אחר כך אתה תתבאס שלא קנית 37''
אם היית יכול למתוח תתקציב קצת (ב-800 שייח) יש ב- pompa.co.il טלויזיה איכותית ביותר מהדור החדש של HITACHI
FULL HD דגם :37X01
כמעט ולא מייצרים פלאזמות עם מסך 32''. גודל הסטנדרט של מסכי פלאזמה הוא 42 אינץ' ומעלה
לא מזמן יצא מסך פלאזמה חדש 32 אינץ' של LG ברזולוציה 852x480 ( דגם :32PC51 ) . יש גם מסכי פלאזמה של חברות שוליות כמו HAIER , DANTAX וכו' (אותו מסך תוצרת LG)
כאשר אני בוחן טלוויזיה בחנות האם עלי להתמקד בחדות התמונה או שמא עלי להתמקד בגווני הצבעים השונים?
ידוע לי שגווני הצבעים ניתנים לכיול ע"י הטלוויזיה ולעומת זאת חדות או חוסר חדות זהו משהו שלא ניתן לכיוון\לשיפור.
kobil כתב:ראשית כל , תחליט מה גודל של מסך שאתה צריך, פלאזמה / LCD
לדעתי , לפי מרחק צפיה של 2,5 מטר , אתה גם יכול ללכות בלי שום חשש על מסך פלאזמה 42''
למשל מסך Q91 שעומד בתקציב שלך, גם מבחינת יחס עלות / תועלת הטוב ביותר.
...
מסכים עם ומחזק את kobil בכך שתצטרך משקפת במקרה שתבחר במסך בגודל של 32 אינץ'. גם '37 זה לא מספיק לדעתי... ממליץ בחום על 42Q91 שהוא מסך פלאזמה טוב מאוד ומתאים לתקציבך, לדרישותך ולצרכיך.
מסכים עם ומחזק את kobil בכך שתצטרך משקפת במקרה שתבחר במסך בגודל של 32 אינץ'. גם '37 זה לא מספיק לדעתי... ממליץ בחום על 42Q91 שהוא מסך פלאזמה טוב מאוד ומתאים לתקציבך, לדרישותך ולצרכיך.
...
בוא נסחף קצת?
משקפת ל - 32" במרחק של 2.5 מטר?
אני שומע דברים שנראים לי מאוד הזהויים לגבי גודל ומרחק
מה אנחנו עיוורים שצריכים טלוויזיה כה גדולה למרחק כה קצר?
מה לגבי הנושא הבריאותי?
זה לא הורס את העיניים לצפות כך בטלוויזיה?
אני גם ככה עם מספר גבוה במשקפיים
...
בוא נסחף קצת?
משקפת ל - 32" במרחק של 2.5 מטר?
אני שומע דברים שנראים לי מאוד הזהויים לגבי גודל ומרחק
מה אנחנו עיוורים שצריכים טלוויזיה כה גדולה למרחק כה קצר?
מה לגבי הנושא הבריאותי?
זה לא הורס את העיניים לצפות כך בטלוויזיה?
אני גם ככה עם מספר גבוה במשקפיים
...
פשוט ניסיתי להמחיש עד כמה 32 אינץ' זה קטן למרחק הנ"ל וש-42 יהווה כלי לחווית צפיה (לדעתי) טובה בהרבה.
נתקלתי בלא מעט תגובות של אנשים אשר עברו ממסכי 22 עד 29 אינץ' (CRT כמובן) לצגי LCD בגודל 26 עד 32 אינצ'ים במרחק צפיה הדומה לשלך והצטערו על כך עד מאוד. ההשקעה הכספית יחסית קטנה בין הגדלים הללו והתרומה לחווית הצפיה רבה הרבה יותר.
בסופו של דבר אתה תחליט מה טוב לך כמובן ואנחנו פה בסך הכל רק לעזור ולייעץ מתוך ניסיון והבנה.
Yulz כתב:אבל האם אין פגיעה בעיניים בצפייה בגודל ובמרחק כזה?
ועוד שאלה, עד כמה להערתך יהיה משמעותי ההפסד באיכות כאשר אצפה בתוכן 720P בפלזמה לעומת ה- LCD המקביל שלה?
...
לפי דעתי קיים הבדל בחדות התמונה (לטובת ה-LCD) אבל הוא לא גדול עד כדי כך (אלא אם אתה תחשוב כך מהשוואה שתבצע) שיהווה סיבה לרכוש LCD במקום פלאזמה בזמן שרוב הצפיה היא למעשה בתכני YES.
ממליץ בחום על הפנסוניק היא 100 HZ המסך
32" הכי טוב שראיתי בו כל מקור 37 אידיאלי
אבל ה32 עדיף מבחינת איכות התמונה יש לו
פנל אלפא איכותי מאוד בתחום ה-LCD בצפייה
בתכנים של טלויזיה ה32 ייתן לך תוצאה עדיפה
מסך יפני נדיר בימינו!