המלצה ל Tuner פשוט
שלום, יש לי מערכת סטריאו עם מגבר ו CD של NAD (מסדרת BEE), ורמקולים של מוניטור אודיו. הייתי רוצה להוסיף למערכת טיונר רדיו פשוט, לאו דווקא ברמתם של ה CD והמגבר, ולאו דווקא במחירם. אני לא מאזין לרדיו הרבה כמו שאני מאזין לדיסקים ולמוזיקה משלי, אז מה שחשוב זה שיהיה פשוט, סולידי ויעשה את העבודה. אני מוכן להשקיע בסביבות 500 שקלים. לא מצאתי הרבה מידע בתחום הטיונרים כמו שמצאתי על שאר רכיבי המערכת, אז אני פונה אליכם.
אשמח לקבל המלצות, גם על יד שניה (אולם אני נוטה להעדיף מוצר חדש.)
תודה מראש.
תודה מראש.
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
לא נראה לי שתשיג טיונר חדש ב-500 שקל. להערכתי הטיונר הזול ביותר הוא של שרווד ותוכל למצוא אותו אצל ס.ג. www.sge.co.il
אבל אני מעריך שמחירו סביב 800-900.
אם אתה לא רוצה להוציא יותר מ-500, אז רק ביד שניה. להמליץ קשה כי ההיצע בישראל קטן מאד, אבל באופן כללי כל טיונר של חברה יפנית מוכרת יעשה את העבודה. ב-ebay למשל תוכל למצוא מציאות שאפילו עם משלוח לארץ לא יעלו יותר מ-100 -120 דולר.
אבל אני מעריך שמחירו סביב 800-900.
אם אתה לא רוצה להוציא יותר מ-500, אז רק ביד שניה. להמליץ קשה כי ההיצע בישראל קטן מאד, אבל באופן כללי כל טיונר של חברה יפנית מוכרת יעשה את העבודה. ב-ebay למשל תוכל למצוא מציאות שאפילו עם משלוח לארץ לא יעלו יותר מ-100 -120 דולר.
eBay יכול להיות אופציה טובה דווקא... אני מניח שהוא מלא בדברי "וינטאג'", וכאחד שאוהב כאלה בכמה תחומים, זה יכול להיות נחמד גם בסטריאו (למרות שזה מוסיף גם גורם סיכון כשזה בא מאיביי.)
אז כמו שאמרתי אשמח להמלצות ביד שניה, גם בארץ וגם באיביי, או כיוון כללי פחות או יותר.
אז כמו שאמרתי אשמח להמלצות ביד שניה, גם בארץ וגם באיביי, או כיוון כללי פחות או יותר.
- dragon
- חבר פעיל מאוד

אם אתה מעדיף וינטג', סביר להניח שיהיה יקר יותר לשלוח אותו לארץ כי הטיונרים הללו גדולים וכבדים יותר. אם אתה לא מחפש טיונר אודיופילי - שזה מה שהבנתי - אתה יכול להסתפק גם במשהו דיגיטלי, קומפקטי וקל יותר. דיגיטלי לא במובן של DAB - זה ברור אני מניח, אלא כזה עם תצוגה דיגיטלית (שים לב שיש כאלה, בעיקר באנגליה, המכנים היום את הטיונרים הדיגיטליים-הישנים בשם "אנלוגי", כדי לבדלם מה-DAB ושות').
אגב, גם וינטג' זה לא בהכרח אודיופילי.
אגב, גם וינטג' זה לא בהכרח אודיופילי.
- dragon
- חבר פעיל מאוד

עוד אגב: דיגיטלי זה לא בהכרח נחות - יש טיונרים דיגיטליים חבל"ז, אבל הם יעלו אפילו דרך ebay יותר מהתקציב שלך...
בכל אופן, הייתי מציע לך קודם כל לסרוק את הלוחות בארץ, ואם משהו נראה לך מעניין/מתאים - זרוק פה שאלה ונייעץ לך לפי ידיעתנו. אם לא מצאת כלום, או שמצאת וקיבלת המלצה לא לקנות - עבור לסרוק את ebay וכנ"ל - דווח על מימצאיך לקבלת חוות דעת.
אפשרות נוספת - חנויות יד שניה ואפילו שוק הפישפשים, לעתים דווקא יש שם מציאות.
בכל אופן, הייתי מציע לך קודם כל לסרוק את הלוחות בארץ, ואם משהו נראה לך מעניין/מתאים - זרוק פה שאלה ונייעץ לך לפי ידיעתנו. אם לא מצאת כלום, או שמצאת וקיבלת המלצה לא לקנות - עבור לסרוק את ebay וכנ"ל - דווח על מימצאיך לקבלת חוות דעת.
אפשרות נוספת - חנויות יד שניה ואפילו שוק הפישפשים, לעתים דווקא יש שם מציאות.
- nirses
- חבר ותיק

- תגובות: 1143
- שם מלא: ניר שמשון
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
דרך אגב - כל רסיבר וינטג' יד שניה שתוכל להשיג במחירים של החל מ - 250שח' ומעלה יכול להתאים לחלוטין לצרכיך ואפילו לספק איכות צליל סבירה פלוס . כל מה שאתה צריך הוא לחבר אותו למגבר שלך מיציאת "טייפ מוניטור" ברסיבר שתקנה לכניסה פנויה כלשהי במגבר שיש לך כרגע בבית . בהצלחה .
לו הייתי רוטשילד ...
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
ממליץ לך לחפש כזה,למשל..ולוודא שהוא תקין ושהוא "מאופס" כמו שצריך.
-
- טיונר אנלוגי משובח של סאנסוי,וזה עוד נחשב
דגם נמוך! המגבר הקטן שבתמונה הוא מסידרה
אחרת..
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
שלחתי לך ה.פ.RT כתב:שלום, יש לי מערכת סטריאו עם מגבר ו CD של NAD (מסדרת BEE), ורמקולים של מוניטור אודיו. הייתי רוצה להוסיף למערכת טיונר רדיו פשוט, לאו דווקא ברמתם של ה CD והמגבר, ולאו דווקא במחירם. אני לא מאזין לרדיו הרבה כמו שאני מאזין לדיסקים ולמוזיקה משלי, אז מה שחשוב זה שיהיה פשוט, סולידי ויעשה את העבודה. אני מוכן להשקיע בסביבות 500 שקלים. לא מצאתי הרבה מידע בתחום הטיונרים כמו שמצאתי על שאר רכיבי המערכת, אז אני פונה אליכם.
תודה מראש....
ה AMC שביד שניה מעולה ואני אומר מניסיון כי גם לי יש כזה !
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.