צריך עזרה קטנה עם HARMONY ONE.

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
gshhar פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 655
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

היום קניתי אותו והגדרתי את הפלזמה,רסיבר,DVD ומחשב HTPC.

הגדרתי שכשאני נכנס למצב מסויים למשל YES אז הפלזמה עוברת לערוץ מסויים,הרסיבר גם הוא והממיר נדלק.
הכל בסדר רק מה שאני מגדיר את ה-HTPC אז הפלזמה משום מה לא עוברת למצב HDMI שאליו ה-HTPA מחובר.
שמתי לב שאין בתוכנה של השלט HDMI אז ניסיתי קודם את כל המצבים שיש לי בתוכנה (כל המצבים שהפלזמה עוברת אליהם שכשאני לוחץ על SOURCE) ושזה לא הלך אז פשוט הוספתי INPUT בתוכנה של השלט אבל אז נדפק משהו אחר והפלזמה בכלל לא עברה לכל המצבים שמוגדרים לה,רק הרסיבר עבר,היא פשוט נשארה למשל ב-EXT.1

אין לי מושג מה לעשות ואני כבר מיואש אם תוכלו לפתור לי את הבעיה הזאת אני אודה לכם מאוד.

תודה.

carmonle
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1405
שם מלא: ערן כרמון
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #2 

תתחדש ואל תהיה מיואש שכן בסוף הדברים יפתרו. אני משתמש בלוגיטק 880 כבר כ-3 שנים ופשוט השלטים שלהם מעולים.

לא ברור לי שהבנתי אותך אז אני אנסה לסייע. ההרמוני עובד לפי פעולות לדוגמא צפיה בטלויזיה, DVD, HD שמיעת מוסיקה וכד'.

אתה מגדיר בחשבון שלך בשלב ראשון את הרכיבים ולאחר מכן את הפעולות. לכל סוג פעולה אתה צריך לבחור את ההגדרות המתאימו מבחינת רסיבר, מסך וכד'.
לי בפלזמה יש 3 כניסות (רק אחת מהן תומכת DVI) ובהתאם לחיבור שבשימוש אני מגדיר את הכניסה המתאימה (כיום באמצעות ממתג אני מחבר את הייס HD וה-DVD בחיבור HDMI ל-DVI).
באם המסך שלך מוגדר ברשימת הרכיבים (הדגם הנכון) ויש לו יכולת HDMI אז צריכה אפשרות תצוגה זו להופיע אצלך לבחירה במידה ולא מציע שתפנה לתמיכה של לוגיטק טלפונית, הם עוזרים ופותרים בעיות. היתכן ששגית בבחירת דגם המסך או הגדרת הכניסה הנכונה המתאימה ל-HDMI

בהצלחה

ערן

gshhar פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

בשלב ראשון הגדרתי את הרכיבים שלי (פלזמה,רסיבר,DVD,מדיה סנטר).
כל הדגמים המדוייקים הופיעו לי ולא טעיתי בהם..
לצפייה ב-YES הגדרתי פעולות למשל שהטלויזיה תידלק על AV,הרסיבר VIDEO1 והממיר והכל יצא טוב.
עכשיו המדיה סנטר מחובר ל-HDMI באמצעות HDMI ל-DVI.
עכשיו בפלזמה,כשאני מעביר מצבים בכפתור של הפלזמה המקורי (כפתור SOURCE) אז אני עובר בין המצבים הבאים:AV,S_VIDEO,COMPONENT,HDMI,EXT.1,EXT.2
עכשיו יש לי תמיד את כל המצבים האלו מלבד ה-HDMI שמופיע לי רק את המחשב HTPC דלוק.

יכול להיות שזו מקור הבעיה ?

תודה.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #4 

פנה לשרות הטכני של Logitech דרך האתר שלהם ובקש שיוסיפו input ל HDMI בבסיס הנתונים של המסך שלך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

carmonle
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1405
שם מלא: ערן כרמון
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #5 

gshhar כתב:בשלב ראשון הגדרתי את הרכיבים שלי (פלזמה,רסיבר,DVD,מדיה סנטר).
כל הדגמים המדוייקים הופיעו לי ולא טעיתי בהם..
לצפייה ב-YES הגדרתי פעולות למשל שהטלויזיה תידלק על AV,הרסיבר VIDEO1 והממיר והכל יצא טוב.
עכשיו המדיה סנטר מחובר ל-HDMI באמצעות HDMI ל-DVI.
עכשיו בפלזמה,כשאני מעביר מצבים בכפתור של הפלזמה המקורי (כפתור SOURCE) אז אני עובר בין המצבים הבאים:AV,S_VIDEO,COMPONENT,HDMI,EXT.1,EXT.2
עכשיו יש לי תמיד את כל המצבים האלו מלבד ה-HDMI שמופיע לי רק את המחשב HTPC דלוק.

יכול להיות שזו מקור הבעיה ?

תודה.
...
אתה צריך להגדיר פעילות נוספת שנקראת מדיה סנטר ולהפנות לכניסת ה-DVI (תבדוק איזו כניסה תומכת ב-DVI בחוברת של המסך. אצלי במסך NEC XR3 יש 3 כניסות וה-DVI מטפל ב-YesHD וב-DVD כניסה HD3, המקס מופנה לכניסת קומפוננט כניסה HD1 - שימוש בטרנסקודר), לדעתי ההגדרה שגויה בהפניה בפעילות המדיה סנטר, אתה צריך להגדיר את המצב המתאים לצורכי השמע, מסך וכד' כפעילות נפרדת.

ערן

gshhar פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

יש לי בעיה מסויימת.

שמתי לב שבחרתי בדגם הלא נכון,יש לי את הסמסונג PS42Q7HS ובחרתי ב-PS42Q7.
עכשיו אין לי את כל ה-INPU'ים הנכונים אבל זה עובד לי טוב,למשל היס מוגדר בטלויזיה על AV אבל בדגם של הפלזמה שבחרתי אין לי AV אלא AV1 AV2 AV3 אז עשיתי ניסויים ובסוף יצא ש-AV3 זה AV אבל את ה-HDMI אני לא מוצא למרות שניסיתי את כל המצבים.
עכשיו כשאני בוחר בדגם הנכון של הפלזמה אני מגדיר בדיוק את אותם ההגדרות אבל הטלויזיה פשוט לא נדלקת ואם היא נדלקת היא לא עוברת למצב הנכון ואני יסביר:
אם אני בוחר הדגם הנכון אז אצלי בפלזמה יש AV,SVIDEO,EXT1,EXT2,HDMI,COMPONENT אבל איך שאני מוסיף אותה בתוכנה אני רואה רק את ה-EXT1 ו-EXT2 ואם אני מוסיף ידני את השאר זה פשוט לא עובד וכמו שהזכרתי מקודם הטלויזיה לא מחליפה מצבים למרות שאני גם משתמש בכפתור ה-HELP.

תודה.

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”