החלטה לגבי מקרן שייקנה בייבוא אישי
שלום רב,
בזמנו רציתי לייבא מקרן ומשום מה החלטתי להקפיא את זה קצת.
עכשיו,עם שער הדולר הנמוך במיוחד(3.26 כמדומני) החלטתי שזה זמן טוב לייבא אחד כזה.
אז כמה שאלות,וכמה פרטים.
בתור התחלה,המקרן יוצא מעל למיטה שלי,ומשם הוא יקרין על קיר לבן(בשלב זה לא אקנה מסך...).
המרחק הוא 4 מטר ושטח הקיר שניתן יהיה להקרין עליו הוא 130*160 ס"מ.
(יש אפשרות שגם אעיף את טלויזית הCRT שלי ואז "ארוויח" עוד איזה 50 ס"מ,כלומר השטח יכול להיות 160 ברוחב,180 באורך).
לגבי DLP -טרם יצא לי לצפות בטכנלוגיה הזאת,אך לא אמורה להיות בעיה עם כאבי ראש ושאר הירקות (תופעת הקשתות זה נקרא?).
אין לי צורך במקרן FULL HD,ולכן אני רוצה מקרן 720 וראיתי כמה ....(אגב,התקציב הוא 1000$ לפני מסים/משלוח).
האופציות הן:
1.Mitsubishi HC 1500 שעולה 819$
2.Optoma HD 72 שעולה 999$
3.Optoma HD 70 שעולה 999$(אגב, מה ההבדלים בין ה70/72?)
עוד כמה שאלות...
האם ניתן לבקש מB&H שייבדקו את המקרן טרם שליחתו ארצה?
כיצד ניתן לשלוח אותו?האם שירות MUSTOP יעשה את העבודה ?האם יש דרך אחרת?
לגבי ביטוח-יש המלצות לביטוח מיוחד כלשהוא?(של המנורה/משלוח)
המיצו דרך MUSTOP אמור לעלות 1120$ כולל הכל(מס-250$,שילוח 52$)...נראה לי אופציה זולה יחסית...
אשמח לטיפים/תשובות בנושא.
תודה ויום טוב
אגב,האם באותה הזדמנות שווה לי לקנות מתקן תליה לקיר/כבלים מסויימים?(אני מניח שבחו"ל העסק יותר זול....)
בזמנו רציתי לייבא מקרן ומשום מה החלטתי להקפיא את זה קצת.
עכשיו,עם שער הדולר הנמוך במיוחד(3.26 כמדומני) החלטתי שזה זמן טוב לייבא אחד כזה.
אז כמה שאלות,וכמה פרטים.
בתור התחלה,המקרן יוצא מעל למיטה שלי,ומשם הוא יקרין על קיר לבן(בשלב זה לא אקנה מסך...).
המרחק הוא 4 מטר ושטח הקיר שניתן יהיה להקרין עליו הוא 130*160 ס"מ.
(יש אפשרות שגם אעיף את טלויזית הCRT שלי ואז "ארוויח" עוד איזה 50 ס"מ,כלומר השטח יכול להיות 160 ברוחב,180 באורך).
לגבי DLP -טרם יצא לי לצפות בטכנלוגיה הזאת,אך לא אמורה להיות בעיה עם כאבי ראש ושאר הירקות (תופעת הקשתות זה נקרא?).
אין לי צורך במקרן FULL HD,ולכן אני רוצה מקרן 720 וראיתי כמה ....(אגב,התקציב הוא 1000$ לפני מסים/משלוח).
האופציות הן:
1.Mitsubishi HC 1500 שעולה 819$
2.Optoma HD 72 שעולה 999$
3.Optoma HD 70 שעולה 999$(אגב, מה ההבדלים בין ה70/72?)
עוד כמה שאלות...
האם ניתן לבקש מB&H שייבדקו את המקרן טרם שליחתו ארצה?
כיצד ניתן לשלוח אותו?האם שירות MUSTOP יעשה את העבודה ?האם יש דרך אחרת?
לגבי ביטוח-יש המלצות לביטוח מיוחד כלשהוא?(של המנורה/משלוח)
המיצו דרך MUSTOP אמור לעלות 1120$ כולל הכל(מס-250$,שילוח 52$)...נראה לי אופציה זולה יחסית...
אשמח לטיפים/תשובות בנושא.
תודה ויום טוב
אגב,האם באותה הזדמנות שווה לי לקנות מתקן תליה לקיר/כבלים מסויימים?(אני מניח שבחו"ל העסק יותר זול....)
תופעת הקשתות לא קשורה לאמונה
אתה חייב לבדוק האם זה מפריע לך או לא, יחד עם זאת ומתוך ניסיון אישי, לא הייתי מתקין מקרן LCD בחדר שינה, מכיוון שהמקרנים הללו מאוד רגישים לאבק וחדר שינה הוא מקום מלא אבק.
את המקרן הראשון שלי (לפני יותר מ-10 שנים) התקנתי בחדר שינה, וכל כמה חודשים הייתי צריך לנקות את הפאנל הפנימי (לא הייתי ממליץ לעשות את זה לבד במידה ואין לך חוש טכני ו-2 ידיים טובות
)
בנוגע לאופציית הבחירה, הייתי ממליך לך לבצע חיפוש באתר ובפורום (יש הרבה מאוד מה לקרוא) ומעבר לכך יש את http://www.projectorcentral.com
ואת http://www.projectorreviews.com
בהצלחה
אתה חייב לבדוק האם זה מפריע לך או לא, יחד עם זאת ומתוך ניסיון אישי, לא הייתי מתקין מקרן LCD בחדר שינה, מכיוון שהמקרנים הללו מאוד רגישים לאבק וחדר שינה הוא מקום מלא אבק.
את המקרן הראשון שלי (לפני יותר מ-10 שנים) התקנתי בחדר שינה, וכל כמה חודשים הייתי צריך לנקות את הפאנל הפנימי (לא הייתי ממליץ לעשות את זה לבד במידה ואין לך חוש טכני ו-2 ידיים טובות
בנוגע לאופציית הבחירה, הייתי ממליך לך לבצע חיפוש באתר ובפורום (יש הרבה מאוד מה לקרוא) ומעבר לכך יש את http://www.projectorcentral.com
ואת http://www.projectorreviews.com
בהצלחה
אתה חייב לבדוק מה הזום של המקרן שאתה רוצה לקנות מכיוון שהמרחק של 4 מטר והקרנה על רוחב של 160 ס"מ יכול להיות בעייתי למקרנים שאין להם זום . (למשל ל אופטומה HD65 שהוא המחליף של ה HD70)
אלא אם אין לך בעיה להתקין את המקרן קרוב יותר לקיר (שיתלה מהתיקרה אבל רחוק מהקיר האחורי).
אני אמור לקבל ביום ראשון מקרן של אופטומה HD65 . הכל כולל הכל (משלוח ומיסים) עלה 4700 ש"ח.
מנסיון, אל תסמוך על החישובים של מאסטופ באינטרנט למישלוח מוצרים. לרוב זה יותר יקר .
תשלח דרך B&H ישירות לארץ.
אלא אם אין לך בעיה להתקין את המקרן קרוב יותר לקיר (שיתלה מהתיקרה אבל רחוק מהקיר האחורי).
אני אמור לקבל ביום ראשון מקרן של אופטומה HD65 . הכל כולל הכל (משלוח ומיסים) עלה 4700 ש"ח.
מנסיון, אל תסמוך על החישובים של מאסטופ באינטרנט למישלוח מוצרים. לרוב זה יותר יקר .
תשלח דרך B&H ישירות לארץ.
תזמין מB&H. יש להם גם אפשרות לקנות אחריות בינלאומית ל3/5 שנים. אחרי שיחה ארכה עם נציגי השרות של החברת NEW שמספקת את האחריות הבנתי שבמקרה של תקלה את מתקשר אליהם למספר חינם שלהם והום מסבירים לך מה לעשות. לאחר עוד קצת לחץ הוצאתי מהנציג שהם בעצם שולחים אותך לאיזה מעבדה שאתה רוצה בארץ וכל תיקון עד עלות המכשים הם משלמים אחרי הצגת חשבונית. אם התיקון יקר יותר מהמכשיר הם שולחים חדש.
לB&H יש גם שירות משלוחים לארץ. משלוח מקרן עולה בסביבות ה100$. דרך אגב האחריות הבנלאומית היא גם ביטוח למשלוח ומכסה כל נזק חוץ מגניבה. כולל של נפילה מהתקנה לא נכונה.
לB&H יש גם שירות משלוחים לארץ. משלוח מקרן עולה בסביבות ה100$. דרך אגב האחריות הבנלאומית היא גם ביטוח למשלוח ומכסה כל נזק חוץ מגניבה. כולל של נפילה מהתקנה לא נכונה.
הזמנת מקרן מחו"ל
שלום חברי
אני גם הרבה זמן חושב על מקרן הראשון שלי. על סמך אתר ProjectCentral.com ערכתי טבלת השוואות מקריני 720p, כולל חישוב משלוח לפי חישוב של Mustop.
אני ראיתי המלצות על 3 מקרנים באזור 800$ (מחיר בebay, ולא באתר).
א. Optoma HD65
ב. Benq W500
ג. Sony BRAVI VPL-AW10
לפי חישובים בMustop יוצא ל משלוח כולל מסים כ- 300$ עבור מקרנים אלה.
השאלות שלי:
1). איזה מקרן בין אלה עדיף?
2). האם החישוב של mustop הוא נכון?
3). האם כדי לקנות בB&H ולא בEbay.
בebay ב200$ פחות מאשר בB&H.
dondi היקר,
כמה עלה Optoma HD65 בחו"ל וכמה עלה המשלוח?
מאיפה נובע הפרש של 1000 ש"ח בעלות המקרן?
בתודה
יאן
אני גם הרבה זמן חושב על מקרן הראשון שלי. על סמך אתר ProjectCentral.com ערכתי טבלת השוואות מקריני 720p, כולל חישוב משלוח לפי חישוב של Mustop.
אני ראיתי המלצות על 3 מקרנים באזור 800$ (מחיר בebay, ולא באתר).
א. Optoma HD65
ב. Benq W500
ג. Sony BRAVI VPL-AW10
לפי חישובים בMustop יוצא ל משלוח כולל מסים כ- 300$ עבור מקרנים אלה.
השאלות שלי:
1). איזה מקרן בין אלה עדיף?
2). האם החישוב של mustop הוא נכון?
3). האם כדי לקנות בB&H ולא בEbay.
בebay ב200$ פחות מאשר בB&H.
dondi היקר,
כמה עלה Optoma HD65 בחו"ל וכמה עלה המשלוח?
מאיפה נובע הפרש של 1000 ש"ח בעלות המקרן?
בתודה
יאן