקודה למעבר ל Input 3. דווח אם אתה לא מוצא איפה עושים את זה ואני אסביר.
ב Activity עצמו יכלת גם לעשות משהו אחר וזה להוסיף פקודה בסוף (או בהתחלה) של שליחה ידנית של הפקודה למעבר ל Input 3. דווח אם אתה לא מוצא איפה עושים את זה ואני אסביר.
Catskinner שלום,
אני מודה לך מאוד על ההתייחסות הרבה בנסיון לעזור ,אני מאוד עסוק כך שלא יצא לי כל כך לבקר בפורום ביומיים האחרונים.
לגבי הבעיה שהייתה לי היא הגיע לכדי פתרון אתמול מאוחר בלילה [שעון ישראל] התקשרתי לתמיכה של הרמוני בקנדה וברבע שעה בערך של שיחה נפתרה הבעיה, הם לקחו ממני את השם משתמש והסיסמא נכנסו למנוי שלי וסידרו שם משהו לא כל כך ברור לי כיצד מה כן שזה עובד,הכל בסדר יש מספר בעיות נוספות אומנם אך קלות וכרגע נסבלות העדכן בהמשך.
שוב המון תודה על העזרה,
תודה אלי.
אני מודה לך מאוד על ההתייחסות הרבה בנסיון לעזור ,אני מאוד עסוק כך שלא יצא לי כל כך לבקר בפורום ביומיים האחרונים.
לגבי הבעיה שהייתה לי היא הגיע לכדי פתרון אתמול מאוחר בלילה [שעון ישראל] התקשרתי לתמיכה של הרמוני בקנדה וברבע שעה בערך של שיחה נפתרה הבעיה, הם לקחו ממני את השם משתמש והסיסמא נכנסו למנוי שלי וסידרו שם משהו לא כל כך ברור לי כיצד מה כן שזה עובד,הכל בסדר יש מספר בעיות נוספות אומנם אך קלות וכרגע נסבלות העדכן בהמשך.
שוב המון תודה על העזרה,
תודה אלי.