מסך למדיה סנטר LCD

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Slash פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הרכבתי מדיה סנטר , אבל יש לי טלויזיית CRT ממש ישנה ורואים על הפנים .
אני מעוניין לרכוש טלויזיית LCD , שתתאים לרעיון של חיבור למדיה סנטר .
המרחק צפיה שלי הוא 2.5 עד 3 מטר והתקציב עוד 3500 שקל פלוס מינוס .

אני לא יודע למה אבל פסיכולוגית אני דיי נעול על LG , אולי בגלל שראיתי בבתים של אנשים בעיקר LG , אבל הבנתי שטושיבה גם לא רעים , הלכתי לחנות והכל נראה לי אותו דבר ,
הזולים נראו זולים והיקרים נראו מדהים .

אני בעל תקציב מוגבל אז למישהו יש איזה שפן בכובע שיכול להמליץ עליו ?

תודה .

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4687
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #2 

בתקציב שלך בשילוב מרחק הצפיה של כ-3 מטרים למעשה אין לך אופציות קניה. מסך LCD שיתאים למדיה סנטר המתקרב לתקציבך העולה כ-4500 ש"ח הוא בגודל של 32 אינץ' בלבד שזה קטן מאוד ומדי לחדרך - לא תוכל להבחין אפילו בין תכני SD (כבלים, YES) ובין תכני HDR שהם 720P. הייתי ממליץ לך או להגדיל את התקציב, לחסוך (האפשרות המומלצת - סבלנות משתלמת) או לקנות מסך יד שניה. בכל מקרה שיהיה בהצלחה. :D

Slash פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

מה הגודל המומלץ לכזה מרחק צפיה ?

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

Slash כתב:מה הגודל המומלץ לכזה מרחק צפיה ?
...
אם אתה מסתפק בתכני 720P אזי מסך בגודל 42 אינץ' די יספיק לך. אך אם חפץ אתה בצפיה בתכני 1080P עליך להכין הרבה כסף לשם רכישת מסך בגודל 46 אינץ' לפחות.

Slash פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

nils3373 כתב:
...
אם אתה מסתפק בתכני 720P אזי מסך בגודל 42 אינץ' די יספיק לך. אך אם חפץ אתה בצפיה בתכני 1080P עליך להכין הרבה כסף לשם רכישת מסך בגודל 46 אינץ' לפחות.
...
עיקר השימוש שלי במסך יהיה טלויזיה , האיכות תמונה פחות מעניינת אותי , העיקר שאני יכול לפתוח את המדיה סנטר ולראות את המערכת הפעלה לא מטושטשת .

42 אינטצ' נראה לי קצת גדול לחדר שינה אתה לא חושב ?

ואני ראיתי מסכים של LG לדוגמא זה :
http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=5538#

מה רע בזה או בכל המסכים בעמוד הזה :
http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?S ... B4091=4093

אם נניח אני יניח את זה על השולחן במקום לתלות אותו , מה שאומר שהוא ישב בדיוק איפה שהמסך הנוכחי שלי יושב (21 אינטצ CRT) מה שיצמצמם את מרחק הצפיה ל2 מטר אתה חושב שזה יספיק ?

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

Slash כתב:
nils3373 כתב:
...
...
עיקר השימוש שלי במסך יהיה טלויזיה , האיכות תמונה פחות מעניינת אותי , העיקר שאני יכול לפתוח את המדיה סנטר ולראות את המערכת הפעלה לא מטושטשת .

42 אינטצ' נראה לי קצת גדול לחדר שינה אתה לא חושב ?

ואני ראיתי מסכים של LG לדוגמא זה :
http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=5538#

מה רע בזה או בכל המסכים בעמוד הזה :
http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?S ... B4091=4093

אם נניח אני יניח את זה על השולחן במקום לתלות אותו , מה שאומר שהוא ישב בדיוק איפה שהמסך הנוכחי שלי יושב (21 אינטצ CRT) מה שיצמצמם את מרחק הצפיה ל2 מטר אתה חושב שזה יספיק ?
...
אני לא חושב שזה יהיה גדול מדי. אל תיהיה נעול על יצרן אחד במיוחד שהוא לא מהיצרים הגדולים של מסכי LCD. תבדוק מסכים של סוני, סמסונג ו-sharp למרות תקציבך הנמוך יחסית.

Slash פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

אני ראיתי המון מסכים של החברות שהזכרתה בסכומים של 3500-4000 , ותאמת שאני כבר מבולבל לגמרה , יש איזה 10 מסכים שאני קראתי עליהם המלצות מעולות , והייתי בחנות כולם נראים לי אותו דבר , יש איזה מסך שהחברה פה ממליצים עליו בחום , בדרך כלל יש איזה אחד שתופס לכולם את העין .

יש כזה ?

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

Slash כתב:אני ראיתי המון מסכים של החברות שהזכרתה בסכומים של 3500-4000 , ותאמת שאני כבר מבולבל לגמרה , יש איזה 10 מסכים שאני קראתי עליהם המלצות מעולות , והייתי בחנות כולם נראים לי אותו דבר , יש איזה מסך שהחברה פה ממליצים עליו בחום , בדרך כלל יש איזה אחד שתופס לכולם את העין .

יש כזה ?
...
נראה כי המסך שיתאים לך (אבל תצטרך להגדיל את תקציבך) ביותר הוא Samsung 40R81 שהוא לא יקר, HDR, ותכני טלויזיה נראים בו טוב מאוד ביחס למסכי LCD טובים אחרים.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”