בדיקת פורמטי סאונד
-
Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
שלום,
בשעה טובה סיימתי להרכיב את ה HTPC החדש ולחבר אותו ל Kuro 508XD.
המחשב מוציא סאונד על גבי סיב אופטי, המתחבר לרסיבר Onkyo SR605.
אני מעוניין להריץ מהמחשב קבצי סאונד בפורמטים שונים (DTS על גווניו השונים, DD וכו') כדי לראות שכולם מזוהים כמו שצריך ע"י הרסיבר. כמו כן אני מחפש קובץ בדיקה כדי לראות שאכן מה שהמחשב משדר מועבר ומופרד נכון לכל 5.1 הרמקולים.
היכן אני יכול למצוא קבצים כאלו?
תודה!
בשעה טובה סיימתי להרכיב את ה HTPC החדש ולחבר אותו ל Kuro 508XD.
המחשב מוציא סאונד על גבי סיב אופטי, המתחבר לרסיבר Onkyo SR605.
אני מעוניין להריץ מהמחשב קבצי סאונד בפורמטים שונים (DTS על גווניו השונים, DD וכו') כדי לראות שכולם מזוהים כמו שצריך ע"י הרסיבר. כמו כן אני מחפש קובץ בדיקה כדי לראות שאכן מה שהמחשב משדר מועבר ומופרד נכון לכל 5.1 הרמקולים.
היכן אני יכול למצוא קבצים כאלו?
תודה!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
Trip,
ממליץ פשוט על רכישה או השגה של דיסקי הדגמה של DTS, יש לא מעט כאלה, ולעיתים אם תכתוב לחברה הם יכולים לשלוח לך בדואר.
ממליץ פשוט על רכישה או השגה של דיסקי הדגמה של DTS, יש לא מעט כאלה, ולעיתים אם תכתוב לחברה הם יכולים לשלוח לך בדואר.
-
Trip
- חבר פעיל במיוחד

MartinHSabag כתב: אנחנו לא תומכים או מעודדים פעולות לא חוקיות....
לא ניסיתי לרמוז על פעילות לא חוקית.
קבל את התנצלותי אם זה מה שהשתמע מדברי.
הנחתי שאם חברה מוכנה למסור את הדיסקים האלה לכל דורש בתערוכות ושולחת אותם לחנויות מתמחות, הם לא מוגנים (ברמת הדיסק) בזכויות יוצרים. כמובן שכל יצירה בתוכם כן מוגנת (וגם בד"כ רשום את זה על הדיסק). אני מניח שזה חוקי להעלות תוכן שמחולק בחינם אל הרשת.
תודה, אני אנסה לפנות לחברות וגם לחפש דיסקים כאלו לרכישה בארץ.oferlaor כתב:Trip,
ממליץ פשוט על רכישה או השגה של דיסקי הדגמה של DTS, יש לא מעט כאלה, ולעיתים אם תכתוב לחברה הם יכולים לשלוח לך בדואר....
-
Trip
- חבר פעיל במיוחד

הכוונה שלי כפולה - גם לראות שכל הרמקולים מזוהים כמו שצריך והכל מחובר ותקין, וגם להשיג דיסק הדגמה שמנצל את מלוא יכולת הרסיבר מבחינת פענוח. בגלל זה אני מחפ כמה וכמה פורמטים שונים כדי לראות שאכן כולם מושמעים כמו שצריך ושכל החלקים בשרשרת (מחשב HTPC--> רסיבר --> רמקולים) עובדים יחד.
חשוב לי במיוחד לראות שאכן הרסיבר (אונקיו 605) יזהה נכון ושהמחשב ישלח כמו שצריך את כל הפורמטים.
חשוב לי במיוחד לראות שאכן הרסיבר (אונקיו 605) יזהה נכון ושהמחשב ישלח כמו שצריך את כל הפורמטים.