אוזניות מאמריקה עד 100 דולר -**הסקר הגדול**-
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
יש לי זוג Grado SR80, עולות $95 ואני נהנה מהן מאוד.
אתה יכול לקרוא עליהן ברחבי האינטרנט.
מה שכן, הן נורא פתוחות (אחרים שומעים אותן ואתה שומע את רחשי הסביבה בווליומים נמוכים), ובהתחלה גם נורא לא נוחות.
בשבוע הראשון שלי איתן לא יכולתי להקשיב להן יותר משעה רצוף בגלל שהן לחצו לי על האזניים. אבל אחרי שבוע המצב השתפר פלאים (הספוג מתרכך קצת וקשת האלומיניום מתאימה את עצמה לראש) והיום אין לי תלונות כלל על הנוחות שלהן, יכול להסתובב איתן כל היום.
בנוסף, יש להן צליל מאוד חד ולפי מה שאני קורא זה יכול להפריע לכמה אנשים. לי זה דווקא יופי.
הבס שלהן עמוק, מהיר ופאנצ'י, המיד ראינג' מעולה ובמה לא רעה בכלל.
אתה יכול לקרוא עליהן ברחבי האינטרנט.
מה שכן, הן נורא פתוחות (אחרים שומעים אותן ואתה שומע את רחשי הסביבה בווליומים נמוכים), ובהתחלה גם נורא לא נוחות.
בשבוע הראשון שלי איתן לא יכולתי להקשיב להן יותר משעה רצוף בגלל שהן לחצו לי על האזניים. אבל אחרי שבוע המצב השתפר פלאים (הספוג מתרכך קצת וקשת האלומיניום מתאימה את עצמה לראש) והיום אין לי תלונות כלל על הנוחות שלהן, יכול להסתובב איתן כל היום.
בנוסף, יש להן צליל מאוד חד ולפי מה שאני קורא זה יכול להפריע לכמה אנשים. לי זה דווקא יופי.
הבס שלהן עמוק, מהיר ופאנצ'י, המיד ראינג' מעולה ובמה לא רעה בכלל.
Re: מה דעתכם על Sennheiser ?
אחלה אוזניות ביחס למחירם - אני רכשתי את שלי לפני שנתיים או שלוש מארה"ב.taamir כתב:אני ילך כנראה על אוזניות סגורות
מה דעתכם על Sennheiser 280pro...
אבל הכל שאלה של טעם...
יש להם פירוט ובאס טובים, אטומות מאוד (מעולות למשחקי מחשב) ומחממות טוב בחורף
אני קניתי אותן בצורה עיוורת ללא כל השוואה והאזנה וזה די חבל.
אפשרי כי יש תמורה טובה יותר.
מומלץ ללכת קודם לשמוע בחנות, אולי תאהב יותר משהו אחר...
- AngelicLiar
-
- חבר פעיל

- תגובות: 70
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
שאלה דומה
היי,
לי יש אתה שאלה, אבל עם נתונים קצת אחרים, אז חשבתי שעדיף להגיב פה מאשר לפתוח נושא חדש.
* תקציב עד 150$ אני מניח
* אני מעדיף אוזניות מבודדות רעשים כמה שניתן - רצוי גם כשלא מתנגנת מוזיקה (בעיקר כדי שאני אוכל לעבוד בשקט גם כששותפי למשרד מתחיל לשיר בקולי קולות ומסרב להפסיק
)
אשמח לעצות
לי יש אתה שאלה, אבל עם נתונים קצת אחרים, אז חשבתי שעדיף להגיב פה מאשר לפתוח נושא חדש.
* תקציב עד 150$ אני מניח
* אני מעדיף אוזניות מבודדות רעשים כמה שניתן - רצוי גם כשלא מתנגנת מוזיקה (בעיקר כדי שאני אוכל לעבוד בשקט גם כששותפי למשרד מתחיל לשיר בקולי קולות ומסרב להפסיק
אשמח לעצות
- yuvalt
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 169
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
לפי דעתי ה-bose שהוצע למעלה ממש בינוניות. יותר מידי בס. ה-grado מעולות אבל פתוחות.
Sony MDR-EX90 - אוזניות earbud מעולות. פחות מ-$100.
http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/sto ... d=11038874
יש המון ביקורות מעולות על האוזניות הנ"ל. וגם אני ממליץ בחום רב.
יובל
Sony MDR-EX90 - אוזניות earbud מעולות. פחות מ-$100.
http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/sto ... d=11038874
יש המון ביקורות מעולות על האוזניות הנ"ל. וגם אני ממליץ בחום רב.
יובל
boxee ftw