אסטרטגיה לשיפור איכות התמונה
אני היום מקרין HDMI באמצעות מקרן סניו Z2 מיושן (ניגודיות: 1300 לומנס: 800 רזולוציה: 720P) על קיר. כיום איכות התמונה אינה מספקת אותי וחשבתי על מספר אסטרטגיות לשיפור האיכות:
1. החלפת מקרן למקרן בן שנה וחצי, כנראה פנסוניק (PT-AE1000U)
2. התקנת מסך
3. צביעת הקירות הסובבים בשחור (כיום קיר ההקרנה מוקף בקירות לבנים)
4. כיול מקצועי של המקרן והמקור
נא לא להגיד: תעשה הכל. כי זאת בדיוק המטרה שלי בשרשור הזה - לדרג את סדר הפעולות ע"פ עלות תועלת (יהיה הפרש של חודשים בין פעולה לפעולה, לצערי...)
תודה מראש
1. החלפת מקרן למקרן בן שנה וחצי, כנראה פנסוניק (PT-AE1000U)
2. התקנת מסך
3. צביעת הקירות הסובבים בשחור (כיום קיר ההקרנה מוקף בקירות לבנים)
4. כיול מקצועי של המקרן והמקור
נא לא להגיד: תעשה הכל. כי זאת בדיוק המטרה שלי בשרשור הזה - לדרג את סדר הפעולות ע"פ עלות תועלת (יהיה הפרש של חודשים בין פעולה לפעולה, לצערי...)
תודה מראש
נערך לאחרונה על ידי niron ב 28/05/2008 17:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
אם הקריטריון הוא עלות תועלת...
1 צביעת קירות לשחור היא בעלת אפקט אדיר בעלות אפסית. לצערנו, האפקט הוא יותר ויותר קריטי ככל שהמקרן מציג שחור בצורה טובה יותר.אז...
2 שדרוג מקרן. לא הייתי משקיע שקל בכיול הZ2 או בקנית מסך בשבילו, שלא בהכרח יתאים למקרן הבא.
בהצלחה...
2 שדרוג מקרן. לא הייתי משקיע שקל בכיול הZ2 או בקנית מסך בשבילו, שלא בהכרח יתאים למקרן הבא.
בהצלחה...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הרבה פרמטרים שיכולים להיות משמעותיים הוזכרו, עם זאת הבולט שבינהם הוא סוגיית המקרן לטעמי.
סניו Z2 הינו מקרן "חלש" שכבר אבד עליו הכלח, בטח ובטח כאשר משווים אותו להצע של היום.
לטעמי אפילו מקרני HDR עכשווים של מיצובישי או אופטומה למשל, בעלי עיבוד תמונה וניגודיות חזקים יותר יעשו הבדל תהומי באיכות הצפיה.
סניו Z2 הינו מקרן "חלש" שכבר אבד עליו הכלח, בטח ובטח כאשר משווים אותו להצע של היום.
לטעמי אפילו מקרני HDR עכשווים של מיצובישי או אופטומה למשל, בעלי עיבוד תמונה וניגודיות חזקים יותר יעשו הבדל תהומי באיכות הצפיה.
האם עיבוד תמונה משפיע בהקרנה של 720P ממקור 720P ?Dalamber כתב:הרבה פרמטרים שיכולים להיות משמעותיים הוזכרו, עם זאת הבולט שבינהם הוא סוגיית המקרן לטעמי.
לטעמי אפילו מקרני HDR עכשווים של מיצובישי או אופטומה למשל, בעלי עיבוד תמונה וניגודיות חזקים יותר יעשו הבדל תהומי באיכות הצפיה....
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: