התייעצות לגבי מעבר למסך גדול יותר
שלום רב,
לפני כשנה וחצי רכשתי LCD של חברת פיליפס מדגם 9966 (מבך האמבילייט הראשון והיקר של החברה). סה"כ אני מאוד מרוצה, הטלוויזיה בגודל 32" והיא נמצאת אצלי בחדר.
נוצר מצב שבשבוע הקרוב אני אמור לקבל את טלוויזיה 42" Fujicom LCD FJ4201W שהיא FULL HD. יש לציין שמרחק הצפייה שלי מהטלוויזיה הוא כ-3 מטר. ואני ככל הנראה ארכוש בקרוב PS3.
השאלה המתבקשת מה לעשות איתה ?
1). להשאיר אותה אצלי בחדר ואת הפיליפס להעביר לחדר אחר או לנסות למכור.
2). להעביר אותה לחדר אחר בבית (חדר שינה לא סלון).
3). לנסות למכור (הערכת מחיר ריאלית ?)
יום טוב.
לפני כשנה וחצי רכשתי LCD של חברת פיליפס מדגם 9966 (מבך האמבילייט הראשון והיקר של החברה). סה"כ אני מאוד מרוצה, הטלוויזיה בגודל 32" והיא נמצאת אצלי בחדר.
נוצר מצב שבשבוע הקרוב אני אמור לקבל את טלוויזיה 42" Fujicom LCD FJ4201W שהיא FULL HD. יש לציין שמרחק הצפייה שלי מהטלוויזיה הוא כ-3 מטר. ואני ככל הנראה ארכוש בקרוב PS3.
השאלה המתבקשת מה לעשות איתה ?
1). להשאיר אותה אצלי בחדר ואת הפיליפס להעביר לחדר אחר או לנסות למכור.
2). להעביר אותה לחדר אחר בבית (חדר שינה לא סלון).
3). לנסות למכור (הערכת מחיר ריאלית ?)
יום טוב.
שלום ידידי,keyser כתב:1+2 ) זה תלוי רק בך - מה אתה מעדיף - פיליפס 32 או פוג'יקום 42.
3) לא ממליץ למכור. תצטרך למכור ממש בזול כדי להפטר מהמסך, לעומת מחיר הקניה שלך....
לגבי תגובתך, האם יש הצדקה לטלוויזיה FHD בגודל חדר של 12 מ"ר? האם שידורי טלוויזיה רגילים אני אראה בצורה טובה או שהוא ייתן תוצאה ממש ממש גרועה ?
ונניח ואני לא מפסיד עליו כסף במכירה, מה השווי הריאלי שלו כיד שנייה (אבל מכשיר חדש באריזה עם אחריות שנתיים והתקנה ?)