איך אני יכול לראות תכנים של 720P מהלפטופ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
החיבור הכי איכותי שיש ללפטופ שלך זה VGA. את הסאונד תחבר מיציאת האזניות.
מבחינת תוכנה, בשביל להציג קבצי MKV מומלץ להתקין Haali Matroska Splitter + FFDShow Tryouts. נגן מומלץ - BSPlayer.
תכנים בחינם ניתן להשיג מאימיול וביטורנט.
מבחינת תוכנה, בשביל להציג קבצי MKV מומלץ להתקין Haali Matroska Splitter + FFDShow Tryouts. נגן מומלץ - BSPlayer.
תכנים בחינם ניתן להשיג מאימיול וביטורנט.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
ואם הלפטופ הוא מדגם T61, האם מחשב זה לא יחנק?
במידה ואין לי אפשרות להוריד תוכנות כלשהם למחשב האם ניתן לצפות בתכנים ללא הורדת תוכנה כלשהי?
אשמח גם לקבל לינק לכבל מתאים.
כמו כן מה לגבי השאלה שגם אותי מטרידה שאני מנסה להוריד תכנים MKV שגדולים מ-1.5 ולא קורה כלום?
במידה ואין לי אפשרות להוריד תוכנות כלשהם למחשב האם ניתן לצפות בתכנים ללא הורדת תוכנה כלשהי?
אשמח גם לקבל לינק לכבל מתאים.
כמו כן מה לגבי השאלה שגם אותי מטרידה שאני מנסה להוריד תכנים MKV שגדולים מ-1.5 ולא קורה כלום?
- יוני_א
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 848
- שם מלא: יוני
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
בעקרון, אתה יכול להתקין תוכנה אחת שתראה את כל הסרטים ללא צורך בהתקנת קודקים - VLC. אבל היא דורשת יותר משאבים מהצגה בעזרת הקודקים המתאימים. לגבי כבל - כל כבל VGA אל VGA יתאים. אם יש לך את ה DOCKING STATION של המחשב, אתה יכול לקבל אות DVI, ואז להמיר אותו ל HDMI למשל.
הDocking Station נשאר בעבודה.
בכל מקרה אני אקנה כבל VGA מחר כי כשאני צורב דברים לדיסק ורואה דרך הדיוידי אני רואה פחות טוב מאשר ראיתי בסוני 29 טריניטרון שהייתה לי בסלון.
עידן, אתה צודק! זה באמת תלוי בגודל ולא בסיומת האימיול כותב הודעה למטה שאי אפשר להוריד קבצים מעל 4 ג'יגה טציע לעבור לNTFS.
ההארד דיסק שלי באמת מפורמט לFAT32, האם בשביל להוריד קבצים מעל 4 ג'יגה אני צריך לפרמט את המחשב לNTFS???
אני אנסה לראות אם הלפטופ מחזיק מעמד עם MKV אחרי שאני סוף סוף אצליח להוריד קובץ כזה.
תודה לעוזרים.
בכל מקרה אני אקנה כבל VGA מחר כי כשאני צורב דברים לדיסק ורואה דרך הדיוידי אני רואה פחות טוב מאשר ראיתי בסוני 29 טריניטרון שהייתה לי בסלון.
עידן, אתה צודק! זה באמת תלוי בגודל ולא בסיומת האימיול כותב הודעה למטה שאי אפשר להוריד קבצים מעל 4 ג'יגה טציע לעבור לNTFS.
ההארד דיסק שלי באמת מפורמט לFAT32, האם בשביל להוריד קבצים מעל 4 ג'יגה אני צריך לפרמט את המחשב לNTFS???
אני אנסה לראות אם הלפטופ מחזיק מעמד עם MKV אחרי שאני סוף סוף אצליח להוריד קובץ כזה.
תודה לעוזרים.
קניתי כבל VGA והורדתי דמו של סמסונג ורואים פשוט פצצה, חבל על הזמן.
רואים אבל פסים שחורים למעלה ולמטה, יש דרך למתוח את התמונה שתמלא את המסך או שנגזר עליי לראות ככה?
רואים אבל פסים שחורים למעלה ולמטה, יש דרך למתוח את התמונה שתמלא את המסך או שנגזר עליי לראות ככה?
נערך לאחרונה על ידי עומר78 ב 31/05/2008 23:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
- eladts
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- שם מלא: אלעד צור
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
באיזה רזולוציה המחשב הנייד נמצא כשהוא משדר לטלויזיה? אם הוא חושב שהוא ברזולציה של מסך 4:3 אפילו שהמסך 16:9, יהיו פסיםשחורים ותקבל תמונה מעוותת בחומר של 16:9. הפתרון לזה הוא לשנות את הרזולוציה לרזולוציה ביחס 16:9. אם הדריבר של כרטיס המסך לא מאפשר זאת, יש את התוכנה POWERSTRIP שתועיל. אם הרזולציה מתאימה למסך ואתה בכ"ז רואה פסים שחורים, סימן שהסרט ביחס רחב יותר (בד"כ בסרטים קולנועיים, נדיר מאוד בסדרות) וככה הוא אמור להראות. כל מתיחה אן ZOOM יגרמו לעיוות או איבוד חלק מהתמונה.
עומר78 כתב:קניתי כבל VGA והורדתי דמו של סמסונג ורואים פשוט פצצה, חבל על הזמן.
עדיין לא מצאתי דרך להוריד את הMKV אבל תהיו בטוחים שאני אעבוד על זה כל השבוע עד שאני אצליח....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כן, זוהי רזולוציה של 4:3, אבל אם זוהי הרזולוציה הטבעית של הטלוויזיה, מומלץ מאוד להישאר על הרזולוציה הזו.
לנגנים כמו ה-BSPlayer יש אפשרות למתוח את התמונה (נקרא Anamorphic), כך שתראה בפרופורציה הנכונה במסך שלך, שיש לו פיקסלים מלבניים. כמו כן, ניתן לעשות מתיחת תמונה גם דרך הגדרות ה-Resize ב-FFDShow.
לנגנים כמו ה-BSPlayer יש אפשרות למתוח את התמונה (נקרא Anamorphic), כך שתראה בפרופורציה הנכונה במסך שלך, שיש לו פיקסלים מלבניים. כמו כן, ניתן לעשות מתיחת תמונה גם דרך הגדרות ה-Resize ב-FFDShow.
תודה.
הרזולוציה של הסרט לפי מה שכתוב בפרטים של הקובץ היא 1280x720 . לא עדיף לי לעבוד ברזולוציה כזאת במחשב?
אם כן אז יש אפשרות להגדיר את הרזולוציה בהגדרות או שיש רק את המצבים הקבועים שהוא מאפשר לי? (1280x1024, 1024x768 וכו')
עדיין לא מצאתי דרך להוריד קבצים מעל 4 ג'יגה... ביוטרונט הווא מתחיל עבוד עליו ואז כותב שאין מספיק מקום ובאימיול הוא ישר נותן הודעה שאין מקום. בארד דיסק יש מספיק מקום אז זה כנראה באמת בגלל הפירמוט של מערכת ההפעלה. מישהו מכיר דרך לעקוף את זה בלי לפרמט את המחשב?
הרזולוציה של הסרט לפי מה שכתוב בפרטים של הקובץ היא 1280x720 . לא עדיף לי לעבוד ברזולוציה כזאת במחשב?
אם כן אז יש אפשרות להגדיר את הרזולוציה בהגדרות או שיש רק את המצבים הקבועים שהוא מאפשר לי? (1280x1024, 1024x768 וכו')
עדיין לא מצאתי דרך להוריד קבצים מעל 4 ג'יגה... ביוטרונט הווא מתחיל עבוד עליו ואז כותב שאין מספיק מקום ובאימיול הוא ישר נותן הודעה שאין מקום. בארד דיסק יש מספיק מקום אז זה כנראה באמת בגלל הפירמוט של מערכת ההפעלה. מישהו מכיר דרך לעקוף את זה בלי לפרמט את המחשב?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אין צורך או טעם לשנות רזולוציה כי רזולוציית המסך שלך היא 1024 על 768. רזולוציה גבוהה יותר לא תוסיף פיקסלים למסך כבמטה קסם. תן למחשב לעשות את ה-Resize הדרוש, הוא יעשה לך את העבודה באיכות הכי טובה.
כנראה שההארד דיסק שלך מפורמט ב-FAT32, שהבעייה בו היא מגבלה של עד 4 ג'יגה לקובץ. תצטרך לפרמט אותו ב-NTFS בשביל תמיכה בקבצים גדולים יותר. אם אתה מתבאס מלהתקין את כל התוכנות מחדש, אז תקנה הארד דיסק נוסף, חיצוני או פנימי, ותפרמט רק אותו ב-NTFS.
כנראה שההארד דיסק שלך מפורמט ב-FAT32, שהבעייה בו היא מגבלה של עד 4 ג'יגה לקובץ. תצטרך לפרמט אותו ב-NTFS בשביל תמיכה בקבצים גדולים יותר. אם אתה מתבאס מלהתקין את כל התוכנות מחדש, אז תקנה הארד דיסק נוסף, חיצוני או פנימי, ותפרמט רק אותו ב-NTFS.