צעד קטן לפורום צעד גדול בשבילי
שלום לכולם....
אחרי הרבה זמן של דיבורים החלטתי לעשות מעשה.
החלטתי שאני הולך להחליף הגברה , ברשותי רוטל RA-06 וCDM1-NT של B&W.
כל הזמן טענתי שאני לא בטוח לגבי המגבר שלי , לא בטוח שהוא פותח את הרמקול כמו שצריך ושאני לא מנצל את כל מה שיש לרמקול להציע .
כמובן שמהתייעצות עם אנשי הפורום חלקם הציעו לי להחליף הגברה חלקם להחליף רמקולים והיו אפילו כאלו שהציעו להחליף כבלים.
מכיוון שאני עדיין שומע מוסיקה בחדר, ולא רציתי להגרר לעוד ים של השקעות החלטתי שאני רוצה להשקיע משהו כמו 2500 3000 שקל ולסגור עניין "בום וגמרנו".
ניגשתי לחנות אניגמה שבצומת הצ'ק פוסט, אחלה חנות ואחלה אנשים ביליתי שם לא מעט זמן ולא קיבלתי הרגשה של דחיה מצד בעלי הבית.
היתה להם סבלנות והיה לי את השקט לשמוע כמה שאני רוצה ומה שאני רוצה.
התחלתי בשילוב של הרמקול שלי עם XINDAK 6900, מגבר הייבריידי נחמד שוקל טון צליל טוב ולא יקר, המשכתי להקשיב לכל מיני סוגי מוסיקה ועדיין לא שמעתיי מהרמקול שלי משהו יוצא דופן, החזרתי את הרוטל והשכתי לעשות השוואות וממש לא הרגשתי שינוי .
לאחר מכן הגיע תורו של הXINDAK 6800R מגבר מפלצתי , גם הוא שוקל טונות מחיר אפילו טוב משל אחיו הגדול עובד ב CLASS A אחלה מכשיר.
בהתחלה חשבתי שזהו , מצאתי סוף סוף. אבל אחרי האזנה ממושכת ושינוי בחיבורים בין הרוטל שלי לבין המועמד לקניה פשוט התבלבלתי בדרך לא הרגשתי הבדלים כלל וגם אם היו הבדלים, הם בקושי מורגשים .
כאשר חשבתי שאני מתייאש , החלטתי לקחת בחשבון את הצעתם של חברי הפורום ובראשם מרטין שהמליצו לי להחליף רמקול, TRIANGLE COMET שישב לו על המדף לידי וקרץ לי כל הזמן "בואו תשמע גם אותי" היה שם. והוא הראשון שעלה על הטנד בחיבור ל ROTEL ראש בראש מול B&W.
אפשר היה מיד לשמוע שלרוטל הרבה יותר קל לפתוח את הרמקול הזה מאשר את הרמקול שלי , יותר חד יותר מפורט גם בווליום נמוך היה נמשע מצויין וכמובן בהיר יותר. וזה מה שאני מחפש.
לא רציתי לקפוץ על זה מיד וביקשתי מישראל שיתן לי לשמוע רמקול מדפי נוסף ,
VIENA ACUOSTIC רמקול קטן אבל ענק...
מה שיצא מהרמקול הקן הזה היה מדהים הרוטל השידוך עם הרוטל היה מצויין, אבל מטע המום מידי הזכיר לי את הרמקול שיש לי היום הרגשתי שהוא פשוט יחזיר אותי לנק'שבה אני נמצא היום.
רמקול טוב הגברה שזקוקה לשדרוג, גם התקציב היה לוקה בחסר ואהחלטתי לבסוף....
TRIANGLE COMET זה הרמקול שלי.
עש עכשיו כבר שלושה ימים אצלי אני דיי מרוצה מפורט מהיר עמוק ( בשבילי מספיק עמוק)
ואני דיי מרוצה אפשר לומר.
דב5ר אחד חסר לי לצערי והוא העובדה שהבאס אולי טיפה מרוח , ברמקול הקודם הבאס היה נותן מכה של באס ומיד יוצא החוצה , ככה זה לפחות היה נשמע , היום הוא קצת מושך אותו . יכול להיות? בכל אופן התוצאה מצויינת ביחס לרמקול הקודם. ואני דיי מרוצה עד עכשיו.
תודה לישראל מאניגמה על הסבלנות ועל ההבנה.
אחרי הרבה זמן של דיבורים החלטתי לעשות מעשה.
החלטתי שאני הולך להחליף הגברה , ברשותי רוטל RA-06 וCDM1-NT של B&W.
כל הזמן טענתי שאני לא בטוח לגבי המגבר שלי , לא בטוח שהוא פותח את הרמקול כמו שצריך ושאני לא מנצל את כל מה שיש לרמקול להציע .
כמובן שמהתייעצות עם אנשי הפורום חלקם הציעו לי להחליף הגברה חלקם להחליף רמקולים והיו אפילו כאלו שהציעו להחליף כבלים.
מכיוון שאני עדיין שומע מוסיקה בחדר, ולא רציתי להגרר לעוד ים של השקעות החלטתי שאני רוצה להשקיע משהו כמו 2500 3000 שקל ולסגור עניין "בום וגמרנו".
ניגשתי לחנות אניגמה שבצומת הצ'ק פוסט, אחלה חנות ואחלה אנשים ביליתי שם לא מעט זמן ולא קיבלתי הרגשה של דחיה מצד בעלי הבית.
היתה להם סבלנות והיה לי את השקט לשמוע כמה שאני רוצה ומה שאני רוצה.
התחלתי בשילוב של הרמקול שלי עם XINDAK 6900, מגבר הייבריידי נחמד שוקל טון צליל טוב ולא יקר, המשכתי להקשיב לכל מיני סוגי מוסיקה ועדיין לא שמעתיי מהרמקול שלי משהו יוצא דופן, החזרתי את הרוטל והשכתי לעשות השוואות וממש לא הרגשתי שינוי .
לאחר מכן הגיע תורו של הXINDAK 6800R מגבר מפלצתי , גם הוא שוקל טונות מחיר אפילו טוב משל אחיו הגדול עובד ב CLASS A אחלה מכשיר.
בהתחלה חשבתי שזהו , מצאתי סוף סוף. אבל אחרי האזנה ממושכת ושינוי בחיבורים בין הרוטל שלי לבין המועמד לקניה פשוט התבלבלתי בדרך לא הרגשתי הבדלים כלל וגם אם היו הבדלים, הם בקושי מורגשים .
כאשר חשבתי שאני מתייאש , החלטתי לקחת בחשבון את הצעתם של חברי הפורום ובראשם מרטין שהמליצו לי להחליף רמקול, TRIANGLE COMET שישב לו על המדף לידי וקרץ לי כל הזמן "בואו תשמע גם אותי" היה שם. והוא הראשון שעלה על הטנד בחיבור ל ROTEL ראש בראש מול B&W.
אפשר היה מיד לשמוע שלרוטל הרבה יותר קל לפתוח את הרמקול הזה מאשר את הרמקול שלי , יותר חד יותר מפורט גם בווליום נמוך היה נמשע מצויין וכמובן בהיר יותר. וזה מה שאני מחפש.
לא רציתי לקפוץ על זה מיד וביקשתי מישראל שיתן לי לשמוע רמקול מדפי נוסף ,
VIENA ACUOSTIC רמקול קטן אבל ענק...
מה שיצא מהרמקול הקן הזה היה מדהים הרוטל השידוך עם הרוטל היה מצויין, אבל מטע המום מידי הזכיר לי את הרמקול שיש לי היום הרגשתי שהוא פשוט יחזיר אותי לנק'שבה אני נמצא היום.
רמקול טוב הגברה שזקוקה לשדרוג, גם התקציב היה לוקה בחסר ואהחלטתי לבסוף....
TRIANGLE COMET זה הרמקול שלי.
עש עכשיו כבר שלושה ימים אצלי אני דיי מרוצה מפורט מהיר עמוק ( בשבילי מספיק עמוק)
ואני דיי מרוצה אפשר לומר.
דב5ר אחד חסר לי לצערי והוא העובדה שהבאס אולי טיפה מרוח , ברמקול הקודם הבאס היה נותן מכה של באס ומיד יוצא החוצה , ככה זה לפחות היה נשמע , היום הוא קצת מושך אותו . יכול להיות? בכל אופן התוצאה מצויינת ביחס לרמקול הקודם. ואני דיי מרוצה עד עכשיו.
תודה לישראל מאניגמה על הסבלנות ועל ההבנה.
איזה חתימה אפשר לשים בשתי שורות??
תתחדש ותהנה
קודם כל , כל מילה על ישראל מאניגמה שרשמת - גם אני שותף לה. איש מקסים וסבלני.
דבר שני , לאחר הקריאה של הפוסט נתת ( לי לפחות ) הרגשה שעשית צעד נכון אבל בלחץ.
גם אני הייתי בדיעה אם תסתכל בשירשור הקודם שלך שעליך להחליף רמקולים ולא הגברה.
סה"כ הרוטל מגבר מצויין למחיר שלו ולא היית מוצא פלאים במחירים האלה. וגם שמעת לבד
את השינדאקים שלא הפילו אותך.
אבל לגבי הרמקול , השארתי בי תחושה שאתה מרוצה אבל לא מספיק. שהלכת על זה בעיקר
בגלל שכבר נמאס לך ולא באמת כי היית שלם לגמרי.
אני מקווה שאני טועה. אבל ,
לא היה כדאי להמתין עוד קצת ולשמוע רמקולים נוספים ?
קודם כל , כל מילה על ישראל מאניגמה שרשמת - גם אני שותף לה. איש מקסים וסבלני.
דבר שני , לאחר הקריאה של הפוסט נתת ( לי לפחות ) הרגשה שעשית צעד נכון אבל בלחץ.
גם אני הייתי בדיעה אם תסתכל בשירשור הקודם שלך שעליך להחליף רמקולים ולא הגברה.
סה"כ הרוטל מגבר מצויין למחיר שלו ולא היית מוצא פלאים במחירים האלה. וגם שמעת לבד
את השינדאקים שלא הפילו אותך.
אבל לגבי הרמקול , השארתי בי תחושה שאתה מרוצה אבל לא מספיק. שהלכת על זה בעיקר
בגלל שכבר נמאס לך ולא באמת כי היית שלם לגמרי.
אני מקווה שאני טועה. אבל ,
לא היה כדאי להמתין עוד קצת ולשמוע רמקולים נוספים ?
נערך לאחרונה על ידי LiorShap ב 28/05/2008 22:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
לחלוטין לא רק למחירו .LiorShap כתב: סה"כ הרוטל מגבר מצויין למחיר שלו ולא היית מוצא פלאים במחירים האלה. ?...
זה מגבר שבקלות יגבר על גדולים ויקרים ממנו .
הקפיצה הבאה שלו מחינת הגברה ע"מ לקבל שינוי תדרוש לא מעט מזומנים .
אל תמהר להחליף אותו , הוא מגבר טוב מאוד ונותן תמורה יותר גבוהה ביחס למחירו .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
תראה ליאור את האמת שאת הרמקול הזה שמעתי גם בעבר והוא עשה עלי רושם טוב, אז באתי בדעה מוקדמת עליו, יקח לי זמן להתרגל הB&W שונים לגמרי מהסאונד של הטיראנגל.
מאז ומתמיד היו לי רמקולים של B&W מסדרות שונות אז לאט לאט אני מתרגל לטריאנגל ואוהב אותו יותר ויותר.
אני מבין את מה שאתה אומר לגבי החפזון אולי יש בזה מן הנכון.
אבל הCOMET ישב לי טוב גם מבחינת תקציב וגם מבחינת סאונד. אז אני מרוצה אפשר לומד כמובן שאני אמשיך לעדכן , הוא אצלי רק יומיים. (עם ימים של עבודה ומעט מאוד האזנה)
בקשר לרוטל? הוא הפתיע אותי לטובה , הוא נתן עבודה מצויינת ועשה עבודה טובה עם כל רמקול שחיברתי אליו.
מאז ומתמיד היו לי רמקולים של B&W מסדרות שונות אז לאט לאט אני מתרגל לטריאנגל ואוהב אותו יותר ויותר.
אני מבין את מה שאתה אומר לגבי החפזון אולי יש בזה מן הנכון.
אבל הCOMET ישב לי טוב גם מבחינת תקציב וגם מבחינת סאונד. אז אני מרוצה אפשר לומד כמובן שאני אמשיך לעדכן , הוא אצלי רק יומיים. (עם ימים של עבודה ומעט מאוד האזנה)
בקשר לרוטל? הוא הפתיע אותי לטובה , הוא נתן עבודה מצויינת ועשה עבודה טובה עם כל רמקול שחיברתי אליו.
כן כבר היום נשמע הרבה יותר טוב .
הבעיה הנוספת שלי היא בעייתית הרבה יותר , אני בדרך כלל מאזין למוזיקה בשכיבה בגלל מהמערכת שלי מקבילה למיטה ,האזניים שלי נמצאות בקו ישר עם הוופר של הרמקול אולי אפילו טיפה מתחת.
זו הסיבה למריחות כי שמתי לב שבמצב של ישיבה הבסא נשמע הדוק וחד הרבה יותר.
הבעיה הנוספת שלי היא בעייתית הרבה יותר , אני בדרך כלל מאזין למוזיקה בשכיבה בגלל מהמערכת שלי מקבילה למיטה ,האזניים שלי נמצאות בקו ישר עם הוופר של הרמקול אולי אפילו טיפה מתחת.
זו הסיבה למריחות כי שמתי לב שבמצב של ישיבה הבסא נשמע הדוק וחד הרבה יותר.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: