DVI מול קומפוננט בחיבור לפלאסמה
שלום לכולם,
ראיתי שדברו על זה הרבה אבל אני מחפש הסבר לתופעה שאני לא מבין:
בחיבור המחשב עם COMPONENT OUT לפלאסמה רואים איום ונורא ובחיבור המחשב דרך DVI+מתאם+כבל VGA רגיל למסך רואים מעולה. גם סרטים וגם את מערכת ההפעלה רגיל.
מדוע? האם כך זה צריך להיות?
תודה,
ירון
ראיתי שדברו על זה הרבה אבל אני מחפש הסבר לתופעה שאני לא מבין:
בחיבור המחשב עם COMPONENT OUT לפלאסמה רואים איום ונורא ובחיבור המחשב דרך DVI+מתאם+כבל VGA רגיל למסך רואים מעולה. גם סרטים וגם את מערכת ההפעלה רגיל.
מדוע? האם כך זה צריך להיות?
תודה,
ירון
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
ההבדל הוא בין חיבור אנאלוגי לדיגיטלי
בקומפוננט אתה לא אמור לראות איום ונורא,לפי דעתי לא הגדרת נכון את המסך,התמונה צריכה להיות טובה אבל לא ברת השוואה לDVI
בקומפוננט אתה לא אמור לראות איום ונורא,לפי דעתי לא הגדרת נכון את המסך,התמונה צריכה להיות טובה אבל לא ברת השוואה לDVI
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78838
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5387 פעמים
בפירוש יש כאן בעיה של הגדרות, אם אתה מחובר ב-DVI ל-VGA, סימן שאתה מחובר גם אנאלוגי.
כדי לעשות סדר: כרגע אני מחובר VGA (בגלל שעם הקומפוננט לא רואים טוב).
אני רוצה להיות מחובר רק קומפוננט (אין לי בעית חיבורים כי אני ממתג דרך הרסיבר ואני רוצה להשתמש במחשב כ-DVD).
אני פשוט לא מצליח להגיע לתמונה מדויקת עם חיבור קומפוננט. התמונה יוצאת או קטנה מדי, או רחבה מדי לגודל המסך - ממש לא מצליח להשיג תמונה מדויקת.
כרטיס המסך אפילו מזהה את הטלויזיה PW7 ואת זה שהיא EDTV, אבל התמונה ממש רחוקה להיות מדויקת (דרייברים מעודכנים כמובן).
יש המלצות איך משתפרים?
אני רוצה להיות מחובר רק קומפוננט (אין לי בעית חיבורים כי אני ממתג דרך הרסיבר ואני רוצה להשתמש במחשב כ-DVD).
אני פשוט לא מצליח להגיע לתמונה מדויקת עם חיבור קומפוננט. התמונה יוצאת או קטנה מדי, או רחבה מדי לגודל המסך - ממש לא מצליח להשיג תמונה מדויקת.
כרטיס המסך אפילו מזהה את הטלויזיה PW7 ואת זה שהיא EDTV, אבל התמונה ממש רחוקה להיות מדויקת (דרייברים מעודכנים כמובן).
יש המלצות איך משתפרים?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78838
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5387 פעמים
boim,
תרים טלפון לחברות באינדקס הקישורים שלנו.
תגיד שהגעת דרך האתר (אולי זה יתן לך הנחה).
תרים טלפון לחברות באינדקס הקישורים שלנו.
תגיד שהגעת דרך האתר (אולי זה יתן לך הנחה).
אני חושב שיש לי במגירה בבית אחד כזה שאני לא צריך.boim כתב:חברה תגידו, איפה אפשר לקנות את המתאם הזה באזור רמת גן גבעתיים? לא בא לי ליסוע עד לנשר/לשלם משלוח שעולה כמו המתאם.....
אני אבדוק היום בערב ואם יש לי אני אביא לך אותו לתערוכה.
נפתרה הבעיה....
הסבלנות משתלמת. לאחר עדכוני דרייבר ומשחקי כוון מסך הצלחתי להשיג את התמונה הרצויה.
כרטיס המסך אפילו מזהה את המסך כ-EDTV 480p ומקרין בהתאם.
לכל המתלבטים - אכן ניכר ההבדל בין התמונה הדיגטלית לאנלוגית ב-VGA - פשוט רואים פיזור וחלוקת גוונים טובה יותר בסרטים בחיבור הדיגיטלי.
דבר אחד לא הצלחתי לפתור: התמונה הדיגיטלית המוקרנת קופצת לצדדים במסך מדי פעם ואז צריך להתאים את התמונה באמצעות כיוונון המסך.
האם הבעיה מוכרת? יש דרך לטפל?
(מסך PW7)
תודה לכולם,
ירון
כרטיס המסך אפילו מזהה את המסך כ-EDTV 480p ומקרין בהתאם.
לכל המתלבטים - אכן ניכר ההבדל בין התמונה הדיגטלית לאנלוגית ב-VGA - פשוט רואים פיזור וחלוקת גוונים טובה יותר בסרטים בחיבור הדיגיטלי.
דבר אחד לא הצלחתי לפתור: התמונה הדיגיטלית המוקרנת קופצת לצדדים במסך מדי פעם ואז צריך להתאים את התמונה באמצעות כיוונון המסך.
האם הבעיה מוכרת? יש דרך לטפל?
(מסך PW7)
תודה לכולם,
ירון