זקוק להמלצה על טלו' LCD - מרחק 3 מטר, 42'', תקציב 7000 ש&quo
-
ooooooo123asd
-
- חבר פעיל

- תגובות: 66
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
זקוק לטלויזית LCD .
גודל - 42''.
תקציב - 7000 ש"ח.
מרחק צפייה - 3 מטרים.
שימוש:
80% שידורי YES
20% סרטים בDVD - כרגע DIVX DVDRIP
בעתיד אני מעריך שגם הPS3 יכנס לתמונה.
הנה כמה דגמים שחשבתי עליהם (אולי יעזור לכם?):
Toshiba 42C3500 (במה סדרה C של טושיבה טובה מA?)
₪ 6,901
Toshiba 42WL58
6,999 ₪
Samsung LA40R81B
₪ 7,189
LG 42LB9R1
7,290 ₪
Sharp LC42AD5E
7,961 ₪
Sony KDL40P3000E
₪ 7,989
Toshiba 42AV500
₪ 8,090
גודל - 42''.
תקציב - 7000 ש"ח.
מרחק צפייה - 3 מטרים.
שימוש:
80% שידורי YES
20% סרטים בDVD - כרגע DIVX DVDRIP
בעתיד אני מעריך שגם הPS3 יכנס לתמונה.
הנה כמה דגמים שחשבתי עליהם (אולי יעזור לכם?):
Toshiba 42C3500 (במה סדרה C של טושיבה טובה מA?)
₪ 6,901
Toshiba 42WL58
6,999 ₪
Samsung LA40R81B
₪ 7,189
LG 42LB9R1
7,290 ₪
Sharp LC42AD5E
7,961 ₪
Sony KDL40P3000E
₪ 7,989
Toshiba 42AV500
₪ 8,090
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
ממליץ בחום על Samsung LA40R81B - מתאימה למרחק ואיכותית יותר משאר המסכים ברשימה בהצגת תכני SD (אך פחות מאשר מסך פלאזמה). ובנוסף משום שאתה עתיד לקנות PS3 כל סדר העדיפות שלך ישתנה לטובת תכני HD - עובדה המחזקת את המלצתי.
-
ooooooo123asd
-
- חבר פעיל

אז סמסונג? לא הטושיבה הרגזה הזו 3500C שמומלצת לאחרונה כל כך?
תודה !
תודה !
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

לעניות דעתי ומניסיוני "סוני את סמסונג" (מפתחות ומייצרות פנלי LCD יחדיו) הם כח מנצח בעולם ה-LCD שבו למעשה טושיבה היא בסך הכל שחקנית ספסל שמידי פעם מקבלת דקות משחק ותו לא.ooooooo123asd כתב:אז סמסונג? לא הטושיבה הרגזה הזו 3500C שמומלצת לאחרונה כל כך?
תודה !...
-
ooooooo123asd
-
- חבר פעיל

אני יודע שחברות לא משחקות משחק, אלא דגמים ספצייפים. אבל אם אתה אומר אתה בטח יודע.
אוקיי, תודה!
אני אנסה למצוא את הטלויזיה למכירה, הבנתי שהיא אוזלת אט אט מהמלאי בארץ.
במידה ולא יסתדר, אפנה לכאן כדי לקבל אלטרנטיבה (מקווה לא להגיע למצב, אבל בכל זאת).

אוקיי, תודה!
אני אנסה למצוא את הטלויזיה למכירה, הבנתי שהיא אוזלת אט אט מהמלאי בארץ.
במידה ולא יסתדר, אפנה לכאן כדי לקבל אלטרנטיבה (מקווה לא להגיע למצב, אבל בכל זאת).
-
ooooooo123asd
-
- חבר פעיל

לא נשכח חבר. 
אגב יש לך חנות (רשת) מומלצת לרכישת המסך? ביג בוקס? שקם אלקטריק?
אגב יש לך חנות (רשת) מומלצת לרכישת המסך? ביג בוקס? שקם אלקטריק?
ooooooo123asd,
שני הדגמים , גם של סוני וגם של סמסונג אינם משווקים עוד וצפויים להתחלף במהלך חודש יוני.
uri_av,
ה-S של סוני לא מחליפה את ה-P.היא מדורגת מעליה בהירארכיית הדגמים של סוני.
שני הדגמים , גם של סוני וגם של סמסונג אינם משווקים עוד וצפויים להתחלף במהלך חודש יוני.
uri_av,
ה-S של סוני לא מחליפה את ה-P.היא מדורגת מעליה בהירארכיית הדגמים של סוני.
-
ooooooo123asd
-
- חבר פעיל

הSONY לא מעניינת אותי כרגע, כי כבר קיבלתי המלצה שהסמסונג R81 עדיפה עליה ולכן אני מתמקד עליה.
אני מתגורר, בדרום ולכן "אבי סופר" המומלץ כאן לא רלוונטי. בגלל זה שאלתי אולי ביג בוקס אולי שקם אלקטריק.. אולי KSP ראיתי אחלה מחירים, משווק מורשה, תנאי תשלום נוחים?
shragi,
מה שאתה אומר לי זה לחפש טלויזיה אחרת או לחפש טוב טוב ולמהר לרכוש את הR81 כל עוד אני יכול?
אני מתגורר, בדרום ולכן "אבי סופר" המומלץ כאן לא רלוונטי. בגלל זה שאלתי אולי ביג בוקס אולי שקם אלקטריק.. אולי KSP ראיתי אחלה מחירים, משווק מורשה, תנאי תשלום נוחים?
shragi,
מה שאתה אומר לי זה לחפש טלויזיה אחרת או לחפש טוב טוב ולמהר לרכוש את הR81 כל עוד אני יכול?
יש לך את אבי סופר בבאר שבעooooooo123asd כתב:הSONY לא מעניינת אותי כרגע, כי כבר קיבלתי המלצה שהסמסונג R81 עדיפה עליה ולכן אני מתמקד עליה.
shragi,
מה שאתה אומר לי זה לחפש טלויזיה אחרת או לחפש טוב טוב ולמהר לרכוש את הR81 כל עוד אני יכול?...
-
ooooooo123asd
-
- חבר פעיל

וואלה? טוב לדעת.
חשבתי לקנות אולי מKSP ראיתי יש להם אחלה מחירים.
מה לגבי אבי סופר אתה יודע איפה הוא נמצא? אם אפשר להתמקח על מחיר..? משהו?
[חדשות רעות: בנתיים] - היכן שאני מתגורר - דימונה - אי אפשר להזמין את הסמסונג R81 מכיוון שהיא נגמרה מהמלאי. יש את הS81. מה אתם אומרים? (נראה לי שהיא פחות טובה?)
[חדשות רעות: בנתיים] - היכן שאני מתגורר - דימונה - אי אפשר להזמין את הסמסונג R81 מכיוון שהיא נגמרה מהמלאי. יש את הS81. מה אתם אומרים? (נראה לי שהיא פחות טובה?)
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

אל תקנה את ה-S81 היא פשוט פחות טובה. תעזר בסבלנות זה משתלם בסופו של דבר.ooooooo123asd כתב:וואלה? טוב לדעת.
[חדשות רעות: בנתיים] - היכן שאני מתגורר - דימונה - אי אפשר להזמין את הסמסונג R81 מכיוון שהיא נגמרה מהמלאי. יש את הS81. מה אתם אומרים? (נראה לי שהיא פחות טובה?)...
האתר של אבי:
http://www.soferavi.co.il/sale.php?id=86&type=1
בחיים אל תקנה מ KSP הם אולי טובים במחירים אבל לא באיכות המוצרים.nils3373 כתב:אל תקנה את ה-S81 היא פשוט פחות טובה. תעזר בסבלנות זה משתלם בסופו של דבר.ooooooo123asd כתב:וואלה? טוב לדעת.
[חדשות רעות: בנתיים] - היכן שאני מתגורר - דימונה - אי אפשר להזמין את הסמסונג R81 מכיוון שהיא נגמרה מהמלאי. יש את הS81. מה אתם אומרים? (נראה לי שהיא פחות טובה?)...
האתר של אבי:
http://www.soferavi.co.il/sale.php?id=86&type=1...
-
ooooooo123asd
-
- חבר פעיל

לדוגמא בLG, האחריות של חיון. אז למה לא לקנות? זה לא שהם מייצרים, הם "מתווכים" , לא?
nils3373, תודה על האזהרה. שמעתי ממנו שסמסונג מוציאים בקרוב דגם חדש של טלויזיות, הוא לא יודע על איזה דגם מדובר ומתי יגיע. יש לך מידע בנושא?
בנוגע לחכות..לחכות לR81 הכוונה? [אחרי שנכנסתי לאתר, לא מצאתי סמסונג, יש לו בכלל?]
או שהכוונה לחכות לדגמים חדשים? [אם כן ומשתלם, אני יכול לדחות את הקנייה מקסימום בחודש-חודשיים אולי]
ומה אתה אומר אצל אבי סופר יש את הR81?
nils3373, תודה על האזהרה. שמעתי ממנו שסמסונג מוציאים בקרוב דגם חדש של טלויזיות, הוא לא יודע על איזה דגם מדובר ומתי יגיע. יש לך מידע בנושא?
בנוגע לחכות..לחכות לR81 הכוונה? [אחרי שנכנסתי לאתר, לא מצאתי סמסונג, יש לו בכלל?]
או שהכוונה לחכות לדגמים חדשים? [אם כן ומשתלם, אני יכול לדחות את הקנייה מקסימום בחודש-חודשיים אולי]
ומה אתה אומר אצל אבי סופר יש את הR81?
-
ooooooo123asd
-
- חבר פעיל

ironman,
בדקתי באתר של "אבי סופר" , ואני לא רואה אף סניף בב"ש ,לצערי.
איפה ראית את הסניף?
בדקתי באתר של "אבי סופר" , ואני לא רואה אף סניף בב"ש ,לצערי.
איפה ראית את הסניף?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

אני גם מאמין שמתי שהוא יצאו דגמים חדשים אבל זה יקח עוד הרבה זמן שכן תיהיה קודם השקה רישמית (שלא ידוע מתי זה היה) ואז אחרי מספר חודשים ימכרו רישמית המוצרים. כך לדוגמא את המסכים החדשים מסידרת ה-F81 המעוללת - ההשקה היתה באמצא פברואר ועדיין רק מספר מקומות מוגבל ביותר מוכר את ה-F81 ובמחירים גבוהים ביותר.ooooooo123asd כתב:לדוגמא בLG, האחריות של חיון. אז למה לא לקנות? זה לא שהם מייצרים, הם "מתווכים" , לא?
ומה אתה אומר אצל אבי סופר יש את הR81?...
בכל מקרה תתקשר לאבי סופר (גם בתל אביב) ותשאל אותם אם הדגם קיים בבאר שבע ושייקשרו אותך עם סניף זה.