גוגל אנדרואיד, הייתי מאוד סקפטי עד שראיתי את זה...
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
שיחקתי איתו במהלך WMC2008 שהיה בברצלונה השנה. זו היתה הפעם הראשונה בה המכשיר הזה הוצג, על ידי חברת ARM אשר מפתחת את הצ'יפים שיש בו.
הממשק חלק, מהיר ואינטואטיבי. הדפדפן המובנה משאיר מאחור בקלות כל דפדפן מקביל מעולם ה-windows mobile', אפילו נכנסתי איתו מרחוק ל-HTPC שלי בבית וסידרתי הקלטות... יש לי אפילו תמונות של נקודות מעניינות בממשק שלו.
הממשק חלק, מהיר ואינטואטיבי. הדפדפן המובנה משאיר מאחור בקלות כל דפדפן מקביל מעולם ה-windows mobile', אפילו נכנסתי איתו מרחוק ל-HTPC שלי בבית וסידרתי הקלטות... יש לי אפילו תמונות של נקודות מעניינות בממשק שלו.
You are never fully dressed without a smile
אם אנחנו כבר בדקויות אז בוא נדייק עד הסוף.yairf כתב:ARM לא מפתחים צ'יפים. TI מפתחים צ'יפים שעושים שימוש במעבד ARM. הבדל קטן אבל משמעותי...
ARM מפתחים צ'יפים, אבל לא מייצרים אותם.
יצרני צ'יפים רבים כמו TI, סמסונג, אלטרא, זילינקס ועוד רוכשים מ-ARM את הרשיון ליצר את המעבדים ש-ARM פיתחו.
מעניין, כי פעם אחרונה שבדקתי, הם מוכרים גם מסיכה מוכנה ליצור סיליקון. שלא לדבר על זה שבפגישה איתםהם הציגו לי גם מעבד ארוז (לא הם ייצרו, הם פיתחו).
אני חושב שיש לנו ויכוח של טרמינולוגיה, אז בוא נשאיר את זה כאן. מבחינתי המעבד הוא של ARM, ולא ממש אכפת לי אם TI ארזו איזה ARM7/9/11 בסיליקון, או שמא אלטרא שמה אותו ברכיב FPGA שלה.
אני חושב שיש לנו ויכוח של טרמינולוגיה, אז בוא נשאיר את זה כאן. מבחינתי המעבד הוא של ARM, ולא ממש אכפת לי אם TI ארזו איזה ARM7/9/11 בסיליקון, או שמא אלטרא שמה אותו ברכיב FPGA שלה.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4961
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 450 פעמים
אתם אומרים קילר אייפון.........אני אומר אם לא היה אייפון הוא לא היה
ואם כן,לא עם היכולות האלו,מה גם שהוא ממש דומה לאייפון.
ואם כן,לא עם היכולות האלו,מה גם שהוא ממש דומה לאייפון.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
oferlaor
- מנהל

המכשיר שזה רץ עליו, ככל הנראה, זה ה-HTC DREAM.
HTC היא אחת החברות שהכי מחוברת למיקרוסופט בתחום ה-WM, ואם הם נפתחים לעוד מקורות כמו גוגל, זה יכול להיות מכה רצינית לאסטרטגיה של מיקרוסופט!
HTC היא אחת החברות שהכי מחוברת למיקרוסופט בתחום ה-WM, ואם הם נפתחים לעוד מקורות כמו גוגל, זה יכול להיות מכה רצינית לאסטרטגיה של מיקרוסופט!
-
oferlaor
- מנהל

aloni,
אותי זה הרשים. מדובר על פלטפורמה פתוחה (iPhone זו עדיין פלטפורמה סגורה), מבוססת על LINUX ועם יכולות GUI שמזכירות מאוד את ה-iPhone.
הייתי מאוד שמח לקחת מכשיר מבוסס לינוקס ועם יכולות חומרה HTC (כמו דור שלישי וחצי) בלי הצורך האין סופיות לפרוץ דברים בשביל לגרום להם לעבוד...
אותי זה הרשים. מדובר על פלטפורמה פתוחה (iPhone זו עדיין פלטפורמה סגורה), מבוססת על LINUX ועם יכולות GUI שמזכירות מאוד את ה-iPhone.
הייתי מאוד שמח לקחת מכשיר מבוסס לינוקס ועם יכולות חומרה HTC (כמו דור שלישי וחצי) בלי הצורך האין סופיות לפרוץ דברים בשביל לגרום להם לעבוד...
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
נגיד, למרות שכיום כולנו יודעים שה- "פריצה" הכל כך מסובכת היא הרצה פשוטה של תוכנית על המחשב האישי ולחיצה על כפתור אחד...
יש לי הרגשה שהם ירדו בסוף מהעץ הזה.
ה- GUI נראה לי שם פחות פשוט מה- IPHONE, ואני כבר דיי התאהבתי בו חייב לציין.
יש לי הרגשה שהם ירדו בסוף מהעץ הזה.
ה- GUI נראה לי שם פחות פשוט מה- IPHONE, ואני כבר דיי התאהבתי בו חייב לציין.
HiFiMusic IL
-
oferlaor
- מנהל

aloni,
הפשטות זה לא העניין בכלל. הבעיה היא שאפל לא מתחשבים כלל בגירסאות תוכנה שרשמית לא נתמכות ולכן כל גירסאת FIRMWARE שיוצאת דורשת שכל התוכנות יותאמו כל פעם מחדש אליה...
הפשטות זה לא העניין בכלל. הבעיה היא שאפל לא מתחשבים כלל בגירסאות תוכנה שרשמית לא נתמכות ולכן כל גירסאת FIRMWARE שיוצאת דורשת שכל התוכנות יותאמו כל פעם מחדש אליה...
בipod touch/iphone יש משהו שבמכשיר הזה אין.
המכשיר הזה כמובן פתוח עם לינוקס ואנשים יוכלו להתעלל בו בחופשיות ולעשות בו מה שהם רוצים בלי הגבלה, אבל בכל זאת חסר בו משהו.
בiphone יש סטייל שלא רואים במכשיר הזה, הצורה שלו, המסך, הgui של אפל פשוט יפיפה בשונה מהgui של המכשיר הנל...
אם google לא יצליחו ליישר קו עם הסטייל של apple (לא לנסות להיות אפל אבל ללא ספק לגרום להמכשיר להראות יותר נוצץ ומגניב, ולא מראה של מחשב כף יד ישן עם תוכנה של מייקרוסופט).
אני אישית לא רואה כאן iphone killer, ללא ספק צפוי למכשיר גדולות אם הוא פתוח ויוכלו לעשות בו מה שרוצים מבחינה גרפית ותוכנות ומה לא...
אבל כל עוד google לא יגרמו למכשיר להראות "נוצץ" ברמה של הiphone קשה לי להאמין שהוא יתפוס כמו המכשירים של אפל.
אפילו מביני העניין שפורצים ועושים ומתקינים לא יתלהבו אם אין את הסטייל שיש בiphone.
זו דעתי, מעניין אם מישהו יצטרף לזה או שאני לבד על האי
המכשיר הזה כמובן פתוח עם לינוקס ואנשים יוכלו להתעלל בו בחופשיות ולעשות בו מה שהם רוצים בלי הגבלה, אבל בכל זאת חסר בו משהו.
בiphone יש סטייל שלא רואים במכשיר הזה, הצורה שלו, המסך, הgui של אפל פשוט יפיפה בשונה מהgui של המכשיר הנל...
אם google לא יצליחו ליישר קו עם הסטייל של apple (לא לנסות להיות אפל אבל ללא ספק לגרום להמכשיר להראות יותר נוצץ ומגניב, ולא מראה של מחשב כף יד ישן עם תוכנה של מייקרוסופט).
אני אישית לא רואה כאן iphone killer, ללא ספק צפוי למכשיר גדולות אם הוא פתוח ויוכלו לעשות בו מה שרוצים מבחינה גרפית ותוכנות ומה לא...
אבל כל עוד google לא יגרמו למכשיר להראות "נוצץ" ברמה של הiphone קשה לי להאמין שהוא יתפוס כמו המכשירים של אפל.
אפילו מביני העניין שפורצים ועושים ומתקינים לא יתלהבו אם אין את הסטייל שיש בiphone.
זו דעתי, מעניין אם מישהו יצטרף לזה או שאני לבד על האי
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
עפר
עד כמה שאני זכרתי, google רק עושים מערכת הפעלה, ולא המכשיר
זה כבר לא כך?
עד כמה שאני זכרתי, google רק עושים מערכת הפעלה, ולא המכשיר
זה כבר לא כך?
- MartinHSabag