nad של פעם זה nad של היום
שלום ללכם העם זה נכון שהמגברים של נאד הישנים הם יותר טובים משל היום
שאלה קטנה אמרו לי שנאד גאים במצורים שלהם והם לא שינו את המגברים שלהם 30 שנה
והם גם לא ישנו הם זה נכון?
הם שווה לנקות מוצר של נאד לפני 8 שנה לדוגמא 214 מגבר כוח שלהם יד שניה מאשר לקנות מגברים חדשים שלהם
אני מקווה שתצלחו לענות לי על השאולות
תודה רבה לכם אתם עוזרים לי אמון
שאלה קטנה אמרו לי שנאד גאים במצורים שלהם והם לא שינו את המגברים שלהם 30 שנה
והם גם לא ישנו הם זה נכון?
הם שווה לנקות מוצר של נאד לפני 8 שנה לדוגמא 214 מגבר כוח שלהם יד שניה מאשר לקנות מגברים חדשים שלהם
אני מקווה שתצלחו לענות לי על השאולות
תודה רבה לכם אתם עוזרים לי אמון
אנשים וסוחרים למיניהם, חלק מתוך נטיות אישיות, חלק מתוך צרכים אישיים, אוהבים ליצור ולייצר מיתוסים. זה בעיני סוג של מוצר כזה, המיתוס ש-nad ההיסטוריים טובים מאלו העכשויים. היו לי מגברים של nad בעבר, ויש לי גם היום, את אלו העכשויים אני אוהב לא פחות, ואולי אף יותר. וכל זה אינו אומר שאין מגברים, או נגנים, של חברות אחרות, שהם טובים יותר...
בעבר NAD היתה מיצרת את המוצרים שלה באנגליה והיום המוצרים הם סיניים.
זאת הסיבה לסטיגמה הזו.
כמו הרוטל אומרים שהסדרות הקודמות היום טובות יותר . והכל שטויות.
מי שאוהב את הסאונד של נאד יאהב אותם גם היום וכך בכל שאר המוצרים,
אנשים נוטים גם להעריך טיב מוצר בכסף, עם הוא עולה הרבה אז הוא טוב . עוד סטיגמה לא נכונה.
זאת הסיבה לסטיגמה הזו.
כמו הרוטל אומרים שהסדרות הקודמות היום טובות יותר . והכל שטויות.
מי שאוהב את הסאונד של נאד יאהב אותם גם היום וכך בכל שאר המוצרים,
אנשים נוטים גם להעריך טיב מוצר בכסף, עם הוא עולה הרבה אז הוא טוב . עוד סטיגמה לא נכונה.
איזה חתימה אפשר לשים בשתי שורות??
- moshem74
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1516
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
NAD של היום מבחינת אמינות הם מאוד גרועים,המוצרים שלהם לא אמינים ,ממש כך, מעבר לתקלות סידרתיות בדגמים מסויימים, המכשירים שלהם נוטים להתחמם,תקלות בערוצי הגברה, הנגנים שלהם עושים בעיות בקריאת דיסקים אפילו אם הם מקוריים.
לעומת המכשירים הוותיקים שלהם, אולי זה נובע מעצם העובדה שהמכשירים שלהם הישנים פשוטים יותר ופרמיטיביים יותר.
בכל אופן אם NAD אז רק המוצרים הישנים שלהם,
או , עם הכי פחות פיצרים שיש.
מבחינת איכות,המוצרים הוותיקים הרבה יותר איכותיים,סאונד אחר!
לעומת המכשירים הוותיקים שלהם, אולי זה נובע מעצם העובדה שהמכשירים שלהם הישנים פשוטים יותר ופרמיטיביים יותר.
בכל אופן אם NAD אז רק המוצרים הישנים שלהם,
או , עם הכי פחות פיצרים שיש.
מבחינת איכות,המוצרים הוותיקים הרבה יותר איכותיים,סאונד אחר!
- amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 793
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
חברה,מה זה הקשקוש הזה?
amitbak גם אם אתה מכיר כמה אנשים שהיתה להם תקלה עם מוצר של NAD זה
אתה לא יכול לקבוע טענה כזאת,זאת אכן הטעיה לא אחראית!
כאחד שיש לו רסיבר מהדגמים החדשים של NAD בסה"כ
תאמינו לי שהוא עושה עבודה מעולה,במיוחד בתחום הסטריאו!
להבדיל מכל היפנים שמסתובבים בשוק שאיכות הסטריאו שלהם שווה לאתם יודעים מה....
amitbak גם אם אתה מכיר כמה אנשים שהיתה להם תקלה עם מוצר של NAD זה
אתה לא יכול לקבוע טענה כזאת,זאת אכן הטעיה לא אחראית!
כאחד שיש לו רסיבר מהדגמים החדשים של NAD בסה"כ
תאמינו לי שהוא עושה עבודה מעולה,במיוחד בתחום הסטריאו!
להבדיל מכל היפנים שמסתובבים בשוק שאיכות הסטריאו שלהם שווה לאתם יודעים מה....
- moshem74
-
- עוסק בתחום

למי שלא מאמין או לא רוצה להאמין,מומלץ לעשות סבב חנויות שמוכרות את המותג הזה ולשאול לגבי אמינות המכשירים.
אני אישית נפלתי עם 2 רסיברים מהדגמים החדשים שלהם 74.....
למי שכן יעשה סקר שוק קטן וישאל בעלי מקצוע,מה שיאמרו לו זה ככה:
ישנם דגמים מסויימים ,ממספר סידורי מסויים עד מספר סידורי אחר, וז ציטוט של שתי חנויות שאני אישית שאלתי,שמחזיקות את המוצרים של NAD.
כנס לסטריאו שופ ושאל,כנס לצביקה ושאל,כנס ללגאסי ושאל, ואני בטוח שהרשימה עוד ארוכה
לי אישית יש כמה מוצרים שלהם שחלקם חדשים ולא עושים לי בעיות,וחלקם יותר ישנים,לגבי איכות אין טענות,אבל כעיקרון אני לא אקנה מוצר כזה חדש פעם נוספת לו רק ....
למי שהזכיר מוצרים יפניים,בכל אופן,אם נשווה למכוניות , מבחינת עדיפויות יאמר מה שיאמרו , רכבים יפנים מראים אמינות טובה יותר לאורך זמן וסבב מוסכים יוכיח את זה בצורה הכי טובה שיש.
ומעבר לזה אם נחזור לעניין המגברים\רסיברים, אם נשווה רסיבר חדש מסידרת 74... לרסיבר ישן שלהם, מבחינת איכות,למרות שהישן עבר את מה שעבר, והחדש עדיין בתול, הישן בחלק גדול מהמקרים יהיה איכותי יותר, כלומר, יישמע טוב יותר לחלק גדול יותר של מאזינים, קיצר, מבחינת איכות עדיפות לסדרות הישנות והטובות.
אני אישית נפלתי עם 2 רסיברים מהדגמים החדשים שלהם 74.....
למי שכן יעשה סקר שוק קטן וישאל בעלי מקצוע,מה שיאמרו לו זה ככה:
ישנם דגמים מסויימים ,ממספר סידורי מסויים עד מספר סידורי אחר, וז ציטוט של שתי חנויות שאני אישית שאלתי,שמחזיקות את המוצרים של NAD.
כנס לסטריאו שופ ושאל,כנס לצביקה ושאל,כנס ללגאסי ושאל, ואני בטוח שהרשימה עוד ארוכה
לי אישית יש כמה מוצרים שלהם שחלקם חדשים ולא עושים לי בעיות,וחלקם יותר ישנים,לגבי איכות אין טענות,אבל כעיקרון אני לא אקנה מוצר כזה חדש פעם נוספת לו רק ....
למי שהזכיר מוצרים יפניים,בכל אופן,אם נשווה למכוניות , מבחינת עדיפויות יאמר מה שיאמרו , רכבים יפנים מראים אמינות טובה יותר לאורך זמן וסבב מוסכים יוכיח את זה בצורה הכי טובה שיש.
ומעבר לזה אם נחזור לעניין המגברים\רסיברים, אם נשווה רסיבר חדש מסידרת 74... לרסיבר ישן שלהם, מבחינת איכות,למרות שהישן עבר את מה שעבר, והחדש עדיין בתול, הישן בחלק גדול מהמקרים יהיה איכותי יותר, כלומר, יישמע טוב יותר לחלק גדול יותר של מאזינים, קיצר, מבחינת איכות עדיפות לסדרות הישנות והטובות.
- moshem74
-
- עוסק בתחום

על אותו משקל:
אם תחשוב לרגע נניח,מכשירים של YAMAHA חדשים, סדרות של 1000,2000 +, 3000
כמה אנשים שאתה מכיר נפלו איתם?
על כל אחד שנפל עם YAMAHA אני יכול למצא לך 100 שנפלו עם NAD וזה עוד בחסד.
ואני משוכנע שהיחס הוא לא 1 ל 100, אלה הרבה יותר.
ובכלל למה להכניס ראש בריא למיטה חולה ?
אם תחשוב לרגע נניח,מכשירים של YAMAHA חדשים, סדרות של 1000,2000 +, 3000
כמה אנשים שאתה מכיר נפלו איתם?
על כל אחד שנפל עם YAMAHA אני יכול למצא לך 100 שנפלו עם NAD וזה עוד בחסד.
ואני משוכנע שהיחס הוא לא 1 ל 100, אלה הרבה יותר.
ובכלל למה להכניס ראש בריא למיטה חולה ?
- amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 793
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אני בהלם..moshem74 כתב:תביא את ה 744 שלך, בהשוואה לרסיבר של YAMAHA ב 2000 שקל(459 או 461) שמשודך ל POWER של NAD נניח 214...או 2700THX או 2100.
אתה חושב שיש בכלל מקום להשוואה?
וזה באותו כסף....
תגיד שמעת פעם על דבר כזה שנקרא הגינות?
מה קשור ה POWER שדחפת פה?
אני השוותי בין רסיברים אחד לאחד בלי כל מיני אלמנטים אחרים
אותו כסף או לא זאת לא השאלה בכלל,אתה בכלל הרחקת לכת
והוספת עוד רכיב משמעותי למערכת אז בוודאי שהשילוב שלך ישמע
טוב יותר,על פי רוב.
- moshem74
-
- עוסק בתחום

באף אחת מההודעות שלי לא אמרתי שיש בעיות איכות סאונד עם NAD,אלה שהמכשירים הישנים שלהם נשמעים טוב יותר ואיכותיים יותר מהסדרות החדשות, אני יותר דיברתי רק על עניין האמינות המפוקפקת משהו.
אתה יצאת בהצהרה לגבי 744 בהשוואה לימאהה, ברמת מחיר 4000 שקל.(אגב, היה לי בבית 743).
אני שילבתי לך רסיבר של ימאהה בשילוב עם פאוור, מה הבעייה?! (יש לי היום בבית שילוב של רסיבר ימאהה 7.1 עם פאוור נפרד לכל ערוץ).
באותה רמת מחיר,אם אתה מודע לעניין שאין מקום להשוואה פה,אז למה קנית אותו מלכתחילה?!
היית קונה רסיבר ימאהה עם פאוור של NAD.
אני מקווה שיצאת מההלם!
אתה יצאת בהצהרה לגבי 744 בהשוואה לימאהה, ברמת מחיר 4000 שקל.(אגב, היה לי בבית 743).
אני שילבתי לך רסיבר של ימאהה בשילוב עם פאוור, מה הבעייה?! (יש לי היום בבית שילוב של רסיבר ימאהה 7.1 עם פאוור נפרד לכל ערוץ).
באותה רמת מחיר,אם אתה מודע לעניין שאין מקום להשוואה פה,אז למה קנית אותו מלכתחילה?!
היית קונה רסיבר ימאהה עם פאוור של NAD.
אני מקווה שיצאת מההלם!