רעש סטטי בפטיפון
קודם כל אני חדש פה אז שלום לכולם
יש לי שאלה שאולי תיראה קצת טיפשית לרובכם אבל מה יש לי להפסיד...
חברים קנו לי פטיפון וחיברתי אותו למערכת שאליו היה מחובר הפטיפון הישן.
שני הפטיפונים עשו קצת רעש סטטי מעצבן כזה (גם כשהתקליט מנגן וגם כשלא- כל עוד הפטיפון דלוק). העברתי היום את הפטיפון לרסיבר ורמקולים אחרים וגם שם זה עשה את הרעש הסטטי הזה. השאלה שלי היא בעצם האם זהו רעש טבעי שקיים בכל הפטיפונים?
תודה מראש
יש לי שאלה שאולי תיראה קצת טיפשית לרובכם אבל מה יש לי להפסיד...
חברים קנו לי פטיפון וחיברתי אותו למערכת שאליו היה מחובר הפטיפון הישן.
שני הפטיפונים עשו קצת רעש סטטי מעצבן כזה (גם כשהתקליט מנגן וגם כשלא- כל עוד הפטיפון דלוק). העברתי היום את הפטיפון לרסיבר ורמקולים אחרים וגם שם זה עשה את הרעש הסטטי הזה. השאלה שלי היא בעצם האם זהו רעש טבעי שקיים בכל הפטיפונים?
תודה מראש
החדש הוא של sherwood PM-9805
אני לא חושב שיש לי ממנו יציאת הארקה (אני לא מבין גדול בפטיפונים, הישן היה של אח שלי shneider 2751 וגם ממנו לא נראה לי שיש יציאת הארקה).
בהנחה שאין לי אחת כזאת, האם ניתן לקנות ולחבר אותה אל הפטיפון?
אני לא חושב שיש לי ממנו יציאת הארקה (אני לא מבין גדול בפטיפונים, הישן היה של אח שלי shneider 2751 וגם ממנו לא נראה לי שיש יציאת הארקה).
בהנחה שאין לי אחת כזאת, האם ניתן לקנות ולחבר אותה אל הפטיפון?
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
ההארקה זה חוט יחיד שאמור לצאת מאחורי הפטיפון והסתיים בנעל כבל (בצורת "U"). אגב, גם הכבל הכפול של ה-RCA אמור לצאת משם. אתה טוען שחיברת אותו עם כבלים שהיו לך? מה בדיוק יש בצד האחורי של הפטיפון - רק קונקטורים (שקעים), או שיוצאים משם כבלים?
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
וווואלה... ה GND זה הארקה שלך!
אתה צריך לחבר כבל משם ישירות אל חיבור ה GND ברסיבר שלך מאחור. יש שם מחבר מיוחד, בדר"כ מתברג, בסמוך לכניסה לפטיפון. זה אמור לפתור לך את הבעיה של הרעש.
אני בטוח שהפטיפון הגיע גם עם כבל כזה באריזה. חפש אותו טוב, אולי בתוך ה MANUAL שלו...
אתה צריך לחבר כבל משם ישירות אל חיבור ה GND ברסיבר שלך מאחור. יש שם מחבר מיוחד, בדר"כ מתברג, בסמוך לכניסה לפטיפון. זה אמור לפתור לך את הבעיה של הרעש.
אני בטוח שהפטיפון הגיע גם עם כבל כזה באריזה. חפש אותו טוב, אולי בתוך ה MANUAL שלו...
חיפשתי... אין שם כבל כזה, ברסיבר יש את הGND הזה (למרות שהרסיבר עצמו מחובר לחשמל בתקע רגיל ולא עם שלושה פינים כאלה שיוצאים ממנו אל השקע. יש קשר בכלל?).
בכל מקרה, זה כבל שאני אצטרך לחפש בחנויות מסוימות או שיהיה את זה בכל חנות חשמל?
בכל מקרה, זה כבל שאני אצטרך לחפש בחנויות מסוימות או שיהיה את זה בכל חנות חשמל?
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אם לא קיבלת כבל עם הפטיפון, קודם כל תתקשר ליבואן www.sge.co.il ותברר אם צריך להיות כבל כזה באריזה. אם כן, תאמר להם שזה חסר ובקש שיתנו לך אחד כזה. לדעתי הם יסכימו. אם הכבל הזה לא מסופק אף פעם עם הפטיפון, בקש בכל זאת אם הם יכולים לתת לך כזה (אפילו במחיר סמלי). אם אין להם, או שהמחיר מופרז, גרד מאיפשהו איזה חוט חשמל גמיש (רב גידי) באורך שיספיק, וחבר אותו בין אותו בורג GND בפטיפון לבורג הדומה ברסיבר ואתה מסודר. זה לא חייב להיות כבל אודיופילי, רק משהו שיצור חיבור חשמלי.