בעיה בדיוידי של פיוניר DV400
האתר ממש עוזר, למדתי מפה המון אז אני מקווה שתצליחו לפתור לי את הבעיה הזאת:
אז ככה, קניתי לפני כמה ימים את הDV400 (אזור 3) הורדתי את העדכון האחרון מליונטוורק והכל עבד בסדר אבל היום שניסיתי להדליק אותו הוא לא מגיב - לא מהשלט ולא מהכפתור עצמו של המכשיר.
לא נשרף בו כלום כי ניסיתי לנתק אותו מהחשמל ולהחזיר כמה פעמים ובסוף הוא נדלק ועבד רגיל.
הבעיה כאמור מתעוררת רק כאשר הוא מכובה ליותר מכמה דקות. (אם אני מכבה ואז ישר מדליק אז הכל בסדר)
יש למישהו שמץ של מושג למה זה קורה ???
(יכול להיות שיש משהו בעדכון שעשיתי שגורם לכך??)
אז ככה, קניתי לפני כמה ימים את הDV400 (אזור 3) הורדתי את העדכון האחרון מליונטוורק והכל עבד בסדר אבל היום שניסיתי להדליק אותו הוא לא מגיב - לא מהשלט ולא מהכפתור עצמו של המכשיר.
לא נשרף בו כלום כי ניסיתי לנתק אותו מהחשמל ולהחזיר כמה פעמים ובסוף הוא נדלק ועבד רגיל.
הבעיה כאמור מתעוררת רק כאשר הוא מכובה ליותר מכמה דקות. (אם אני מכבה ואז ישר מדליק אז הכל בסדר)
יש למישהו שמץ של מושג למה זה קורה ???
(יכול להיות שיש משהו בעדכון שעשיתי שגורם לכך??)
פיוניר 400 השהייה
לפיוניר DV400 יש השהייה בהדלקה ארוכה במקצת כ10 שניות
עשה נסיון לחץ על כפתור ON בפנל בהחלטיות וחכה בסבלנות עד 15- 20 שניות
אני אבדוק ב400 שלי ואדווח
אני אבדוק ב400 שלי ואדווח
Re: פיוניר 400 השהייה
ניסיתי אחי אבל זה לא עובד.. שום תגובה מהנגן.dts2 כתב:לפיוניר DV400 יש השהייה בהדלקה ארוכה במקצת כ10 שניות
אני אבדוק ב400 שלי ואדווח...
(20 שניות לחיצה ארוכה על הON..)
תנסה לחברו לשקע הרסיוור!(מאחור)
ברסיוור שלך מאחורה יש שקעי חשמל שמיועדים לחיבורי מכשירים כמו הדיוידי שלך!תחבר אותו לשם במקום לקיר ותראה מה זה נותן!
איך אומרים הגששים אבל אין לי אופניים
אז תקנה!!לגבי הדיוידי,אני מציע לך קח אותו לחנות שממנה רכשת אותו!והראה לו הבעיה!הבלו ריי כבר נדלק יותר מהר!ואו שיחליף לך אותו בחדש!או שישלח אותו לבדיקה -תיקון במעבדה של פיוניר!